המלצות!!!

Tinkerblack

New member
המלצות!!!

יאללה המלצות ל:
סרטים
ספרים
שירים
סדרות
מקומות בילוי
בנים בנות יאללה תמליצו לנו...

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאווווו... אוקידיייייי../images/Emo70.gif

סרטים
trainspotting
. הנסיכה מונונוקי(לא יודועת למה אבל התחלתי לאהוב מאוד כל מיני אנימה...), חיפושית בהילוך גבוה
, הלהקה
, שבעה חטאים ועוד כל מיני.....
ספרים
כל סדרת הארי פוטר
, "ההתערבות"
-ספר חביב של חוה חבושי.... כל סדרת ספרי אן שרלי
ועוד ועוד ועוד ועוד......
שירים
אבריל
, כמה של נירוונה+דייויד בואי, red
hot
chili
, יוני ואפרת (|
נדיה
אשמה
!) ועוד....שטויות.......
סדרות
השבט
, "חברים", "סקראבס", "עמוק באדמה" יכול להיות מעניין לפעמים..... "משחק מכור", "חוק וסדר", "המחוז" וכל מיני...
מקומות בילוי
בית, קניון(למרות שהוא די חרוש), עיר, תלפיות ושטוייות...
בנים
|בנות
הא

TziMHoNoa

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

סרטים: אע... "איזה מין שוטרת" הוא סרט חביב בהחלט.. חוצמזה, יש את מלך האריות
האהוב מכל, אלאדין, שודדי הקריביים והחוש השישי...
ספרים: "שני ירחים" של שרון קריץ', "אלכס לרנר, דפי ואני"- גילה אלמגור, "המלך מתיא הראשון" - יאנוש קורצ'אק... ו"אנשים רגילים" של כריסטופר ריב. ספר כבד >< שירים: אע. אלאניס, דיידו, עברי, מיקה קרני, within temptation, Evanescence, guano apes, אחינועם ניני, נורית גלרון ושטויות... סדרות: בנות גילמור, השבט, חברים, משחק מכור, ארץ נהדרת וכאלה... מקומות בילוי: הקן מה
סתאם אע.. לודעת >< טיול בחיק הטבע או משו >< בנים בנות: אע?

קטרפי

New member
נממ ../images/Emo110.gif

סרטים - אני כול הזמן אומר את אותם סרטים, כבר כתבתי את זה פה כול כך הרבה פעמים אז זה באמת לא משנה
ספרים - לפני כמה ימים קראתי את "חווה ואדם" של רם אורן, ספר יפה אבל קיטשי בטירוףףףף. נחמד בקיצור
שירים - אלג`יר (אני עדיין בשוק שמישו פה מכיר אותם)
סדרות - עכשיו בדיוק הורדתי את כול הפרקים של זיווגים (נישאר לי עוד 2) וגם פרק אחד של once & again, סדרות שוות ביותר. מבין מה שמשדרים עכשיו יש את חברים, ניפ טאק, זהות בדוייה ועמוק באדמה
מקומות בילוי - אתם שוכחים איפה אני גר.
בנים בנות - מה לעזאזל אני אמור לכתוב פה¿

dafi daf

New member
נממ...

סרטים:סנאצ'
,מועדון קרב,דוני דארקו,ספרות זולה,טריינספוטינג,נערה בהפרעה,סאות'פארק
ספרים:הממ אייזק ניוטון והכובען המטורף?
שירים:sir mix alot-baby got back?
מקומות בילוי:בן אנד ג'ריס|אוהב| או כל מקום שיש בו אוכל טוב לצורך העניין... בנים בנות: שו? המממ נדיה מתפשטת

slallum

New member
רז, זה הזמן שלך! ../images/Emo13.gif

תגידי להם לשמוע יאס
בכל מקרה: סרטים: בלתי שביר, ראיתי לפני כמה שעות.. סרט טוב ביותר
מועדון קרב, סרט מצויין
קיוב, עוד סרט עם עומק
ו.. אממ.. Xman2, רק בגלל הסוף שלו =]] ספרים: המשחק של אנדר - אורסון סקוט קארד, אני יודע שלפחות חצי מהפורום יתאהב בספר הזה
שירים: תתחילו לשמוע מה שרז שומעת P: סדרות: זהות בדויה, נכון דפי? ;] מקומות בילוי: אצל שירן P: בנים בנות: שירן?

תשמעו YES../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אני עדיין מחכה להמשך של fragile... או שזה בלי e בסוף?

slallum

New member
גו רז../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אכן, עם E בסוף
בכל מקרה, אבא במחשב בנתיים, אבל אולי אח"כ =]

Tinkerblack

New member
My Turn

סרטים : 1. בלוז לחופש הגדול(מוסי איך יכולת למות ) 2. 13, אס קלאב ונוטינג היל 3. רומן זעיר(אסקימולימון)
ספרים : צבוטותי ובסימן ונוס
שירים: כל מה שקשור לרוק ישראלי, במיוחד סינרגיה ומשינה
סדרות : השבט, אס קלאב, קייטלין, ניפ/טאק, לא כולל שירות, עניין של זמן(יה עתיקה שכמותי),
מקומות בילוי: המיטה שלי, המיטה של דורין(שתלטנית שכמותי) והקניון הקרוב לבית
בנים בנות : בריטים, שחיפים, שיער שחור עיניים כחולות

efratushh

New member
../images/Emo13.gif

סרטים:13, "פיתאום 30", ולא זוכרת מה עוד אהבתי..
ספרים:הארי פוטר ואן שירלי בעיקר, אבל תמיד אפשר למצוא ספרים טובים..
שירים:בקסטריט בויז
סדרות:השבט, זהות בדויה, הרקיע השביעי.

Anything For Me

New member
ההמלצות שלי

סרטים:דיסני, אז ועכשיו ספרים: הארי פוטר, החיים הסודיים של הדבורים,ארבע בתים וגעגוע, כל הספרים של אהוד אשרי, מי שרוצה עוד תפנו אלי שירים: הדיסק החדש של dream theater חביב ביותר, KEANE, אוונסנס, LACUNA COIL, W.T, יוני, אפרת, סינרגיה, עברי לידר... סדרות: למי שיש YES:מגרש ביתי (ביס וויקנד) ו30 יום בערוץ 8 מקומות בילוי:עזריאלי זה מקום נחמד =) בנים בנות: X

efratushh

New member
קראתי את החיים הסודיים של הדבורים!

וזה ספר מקסים!! ממש שווה לקרוא אותו, זה לא סתם עוד ספר..

קרניjack

New member
שלי....../images/Emo41.gif

יאללה המלצות ל: סרטים: היום שאחרי מחר, ומלחמת העולמות ספרי: עיר המפלצות, ספר מוזר חחח שירים: כל השירים של MY CHEMICAL ROMANCE ו SMILE EMPTY SOUL סדרות: זהות בדויה
מקומות בילוי: הבית

tribe spirit

New member
מממ...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

נלך על התקופה האחרונה והקלאסיים. סרטים:מועדון ארוחת הבוקר,המטבח של מרתה(סרט גרמני מצוין!),טריינספוינג,sweet 16. ספרים:הארי פוטר השישי,למרות שאני רק באמצע.... מוזיקה:יוני בלוך ואפרת גוש דה,דניאל קורן המעולה,עברי לידר-מלטף ומשקר(חייבים לשמוע יותר מפעם אחת) מקומות בילוי:סינמטק ירושלים,מועדוני הופעות ליניהם,ירושלים באופן כללי. בנים בנות:נה וול,אני בהפסקה אפשר לומר.

אני הענה..../images/Emo90.gif../images/Emo111.gif

סרטים ספרים: עם חברים כאלה (שחכתי את שם הסופר.. ניק משו), הורג אותי ברכות (ניקי פראנצ') שירים: אהההה סדרות: הרקיע השביעי מקומות בילוי: קן שיכון המזרח של השומר הצעיר =].. חחחחח בנים בנות: לא יודעת...

DARk lies

New member
אעהאעה../images/Emo9.gif

סרטים:13, טרמינל די טוב
, החדר, כל הקיובים למינהם.><
שירים:אוונסנס, אלאניס, וויט'ין טמפטיישן, MCR, סיסטם, עברי לידר, פו פייטרז ויש עוד מלא
סדרות: זהות בדויה
, ניפ טאק, השבט, חברים.
מקומות בילוי:בשבט שלי
, הממ טיילת וכאלה.
בנים בנות: הא?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני../images/Emo13.gif ../images/Emo185.gifסרטים: מרי פופינס, אינדיאנה ג'ונס, מטריקס, טריינספוטינג, המטבח של מרתה בהחלט סרט מעולה כמו שנדיוש../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif|מחושים| כתבה... ../images/Emo94.gifספרים: הארי פוטר והנסיך המעורב - הספר הכי טוב והכי גרוע של ג'ייקיי רולינג..., מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, מהומה רבה על לא דבר ../images/Emo39.gifשירים: יש יותר מדי../images/Emo122.gif נלך על wonderful של adam ant, "כמו שזה היה" של אפרת גוש, ו"חמאה" של יוני בלוך../images/Emo9.gif ../images/Emo68.gifסדרות: השבט(לא משעשע להמליץ על "השבט" בפורום השבט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif), זהות בדויה (נכון עופריקו../images/Emo9.gif), סודות החיים (אבל לא נראה לי שמשדרים יותר../images/Emo7.gif), המומינים../images/Emo99.gif, ניפ/טאק, סקראבס בשאר אני לא יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

slallum

New member
סודות החיים? על מה זה?

וסקראבס פשוט שנון
והמומינים חזרו סוף סוף
ולא ראיתי לפני שבועיים זהות בדויה
אבל נראה שוב היום

למעלה