המלצות רעיונות לשירי אהבה מרגשים ולא כל כך קשים לניגון (על גיטרה) לנגן לחברה שלי? מישהו?.. תודה:)
ת תני לי יד New member 22/5/07 #1 המלצות רעיונות לשירי אהבה מרגשים ולא כל כך קשים לניגון (על גיטרה) לנגן לחברה שלי? מישהו?.. תודה
R RoieL New member 22/5/07 #2 צליל מכוון יש לי את הטאבים של פירוק האקורדים. אם אתה מעוניין השאר את המייל שלך.
R RoieL New member 22/5/07 #9 משום מה חשבתי שהוא מחפש שיר בעברית../images/Emo3.gif אם יש לך ביצים תעשה לחברה שלך את One Of These Days
משום מה חשבתי שהוא מחפש שיר בעברית../images/Emo3.gif אם יש לך ביצים תעשה לחברה שלך את One Of These Days
E eran377 New member 22/5/07 #3 הווווו חמוד שכמוך יש שיר שתלמידה שלי ביקשה שאני אלמד אותה והיא נמסה מזה אני חושב Hero של אנריקה אגלסייס. יאללה בהצלחה ותהנו
הווווו חמוד שכמוך יש שיר שתלמידה שלי ביקשה שאני אלמד אותה והיא נמסה מזה אני חושב Hero של אנריקה אגלסייס. יאללה בהצלחה ותהנו
ד ד נ ק ה New member 22/5/07 #7 נצל"ש +המלצה. אם כבר אז כבר אני אציג את עצמי, שמי דן בן 24 מרמת גן קורה את הפורום הזה די הרבה זמן... מנגן על גיטרה פחות משנה. בקשר להמלצה לשיר פשוט- אני אוהב את LAY LADY LAY של בוב דילן, השיר פשוט מאוד אם אין לך בעיה לעשות בארה.
נצל"ש +המלצה. אם כבר אז כבר אני אציג את עצמי, שמי דן בן 24 מרמת גן קורה את הפורום הזה די הרבה זמן... מנגן על גיטרה פחות משנה. בקשר להמלצה לשיר פשוט- אני אוהב את LAY LADY LAY של בוב דילן, השיר פשוט מאוד אם אין לך בעיה לעשות בארה.