המלצות

המלצות

שלומ לכלמ. אני בת 17 וחצי ואני רוצה להתחיל ללמוד לגלוש. יש לי כמה שאלות אליכמ, קדמ כל, להתחיל בגיל 17 וחצי זה מאוחר מדי? ועוד משהו, נכנסתי לאתר של טופסי וזה נראה לי קורס די טוב, אכ עדיינ אינני מבינה ורציתי לדעת האמ מישהו יכול להמליצ על טופסי ולהסביר קצת על הקורס? תודה, לי-טל

Galso

New member
לא כיף ללמוד בקורס

תלמדי לבד יותר כיף ולא בזבוז כסף ... רוב הגולשים לומדים לבד ....!

PinkyRaSta

New member
פשוט תלכי לים עם גלשן

תסתכלי על מה הגולשים/ות האחרים עושים ותנסי לעשות כמוהם. אם יש לך שאלות תשאלי אותם... ואני בטוחה שיעזרו לך, במיוחד הבנים :]

b m x

New member
קודם כל ,

אף פעם לא מאוחר , קורסי גלישה : לא אחד והדעה שלו כלפי קורסי הגלישה ,העקרון מומלץ ללמוד לבד ,והכי כיף קורס גלישה בעיניי זה לילדים עד גיל 10 שאין להם הורים או חברים שגולשים ,לכן ההורים שולחים אותם לקורס גלישה. אם את מעוניינת בקורס של טופסי את מוזמנת להתקשר לטופסי ולשאול.

jKiTTiE

New member
אני למדתי לבד

תאמיני לי הכי כיף ככה את גאה בעצמך בכל העבודה שעשית ובכל הזמן שהשקעת ונתת מעצמך אין כמו לתפוס גל ראשון ולהגיד וואלה זה בזכות עצמי ולא אפחד שלימד אותי...! קיצר סתם ביזבוז כסף לקחת קורס תאמת גמני רציתי לקחת קורס שנה שעברה אבל אמרתי שזה סתם בזבוז כסף ושהכי טוב ללמוד הכל לבד אז אולי לא תדעי הכל ברמה מקצועית אבל בשביל תחביב זה ה-ד-ב-ר-! בהצלחה =]

למעלה