המלצות!

המלצות!

טוב אז ככה מחפש עוד דיסקים בסגנון IN THE COURT OF KING CRIMSON מתיחס לשיר השני שלישי והרביעי שיכול לגרום לבן אדם לדפוק לעצמו כדור בראש אז אם משהו יכול לעזור וואלה סבבה תודה :)

מורנא007

New member
תשובות

א. אלבומו של רוברט ויאט (Robert Wyatt - Rock Bottom). ב. הפינק פלוידז (Pink Floyd - Wish You Were Here) ביחוד הקטע שחותם את האלבום. ג. ישראלי
שלמה גרוניך -למה לא סיפרת לי, בשיר אני נגעל מהעולם. ד. עוד פלוידז (Atom Heart Mother) בקטע הפתיחה. קנזס בשיר המפורסם אבק ברוח. ו. King Crimson בכבודם ובעצמם באלבום הבא In the Wake of Poseidon, וב- Larks' Tongues in Aspic בקטע Exiles ובאלבום Red הקטע Starless. ז. הדלתות (The Doors -The Doors) בשיר The End. ממולץ לשמוע את אותו השיר בביצוע של הזמרת ניקו (Niko). וגם את השיר Alabama Song מאותו אלבום. מהאלבום Strange Days ממולץ הקטע When the Music's Over , והקטע The Unknown Soldier מהאלבום Waiting for the Sun. (לא צריך לקנות את כל האלבומים, אפשר למצוא אוסף שמכיל את הקטעים הנ"ל. ח. בשוודיה הצפונית והקרה נמצאת להקת Änglagård, מהאלבום Hybris אני ממליץ על Jordrök. ט. בשכנות לשוודיה נמצאת נורווגיה הקרה גם כן. להקת וויט ווילו שני האלבומים הראשונים הם די עצובים, Ignis Fatuus ו- Ex Tenebris.

RamiSun

New member
ממממ... מממ....

Roger Waters - The Pros and Cons of Hitch Hiking כל האלבום ברצף

זה אלבום

כל כך מסריח וגרוע, שקשה להאמין. כמה פעמים רוג'ר ווטרס יכול לנסות לשחזר את החומה ולהיכשל, ואז לנסות שוב?

פשוט נוראי, באמת

שירים משעממים, וכולם שם נשמעים בדיוק אותו דבר. גיטריסט שמנסה להיות כמו גילמור רק עם סאונד יותר גרוע (זה מה שאמרתי לפני שקלטתי שמדובר באריק קלפטון, אבל נו מילא), והצרחות של ווטרס, בניגוד לב"חיות" ובהחומה, פשוט לא מעניינות ולא יוצרות שום אפקט. אפילו "החתך האחרון" יותר טוב מהאלבום הזה.

dimfo

New member
הגזמת ידידי

עד הפינל קאט. אומנם לא מתקדם, אבל מרגש, יפה ואמוציונלי עד כאב. בעייני הוא עולה על החומה בהרבה מובנים, והוא בעייני האלבום הטוב ביותר של ווטרס (זה לא של פינק פלויד...).

פרוגרסיבי או לא

זה פשוט שידור חוזר של החומה. אותי הוא לא ריגש, אלא שיעמם. אבל הוא עדיין הרבה יותר טוב מThe Pros and Cons, יאמר לזכותו.

RamiSun

New member
שיר.....

פרוס אנד קונס הוא אלבום מעולה.... במיוחד כשאתה בקיבוץ ועם בחורה לידך לך לגור בקיבוץ קצת......

אם זה המצב

אם צריך לעבור לגור בקיבוץ על מנת ליהנות מהאלבום הזה אז... בקיצור - עותק מקורי של The pros and cons of hitchhiking של רוג'ר ווטרס למכירה. יש קונים?

חחחחח

כן אהההה כי אז בכלל לא הייתי אומר שאני נעלב הייתי בא עם מסור חשמלי וגומר עניין :)

למעלה