המלצות

ג'ונו ריאקטור

איזה אלבום הכי טוב שלהם לפי דעתכם כי יש לי פה ויכוח קטן עם איזה חבר תודה לעונים

EEEBBR

New member
יש מעיין אוסף של גונו ריאקטור

Juno Reactor-Odyssey אני אחסוך במילים אבל אני יגיד שאוסף כזה איכותי של טראקים לא נשמע על ידי מאז ומעולם כל מה שאני רק אוהב שלהם כאן! נפלא\מדהים\אדיר\ חוויה רוחנית במשמעותה המלאה

The Wonderboy

New member
../images/Emo91.gifאלבום חדש ונחמד .

Kailum - More Reflections Of The World Playlist 01 More Reflections Of The World 02 Green Door 03 Move On 04 Is It 05 Addiction. 06 Sever Trauma 07 Beginning To Fly - בטראק הזה הנוכל גנב לי את הסאמפל
. 08 Higher Places 09 Touched By The Purple 10 Better Flight 11 Ethno Boat אלבום פול און מאוד אומנותי ואיכותי לדעתי .

למרות שחצי עולם יגיד לך

שבייבל אוף דרימס הכי טוב אני חוב שbeyond the infinite עוקף אותו בלי וינקר.אבל זאת רק דעתי

The Wonderboy

New member
נצל"ש המלצה צ'ילאאוט מטריף חושים ..

V.A - Global Psychedelic Chill Out 2 Playlist CD1 01 Vargo - Electric Diver (Pad Megamix) 02 Grey Area - Routine (Global Edit) 03 Blake C - Pieces 04 Lissa - Sunset 05 Spacefish - Stardust 06 UZ - No Pressure 07 Bloatsucher - Blob 08 Spirit Jack - Slow Burning 09 Dienzephalon - Beyond Underground CD2 01 Ooze - What's up? 02 Yucatan - Influence 03 SBK - Sonderzug 04 Necton - Rainbow Warrior (Dub Remix) 05 Op11 - La Ville 06 Alien Mutation - Fistfull Of Dub 07 Etnica - Trip Tonite (Playa Mix) 08 Orbient - Rich מי שקרה עד הסוף ולא מצא בחנות אני יגלה לו סוד קטן שברשת הוא שוחרר באיכות פצצה על שם אחר בכלל .. VA_-_Spirit_Zone_Compilation_Vol.2-2CD-2001 רשמתי את הכל, מלבד שם הקבוצה .

The Wonderboy

New member
../images/Emo91.gif טרק פסיי גואה עמוק ..

Unconscious Collective - Fluorostani Transcendance טראק פסיכודאלי מגניב רצח בעל סגנון משתנה, צריך לשמוע אותו פעמיים ולהתעמק, כדי להבין את הגנבה שם ממולץ בחום .

Spectrum

New member
Juno Reactor - Bible Of Dreams

ללא ספק.... beyond the infinite פחות אהוב שהוא יותר משעמם... הבא אחריו כבר חוויה שונה לגמרי... דיסק שמשלב הרבה אטניות ותרבויות אינדיאניות יש שם הכל יותר מעניין ומגוון. אבל יש טראק אחד שהוא ממש אהוב עליי ונחשב לבין הטובים ביותר שיצא מג'ונו ריאקטור שיצא באלבום "רחוק יותר מהאלוהים" "Rotorblade". ג'ונו הם הטובים ביותר והמעניינים מהתקופות ההם... ומי שעדיין לא היה במסיבה שלהם בחיים מומלץ ללכת הפעם :) אסוווור לפספס שואוו של ג'ונו ריאקטור.

?

טרנסמישן ללא ספק ויש גם איזה אוסף של 5 אוו 4 דיסקים אני לא זוכר כבר נקרא זירו טיים שזה כל מיני רמיקסים וטראקים שיצאו באוספים ממולץ בחום

למעלה