המלצת היום שלי:

המלצת היום שלי:

והפעם שירים COULD I FALL IN LOVE 1966 שיר מתוק ורומנטי מהפסקול של הסרט : DOUBLE TROUBLE אלביס שר בהקלטה כפולה בשיר זאת אומרת על ההקלטה של השירה יש הקלטה שניה בקול שני...וזה יפה ...פעמיים אלביס!!! והיות וחג המולד הולך ומתקרב אז הנה המלצתי לשירי חג מולד מיוחדים!: IF I GET HOME ON CHRISTMAS DAY שיר מדהים מאלבומו: THE WONDERFUL WORLD OF CHRISTMAS 1971 (כל האלבום ראוי לשבחים!!!) שיר מיוחד נוסף: IF EVERY DAY WAS LIKE CHRISTMAS 1966 יצא בתקליטון וניתן למצוא אותו בקופסה של 5 הדיסקים של שנות ה-60' עד כאן להשתמע...שלכן\ם ליאור

beautiful rose

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo113.gif

זה כבר כמה ימים שאני שומעת את שירי הקריסטמס של אלביס,כי אני אוהבת דצמבר,שלג,עצים מקושטים(זה נורא יפה,אין מה לעשות)
ואלביס שר את השירים האלה כ"כ יפה.. את השירים שהמלצת אני לא מכירה לצערי,אבל הנה כמה שירים שאני הכי אוהבת
I'LL BE HOME FOR CHRISTMAS
BLUE CHRISTMAS
I'M DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

אני בהחלט מסכים ...השלג ועצי האשוח

המקושטים...זה מאד יפה! וכמו שאמרת אלביס מבצע את שירי חג המולד כמו שאלביס יודע לעשות עם הקסם המיוחד שבו גם אני בימים הקרובים אשלןף מהתקליטיה שלי את אלבומי חג המולד ואהנה מכל צליל!!! בברכת: MERRY CHRISTMAS ליאור

עוד ../images/Emo91.gif

המצלמה המשדרת בשידור חי מגרייסלנד
אלביס אהב מאוד את תקופת החגים והשבועות שבין ההכנות לחג המולד ועד ליום הולדתו היו שבועות של אור וצבע בגרייסלנד. מנהלי האחוזה המדהימה הזאת ממשיכים במסורת שאלביס החל בחייו גם שנים לאחר מותו ואפשר לראות בשידור חי את אורות חג המולד המקשטים את גרייסלנד. חוויה בפני עצמה. לכל מעריצי אלביס הנוצרים באשר הם אני מאחלת חג מולד שמח

beautiful rose

New member
הי,הישגתי את האלבום

the wonderful world of xsmas אוי,איזה שירים ניפלאים! פשוט מדהים!

beautiful rose

New member
השירים:

1. O COME ALL YE FAITHFUL 2. THE FIRST NOEL 3. ON A SNOWY XMAS NIGHT 4. WINTER WONDERLAND 5. THE WONDERFUL WORLD OF XMAS 6. IT WON'T SEEM LIKE XMAS-WITHOUT YOU 7. IF I'LL GET HOME FOR XMAS DAY 8. I'LL BE HOME ON XMAS DAY 9. HOLLY LEAVES,AND XMAS TREES 10.SILVER BELLS 11.MERRY XMAS, BABY 12.IF EVERY DAY WAS LIKE XMAS השירים יפהיפיים,לדעתי האלבום הזה יותר יפה מ-XMAS '57 חובה בכל בית (יהודי)

כמובן! אני מסכים שהאלבום מ1971

יותר מרשים ומוצלח מאלבום חג המולד מ-1957 באמת שירים מיוחדים!!!

למעלה