המלצות

המלצות

אממ... אז ככה תרשמו המלצות על מוסיקה שאתם אוהבים, על משחקי מחשב שאתם אוהבים, תוכניות טלוויזיה שאתם אוהבים, ועל כל דבר אחר שאתם רוצים להמליץ עליו, אז תשרשרו. ולסוף ההודעה - Feel the pounce

ofek1123

New member
אמממ אוקיי .......

אני ממליץ על... אממ... השיר אוהב אותך של פישי..! אני דווקא לא אוהב כל כך את כל המזרחי הזה שיש לפישי לפעמים נטייה אליו... אבל זה מזרחי לייט לייט לייט.. וגם.. אני פשוט כל כך מתחבר למילים..! אני וחברה שלי נפרדנו.. ובאסה וזה... וזה בדיוק כאילו קולע.. אז.. שמעו..

Amit Remmus

New member
כבר המלצתי ולא התייחסו אלי ]: ../images/Emo104.gif

הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים.

b e n

New member
שים אותו בחתימה במקום לכתוב אותו כל

פעם, למרות שכמה שתכתוב או יותר ככה מהר גם ימאס לך ממנו, אז.. במחשבה שניה, תמשיך לכתוב אותו בהודעות.

KanyeMan

New member
.....

תראי TNA.. אחמ. Feel the-להרגיש את.. ו Poooouuuunce אין לזה ממש פירוש זאת מן מכה כזאת שהוא נכנס עם הראש שלו לתוך הגוף של היריב.. יש מבין? =>

אחמ..

כואב למי שהוא נכנס בו? או למי שנכנס בו? לא משנה את אגיד לך עכשיו את התשובה: זה שנכנס עם הראש במישהו אחר אז הוא זה שמכאיב לאחר

חחח.. מקודם

רשמתי עם שם המשתמש של אח שלי. וד``א תאמיני לי שמי שמקבל את הפאונס אז ההרגשה היא לא טובה (להרגיש את הפאונס)

אני אמליץ על שני דיסקים...

קודם כל בהשפעת *מישהו* מהפורום - דיסק שאני חורשת עליו כבר 4 ימים בלי סוף מתוך הזוהמה - pr-troopers ודיסק ששמעתי עד עכשיו את רובו כי קניתי רק אתמול קאשי - יוצא החוצה לקנות את שניהם
וגם הדיסק של קוואמי יצא היום להזכירכם.

למעלה