המלצות

israeli saiko

New member
המלצות

פסיי: Joujouka - Joujouka אלבום ענק, שלוקח את הרצחניות של טסיושי, ואת הפסיכיות של טקאשי ייסוגאי. מה שמקבלים פה, ברייקביט פסיכאדלי, אפלולי ומתכתי למהדרין. מומלץ לכולם. טראש מטאל: Metallica - The Outlaw Torn שיר ענק, של להקה ענקית. למרות שהדיסק הזה נחשב כירידה שלה, אני אהבתי את הדיסק. במיוחד את השיר הזה, אחלה שיר שבעולם. ברייקס: Amon Tobin - Chaos Theory אלבום ענק שיצא השנה, לא נחשב פסיי, אבל ללא ספק מטורף בלי שום קשר. אשכרה מסע יש פה, צריך להקשיב כדי להבין. דיכי: אלון חסון - לקחו לי את החופש מי אמר שאין הארדקור במוזיקה ישראלית? ומי אמר שזה לא ממכר? יש שירי דיכאון שהייתי בכיף מעדיף לשמוע אותם על פני הרבה מהטראנס שיצא לי להיחשף אליו. שבת שלום לכולם :) !!!

איזה המלצות אדירות !

אמון טובין פשוט ענק ! אחד האהובים עלי בנינג'ה טיון. אגב אתה מוזמן לדבר על האמנים האלה גם בפורום מוזיקה אלקטרונית (196). אמנם אין הרבה, אבל יש שם כמה חבר'ה שרעבים לשיחות על אלקטרוניקה איכותית.

israeli saiko

New member
...

תודה :) אני נכנסתי לפני כמה חודשים לשם, ושאלתי בדיוק על אמון טובין, רציתי כמה המלצות ... לא היה מענה לצערי. אולי אני אכנס עוד פעם, יש לי מה להציע באלקטרוני.

למעלה