המלצות

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
המלצות

סייבר אם אתה חושב שזה מיותר תמחק את זה לא אכפת לי, אז ככה - אני מבקש שכל אחד ימליץ על שתיים שלוש ספרי פנטזיה לכתוב למה וגם על מה מסופר שם בקצרה (אתם חושבים שזה מיותר?)

NJS

New member
נו חברה...

תענו אני רוצה את ההמלצות האלה בשבילי (דרך אגב אני ממליץ על שיר של אש ושל קרח ועל כל הספרים של דיויד אדגינס)

Orbital Shadow

New member
אממממ...

אני לא קראתי הרבה מאוד ספרי פנטזיה אבל אני ממליצה לך על הספר אבק כוכבים של ניל גיימן- זה ספר ממש יפה... לא כמו רומח הדרקון כמובן אבל זה ספר נחמד..

Moondust

New member
המף.../images/Emo41.gif

אבק כוכבים/ניל גיימן - כבר המליצו לך עליו, וזה באמת ספר מקסים. הוא מספר על טריסטן ת'ורן שהבטיח להביא לאהובתו כוכב נופל ויוצא למסע אל מעבר לחומה שמקיפה את כפרו, חומה שאסור לעבור דרכה. בשורות טובות/ טרי פראצ'ט וניל גיימן לא יודעת אם זה נחשב ממש פנטסיה, אבל זה ספר מדהים, מצחיק, פילוסופי וקדוש ביותר. על מלאך ושד שמנסים למנוע את סוף העולם, ובדרך נתקלים במכשפות, ציידי מכשפות מטורפים, פרשי אפוקליפסה וכנופיית ילדים בני 11. מומלץ ביותר! ואם לא תקרא, יבואו שוטרים חסונים וירביצו לך במחבטי סקווש צבעוניים.

בקשר לבשורות טובות.

אני קורא את זה כרגע ואני בעמוד 30 ועד עכשיו זה בכלל לא משהו... רציתי לשאול, האם זה משתפר? ואם כן, מתי?

Moondust

New member
תראה...../images/Emo41.gif

אני התאהבתי בספר כבר מההקדמה, אבל באמת, אתה רק בעמוד 30! תן לספר הזדמנות! מה כבר קרה, החלפנו תינוקות? הכיף האמיתי עוד לפניך...

סרינה99

New member
אממ הנה שלי

סדרת אמבר- למה? כי זה סידרה מדהימה...לא תמצא רגע אחד משעמם...אין רגע שלא יפתיע אותך וידהים אותך...הדמויות מדהימות...ואפילו אם בהתחלה אתה לא ממש העניינים אז תמשיך בכל זאת... עכשיו על מה זה אני לא יכולה לספר כי יש כל כך הרבה שינויים אבל תקרא!! אוי לי אם חושבים על זה אני לא זוכרת עוד ספרים שקראתי~__~ קראתי בשורות טובות אבל לא ממש אהבתי אממ בכל מקרה תקרא אמבר!!!

Orbital Shadow

New member
מי חיבר את הסדרה?

אני פשוט מחפשת את הספר ובשביל לחפש אותו בספריה אני צריכה את השם של המחבר..

midnight dragon

New member
אני קראתי רק איזה שני ספרים מהסדרה

ואני ימשיך אותה.. אבל קודם רציתי לסיים את רומח הדרקון.. כי התחלתי שתי סדרות באותו הזמן וכל הזמן התבלבלתי וזה היה מעצבן כזה.. חחח אבל אמבר זאת באמת סדרה טובה.. אני מקווה שאני אמשיך אותה בקרוב

Wild elf

New member
לפירס אנטוני

יש סידרה ארוכה של ספרים על קסאנף(KSANF). זאת ארץ קסומה שנמצאת בעולם דומה לשלנו(שלנו?), הכל האנשים שגרים שם הם בעלי "כישרון" כלשהו, שזה בעצם קסם(כל מני הזיות קטנות, וקסמים קלים כאלה) .אלה בעלי כישרון יותר גדול(POLIMORPH) נקראים קוסמים. העלילה מתחילה כשבחור אחד מגיע לגיל ההתבגרות ומסתבר שאין לו כישרון. הוא מגורש לעולם הרגיל, אבל הוא חוזר ומגלה שבעצם יש לו כישרון אחד הגדולים שראתה קסאנף אי פעם... הספרים מצחיקים בטירוף, מעניינים, אני קראתי בנשימה אחת.

נראה לי שהוא קורא ברוסית

וכנראה שכך תרגו את זה- ксанф. אבל כמובן שיכול להיות שאני טועה. ואני עדיין לא קולט איך אף אחד לא המליץ על סדרת הספרים הנהדרת(והלא גמורה עדיין) של ג'ורג' מרטין- "שיר של אש ושל קרח".

midnight dragon

New member
כן המליצו על זה

תקרא את ההודעה השניה של נאג'ס.. שם הוא מפציר בנו לענות לו וממליץ על שיר של אש וקרח..

אז מישהו באמת חי פה בשעות האלה

חוץ ממני? בכל מקרה, פספסתי. אל תסקלו אותי על זה.

למעלה