המלצות...

Braveheart2

New member
המלצות...

אפשר לקבל בבקשה המלצות לאלבומים בסגנון של Damnation של אופת'. ואני מעדיף לשאול את השאלה הזאת דווקא פה ולא בפורום מטאל , בגלל שאני מעדיף משהו יותר בכיוון של פרוג מאשר מטאל. תודה מראש

t36

New member
PROTO-KAW

מומלץ לא דומה לאוט או למשהוא שהוא מטאל להקה נחמדה משלבת פרוג אם מוסיקה אמריקאית ועוד המלצה "דה נודס" הרכב פולק דיי אוונטגרדי האלבום היחיד שיש לי שלהם הוא"וונישינג פויינט" המוסירה מאוד איך אגדיר רוקית גיטרות סרף אוליי ממש מלוכלכות אקורדאון מזרח אירופאי כזה שירים קצרים . נ.ב. שים לב למתופף שלהם הוא ממש טוב הוא מזכיר שילוב של מייק פורטונוי(מהירות וטכניקה) ורוברט וואייט(הרבה "פיל") ויש גם סקסופון ובסיסט לא בדיוק פרוג בי דה בוק אבל נחמד להעביר הליכה ה12 בצוהוריים על שפת הירקון ולסבול מחום עז!!

zappa the king

New member
ל-braveheart2

אמנם לא פרוג אך בהחלט אקוסטי מלודי יפה ומקצועי ואני מדבר על אלבום ההופעה האחרון של פרל-ג'אם שנקרא live at benaroya hall -זה אלבום כפול במחיר של אלבום יחיד-והוא ממדדההייםם

zappa the king

New member
ל-braveheart2

עוד המלצה זה האלבום של קאמל שנקרא rajazz גם מלודי יפה ומדהים אם אהבת את opeth אתה תאהב גם אותו אך ניתן להשיגו רק באינטרנט ( להוריד בסולסיק ) מכוון שקשה להשיגו מקורי הוא לא מגיע לארץ

למעלה