המלצות....

goaguy

New member
המלצות....

E-Jekt - Dark Fader מבית פונוקול. ניר ששוני (הוגהבוי) ואורי. הכיוון: פול און חפירות. המטרה: בוצעה בהצלחה ,סיגנון הוגה בוי רק יותר דארק (בצלילים וכו). Mad Contrabender - Illegal Hardware מבית Midijum Records הצמד ההולנדי Mandylion בשמם החדש. הכיוון: פול און מלודי בקטנה. המטרה : הושגה ממליץ על טראק 8.

NeTa141

New member
בוקר מדהים!

astral projection - let there be light בזמן הזריחה הבנתי שהשם של זה מתאים לזריחה חחחח :p electro sun vs brain damage - super nova מרגיע... עשה לי תבוקר :) אוף הלכתי לישון ב3 וקמתי ב5 וחצי בעע

Z R u b A V e L

New member
הבוקר בא../images/Emo79.gif הבוקר בא ולעבודה../images/Emo79.gif

לבוקר מלא בהזיות של שדונים קטנים מג'נגלים להם בתוך יער מצוייר עם המון המון פטריות צבעוניות הייתי ממליץ את הטראק הממוחזר שממבינו המליץ עליו בעבר והוא שווה המלצה נוספת ונוספת ועוד פעם ואפילו עוד פעם Transwave_-_M.D.M.A.

NeTa141

New member
אני עדיין לא מבינההה

מה אנשים עושים פה ערים ב7 בבוקר?! זה משגע אותי חחח

Z R u b A V e L

New member
תאכלס

זה הפורום הכי מוזר בעולם.. בשום פורום לא תמצאי אנשים שמעריכים ומקדישים מוזיקה כל בוקר לזריחה
בכל פורום נורמאלי בעולם יום שבת בבוקר זאת השעה הכי מפוצצת של הפורום ופה... כולם מעוכים בשבת בבוקר מהמסיבה של לילה לפני והפורום מת. פורום הפוך.. ןאצלי בכלל עשרה לאחת בלילה

Z R u b A V e L

New member
תיקון

ביום שבת בבוקר החברים של הפורום עדיין רוקדים באיזה מסיבה

NeTa141

New member
הגעתי למסקנה בת ****

שאתה הולך לישון ב3 וקם ב5 וחצי אתה הרבה יותר ערני מאשר שאתה הולך לישון ב10 וקם בצהריים!

חכי עוד שלוש שעות.....

תרגישי תעצמך כבדה לאללה מחפשת איזה כרית לשים תראש..... הכי טוב לישון מעשר בלילה עד 7 בבוקר-בריאות!

NeTa141

New member
צודק... אני כבר עכשיו עייפה...

חחח שיהיה לי כוח לקום מהכיסא אני עפה למיטההה שלייי

y o b b o

New member
חח אני דפקתי שינה מ11 עד 6 וחצי...

פתאום אני שומע מישה ו מנסה לפתוח את החלון אז קמתי בבהלה קלטתי זה החתול הסטלן שלי... חח אייי אני הולך לקבל את הכרטיס קול עוד מעטטטטטטטט!!! ייייששששש!!!

NeTa141

New member
אני מקודם שוב נרדמתי

ונרדמתי טוב! עד שמישהו אדיוט התקשרררר אליי

THE BLACK MAMBA

New member
בוקר אדיר עם ../images/Emo42.gif >>>

MFG - Smiling faces טראק חדש שכל פעם שאני שומע אותו הוא יפה יותר ויותר במיוחד העלייה האחרונה שמבשרת על בוקר אינסופי של בלבלה, ושוב הוכח לנו שההרכב הזה בנוי מ 2 אנשים אהרון סגל, וגיא צורקל, ושניהם ביחד זה הרבה יותר טוב מכל אחד לחוד .

Nofale

New member
זמר

שלא זכה לחשיפה וחבל שככה המזרחית היתה נראית הרבה יותר טוב

NeTa141

New member
../images/Emo5.gif

ואתתתת הכי יפה בעולםםםם מלכת היופי שליייי.. רק איתךךך אני מרגיש קייםםם נולדת בשביליייי תראה למה גרמת!

למעלה