המלצת היום!!

RoukDuddy

New member
המלצת היום!!

טוב אז עם אין לכם ממש מה לעשות ביום שיש הזה ולאן לצאת אז הינה רשימה של סרטים שכדי לקחת בבלוקבאסטר הקרוב רק בשביל הפסקול העצבני (ולפעמים לא רק הפסקול פצצה,ברוב המקרים גם הסרט): רוצחים מלידה-אחד הסרטים הכי טובים בכול הזמנים,ושאף אחד לא יגיד אחרת!!! העורב 1,2,3- הסרטים נחמדים הפסקולים פצצות לגבות (ביחוד של 2) החומה-די בנאלי להמליץ על הפסקול צעקה -אני יודע שכולכם ראיתם!!! פחד-סרט אימה טוב עם פסקול מדהים של bush ה א ד י ר י ם!!! מטריקס-אתם יודעם, אבל איזה פסקול (מטליקה, מרלין מנסון ועוד..) סוף העולם- סרט לא משהו אבל פסקול עם korn ,gn`r ועוד.. סיפורים מהצד האפל -באמת סרט גרוע,לא מפחיד לא מעניין ומשוחק באופן משפיל אבל מה,עם שיר הנושא הוא אולי ה ש י ר הכי טוב בכול הזמנים-``cemetery gats`` אז באמת פסקול חבל``ז.. זהו, יש עוד בטח ששכתי אתם מוזמנים להוסיף ... לילה טוב ובילוי נעים!!

rocket queen

New member
מדהים פשוט...

רק רציתי להגיד שהסרטים שהצעת מקודם היו ממש ממש טובים... במיוחד העורב שזה די הסרט פולחן שלי....הפסקול גם מעולה!!! תוסיף גם את הסרט אמריקה X......

pows

New member
מה עם סרטים בלי פסקול מיוחד

אני מדבר על כל הקומדיות המצחיקות בטרוף כמו (נראה עם אני אזכור את כולן) אוסטין פאוורס , אמריקן פאי , טוב אני באמת לא זוכר את כולן ולא עולה לי לראש עוד סרט נו אבל אתם יודעים סרטים אמריקיים כאלה של צחוק טהור מי שרוצה יכול להוסיף

RoukDuddy

New member
מיותר לציין...

שהפורום הזה בעצם מטרתו היא מוזיקה ולא בילויים בגלל זה הדגש הוא על הפסקולים...לא על הסרטים עצמם (למרות שרובם סרטים טובים).

Teen spirit

New member
גראנג`רים

מה עם ``סינגלס``? הסרט ככה,ככה...אבל תרבות הגראנג` אתם יודעים...

למעלה