המלצות משהו להתחיל איתו עם Spock's Beard, Flower Kings.
R RamiSun New member 9/10/05 #3 Spock's Beard The Light האלבום הראשון שלהם, האלבום הטוב שלהם לטעמי, ואחלה בתור התחלה.... בנוגע לפלייר קינגס, מסכים עם שיר.
Spock's Beard The Light האלבום הראשון שלהם, האלבום הטוב שלהם לטעמי, ואחלה בתור התחלה.... בנוגע לפלייר קינגס, מסכים עם שיר.
א אדם זאב New member 9/10/05 #9 הרכב מצויין בחירה מצויינת אני ממליץ על האלבומים: Beware of Darkness, V, Snow הייתי הולך על כל אחד מהם... וכמובן אפשר גם את האלבומים של ניל מורס
הרכב מצויין בחירה מצויינת אני ממליץ על האלבומים: Beware of Darkness, V, Snow הייתי הולך על כל אחד מהם... וכמובן אפשר גם את האלבומים של ניל מורס
R Rudess New member 9/10/05 #5 רק לא Octane אלבום גרוע שלא מייצג את ספוק'ס בירד בגדולתה. מאז שניל מורס עזב את הלהקה הם רק מדרדרים. תשמע את The Light,Day for Night.
רק לא Octane אלבום גרוע שלא מייצג את ספוק'ס בירד בגדולתה. מאז שניל מורס עזב את הלהקה הם רק מדרדרים. תשמע את The Light,Day for Night.
E epitaph New member 9/10/05 #7 ../images/Emo45.gif בקשר לפלאוור קינגס, אני חוזר על ההמלצה הזאת כל פעם מחדש והפעם אין ממש שינוי, להתחיל מ Space Revolver.
../images/Emo45.gif בקשר לפלאוור קינגס, אני חוזר על ההמלצה הזאת כל פעם מחדש והפעם אין ממש שינוי, להתחיל מ Space Revolver.
ס סיני לוי New member 10/10/05 #11 אם תרצה אני אמכור לך stardust we are של flower kings ו-spock's beard beware of darkness