המלצת החודש... אxero-frequency drive אלבום פסיי-טראנס עצבני ביותר
T trancelover New member 3/11/02 #6 מXEROX מבחינה של עבודה וביציוע, הוא עשה אחלה עבודה, והכל נשמע מצוייןם אבל מוסיקה משעממת, מלודיות חלשות
מXEROX מבחינה של עבודה וביציוע, הוא עשה אחלה עבודה, והכל נשמע מצוייןם אבל מוסיקה משעממת, מלודיות חלשות
ת תופינים ורקיקים New member 3/11/02 #7 לא אוהבת ת´סאונד שלהם גם לא את של psysex ושאר הרכבי טראנס מישראל swedan rules !!!!
T trancelover New member 4/11/02 #9 אבל יש אחד שאין סכוי שלא תאהבי PsySex L. S. Dance !!! חולה על הטראק הזה
E ELior New member 4/11/02 #10 איך שכחתה את Dirty 80S ו..... Dominatrix תגידו יש להם דיסק חדש שמעתי איזה שמועה כזאת?
ת תופינים ורקיקים New member 4/11/02 #11 מכירה את הטרק הזה מה שנחמד בו זה שי זה שיש בו קטעים מ"פחד ותעוב בלאס וגאס" שזה אחד הסרטים היותר טובים שראיתי ובאמת טרק לא רע
מכירה את הטרק הזה מה שנחמד בו זה שי זה שיש בו קטעים מ"פחד ותעוב בלאס וגאס" שזה אחד הסרטים היותר טובים שראיתי ובאמת טרק לא רע
T trancelover New member 4/11/02 #12 חחחח אני בדיוק מוריד תסרט .. 94% סרט מ-ע-ו-ל-ה גם הסרט שהמליצו פה הוא בןזונה, תנסי REQUIEM FOR A DREAM
חחחח אני בדיוק מוריד תסרט .. 94% סרט מ-ע-ו-ל-ה גם הסרט שהמליצו פה הוא בןזונה, תנסי REQUIEM FOR A DREAM
ת תופינים ורקיקים New member 4/11/02 #13 וואי קטע מטורף בדיוק בימים אלה אני מנסה להשיג את הסרט הזה את סיפורו של אביר ראית??? או באנגלית he will rock you???
וואי קטע מטורף בדיוק בימים אלה אני מנסה להשיג את הסרט הזה את סיפורו של אביר ראית??? או באנגלית he will rock you???
M Mike A New member 4/11/02 #15 רקוואים לחלום יש לי אותו פה בדיוידי, ברגע שאני מסיים ש"ב אני רואה אותו
ת תופינים ורקיקים New member 4/11/02 #16 בן כמה אתה מייק איי??? שיש לך שיעורי בית לעשות לפני שאתה רואה רקוויאם לחלום?
M Mike A New member 4/11/02 #18 בן אדם סיים ללמוד והולך לראות את הסרט כי הוא צריך לחזור לבלוקבאסטר היום בחצות (בן 17 ד"א)