המלצת היום!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא tkz
  • פורסם בתאריך

tkz

New member
המלצת היום!!!!!!!!!!!!!!!!

חברה למי שיש שכנים מזדווגים באקוז ולא נותנים לכם לנגן ההמלצה שלי לסכם איתם 2 ביום או שעה או כמה שיותר ואז לרמות אותם וללכת לקנות פאדים שמשתיקים תופים!@!! זה אחלה דבר אני קניתי ואני מנגן כל היום על זה ! (פדים של SOUND OFF) זה נקרא.. יתרונות: א. אפשר לנגן גם באמצע הלילה :) ב. אתה חוסך לך את הרעש של התופים שיעשו אותך חרייש בעוד 20 שנה חסרונות: א. אין רעש של תופים !!! יש קצת... אבל יותר טוב מכלום ! ב. אין כמו הרגשה אמיתית של תופים סיכום: מומלץ לאנשים שרוצים לנגן כל היום והשכנים מפריעים להם

HelloweeN

New member
ידידי היקר

פדים זה טוב, אבל לא של סאונד אוף! תנגן כמה חודשים ותראה שהחומר של הפדים מתחיל להיתפורר קליל מהמכות, ויהיה לך ליכלוך נוראי על השטיח ובקצוות הסנר... אבל תתחדש בכל זאת! :)

tkz

New member
אתה בטוח?

אחי חבל לא אמרת לי :) קניתי ב400 שח לכל הסט אגב ידעת שיש גם למצילות ולרייד ?? זה ענקקקקקקקקקקקקקקק

HelloweeN

New member
בטוח אחי.

לי התפרקו פדים, לחבר שלי, ולעוד כמה אנשים שאני מכיר. לי אישית יש פדים מגומי קשיח כזה, שהם אצלי כבר יותר משנתיים ולא הוציאו פירור אחד... חבל אחי לא התייעצת איתי, הייתי יכול לארגן לך משהו טוב במחיר נחמד.

danezeq

Member
אתה באמת מצליח להשתיק עד כדי כך

שאתה יכול לתופף באמצע הלילה? אני חשבתי ככה - אבל התברר לי מהר מאוד שהשכנים שלי שומעים את הסנר אני לא מתפלא - הוא "מרעיד" את הרצפה, (עושה המון הד) אולי כדאי שאני אחשוב על פאדים אחרים (למרות שהם לא מתפוררים)

tkz

New member
השכנים גם שומעים ת´פדים מתבררר!!!

איזה מוזררררררררררר סתמתי את הבייס דראם עם מלא שמיכות וקניתי את הפדים והם עדין שומעים את זה היא באה להתלונן עכשיו... מוזר בכל אופן מישהו יש רעיון מה לעשות? ואגב - את הסנר תוריד לו את הידית שמשחררת את השרשרות ולא ישמעו את הסנר הוא ישמע כמו טאם טאם..

למעלה