המלצות:

המלצות:

המלצות על סרטים שראיתי,ורק סרטים טובים:
ספלאש
שחקנים:טום הנקס,דריל האנה. עלילה:בחור ניצל מטביעה ע"י בתולת ים,היא עוקבת אחריו לדירתו הם מתאהבים אך שומרת ממנו את סודה. אהבתי מאוד את הסרט,ביחוד שהשחקנית דריל האנה היא שחקנית מצויינת,כל סרט איתה אהבתי.
ספרה
שחקנים:דסטין הופמן,שרון סטון. סרט בידיוני מצויין!!! הסרט מספר על מדענים[לא זוכרת מה כל אחד בדיוק היה] שהם צוללים למקום שחושבים שנחתה חללית של חייזרים,כשהם חוקרים קורים דברים מוזרים,ונהרגים אנשים מהצוות.
המקסיקני
שחקנים:בראד פיט,ג´וליה רוברטס. הסרט הוא לא יהיה כמו שתצפו לו,כשאני ראיתי את הפרסומת של הסרט חשבתי עוד סרט פעולה,אבל הופתעתי לטובה.הסרט הוא מצחיק,והסוף היה מפתיע,שרק מי שיראה את כל הסרט יבין את הסוף. המשך יבוא... חלום בהקיץ

Chot

New member
ספרה (ספק אם P..?)

סרט שהיה יכול להיות ממש ממש טוב אם הסוף שלו לא היה כל כך מטופש "כן, בואו נספור עד 3 והכל ייגמר". מחורבן. אבל הג´ליפיש כל כך יפוותתת!! וגם הארי-גרי שכחתי מי מהם, היה בובי!

IC4

New member
ספירה

משום מה חשבתי עליו בזמן האחרון אני זוכר שנהנתי לראות את הסרט הזה אבל הסוף שלו ממש ממש דפוק שזה מטריד הוא דפוק מכל בחינה כלשהי

Princes Vespa

New member
ספרה - עשו לעצמכם טובה

הקדישו כמה ימים טובים, ותקראו את הספר על פיו נעשה הסרט כדור \ מייקל קריצ´טון. אין מה להשוות לדעתי את הספר לסרט. לשמחתי קודם קראתי את הספר. ובכלל הספרים שלו מאוד מומלצים לדעתי ( חוץ מכמה שקצת פושלו ). Princess Vespa

IC4

New member
זה לא ממש משנה

אולי עצם קריאת ספר מרתקת יותר מצפייה בסרט (הוליוודי) אבל הסיפור עדיין אותו חרא וברוח הסרט , לא ייתכן מסע בזמן כי אם הוא כן היה יכול להיתכן מישהו מהעתיד היה בא להגיד לנו אגב זה לא מייקל קרייטון כי אני זוכר שהוסבר לי שלא מבטאים את ה CH

Princes Vespa

New member
לא יתכן מסע בזמן?

נו באמת.. מה זאת האמרה הקובעת הזאת.. ועוד איזו מן הוכחה : "כי אם הוא כן היה יכול להיתכן מישהו מהעתיד היה בא להגיד לנו ".לפי מה החלטת לפי הסרט בחזרה לעתיד? please. אני בכלל לא רוצה להכנס לזה. אני מאמינה שהמדע הבידיוני והמדע שלנו הולכים יד ביד שלובי זרועות בכמה שנים של הפרש. ותשים לב שאם אתה קורא ספרי מדע בידיוני ישנים , איך הם חוזים באופן מדוייק את החיים של היום וכנראה את החיים בעתיד. ארתור סי קלארק, ז´ול וורן ועוד כמה נביאים. חוץ מזה אם נהיה כל כך החלטיים לגבי רעיונות ונשלול אותם , אז לא יבוא מישהו בעל חזון וימציא אותם. מה שיפה בספרים של מייקל קרייטון ושל עוד כמה סופרים זה שלמרות שהמדע שבהם הוא בידיוני , הוא מאוד יתכן ואפשרי. כל דבר מגובה בהסברים מדעיים , או מדעיים לכאורה , אך יש ניסיון עמוק ליצור בסיס אפשרי לסיפור. בקיצור הספר הוא ממש לא חרא. מי שרא את פארק היורה ועוד כמה ספרים שלו , מהראשונים והטובים , יודע שהוא כותב נפלא - והתקלקל קצת עם השנים. דוגמה קלאסית היא קונגו. ספר מעולה וסרט מגוחך. וגם ספירה נכנס לאותה הקטגוריה לדעתי.. כל זה נאמר בהנחה שאתה אוהב לקרוא. אחרת זה בזבוז זמן Princess Vespa

חזיר בר

New member
גם אני כמו הנסיכה פה מתרעם על הנושא

מה זאת אומרת לא יתכן מסע בזמן? אני מכיר את אלו שאומרים שאם זה היה אפשרי הינו רואים אורחים מהעתיד. אבל, זאת כמובן לא הוכחה ניצחת לשום דבר,הרי אני יכול לתאר לך אלפי מצבים שבשלם אתה לא רואה את החברים שלך מהשנה 2132. אולי הם לא כל כך להוטים להתחיל להופיע בטלווזיה ולשנות סידרי עולם וליצור פרודקסים שיאימו על הקיום? סרטי מדע בדיוני (כמו של ז´ול וורן) או עתידים בכלל (כמו 1984,שדרך אגב,האם נעשה לו עיבוד לקולנוע? אני מקווה שלא),הצליחו במקרים רבים לקלוע באמת,ולחזות את העתיד,רק בשל שהיתה להם מחשבה מקורית שהתעלמה ממחשבות כמו "זה לא אפשרי בכלל".

dylan

New member
הבעיה עם מסע בזמן בזמן היא לא

שיבואו אנשים מהעתיד לגלות לנו, אלא שאנשים יחזרו לעבר וישנו את ההיסטוריה כך שבעצם כל שניה בערך ההווה צריך להשתנות, אלא אם יש זמנים מקבילים וכל שינוי בעבר פותח "ענף" של זמן מקביל (זה היה בחזרה לעתיד, לא?) בכל מקרה אי אפשר לדעת כלום

חזיר בר

New member
יכול להיות שזה באמת קורה

אבל ע"פ תיאוריות (ולמען האמת אני ניזון בעיקר מספרי וסרטי מד"ב), בעצם השינוי,התודעה שלנו לגבי כל דבר שקרה בעבר משתנה,כלומר אומנם עד עכשיו חיינו במחשבה מסויימת על העולם,אבל ברגע של שינוי בעבר,שישפיע על העתיד,נסתכל על העולם ועל עברו לגמרי אחרת,ונחשוב שזה תמיד היה שם.

IC4

New member
לא צריך להיות ממש גאון

זה מה שאני גם טענתי לגבי מסע לעבר אלא אם נפתח עולם מקביל כמו בחזרה לעתיד, מה שיותר הגיוני כתשובה לשאלה "מה אם אני חוזר לעבר והורג את אבא שלי" שאגב לא יותר חכם לשאול פשוט "מה קורה אם אני חוזר בזמן לחצי דקה לפני ואז רוצח את עצמי" ואני לא מעונין להצטייר כאחד ששולל דברים כשימציאו מכונת זמן (זה לא בלתי אפשרי אלא רק בלתי סביר לפי אבודים בחלל) נדבר כבר... עד שהזמן הזה יגיע נמשיך להיות צופים טובים של סרטי מדע בדיוני או הנשגבים מבינינו קוראים טובים בעצם אם מסע בזמן אי פעם יתאפשר זה לא יהיה בזכות מכונה אלא בזכות לך תדע אבל אני לא שולל הרי את הרעיון במכונה אני רק אומר שאני לא הייתי מעונין לנסוע בזמן למקום שבו באותה שנה יש הר למשל ואז אני תקוע בתוך הר ונחנק למוות. princess vespa את לא מאמינה בקיום אלוהים אבל את לא מאמינה גם בשלילת קיומו נכון ? התשובה היא שפשוט השאלה הזאת אם יש אלוהים לא אמורה בכלל להיות קיימת בהנחה והכל באמת סתם סיפור/דת שמישהו חכם המציא מלפני אלפי שנים אותו דבר אני חושב בינתיים על מעבר בזמן , אנשים כמונו לא צריכים לבזבז זמן על השאלה האם זה אפשרי - בלי להיתפס למה שאני אומר יותר מדי חזק

Princes Vespa

New member
זה לא הפורום לשאלות תיאולוגיות

אבל לגבי מה שאמרת על האמונה באלוהים, זה ממש לא קרוב לאמונה שלי.. וגם ההקבלה לא כל כך מדוייקת. אבל אנחנו גולשים לנושאים שהם לא סרטים.. צריך פורום מדע בידיוני בשביל זה..

Chot

New member
צודק

חשבתי על משהו וזה קצת התבלגן לי את מישו יחזור בזמן, אל העבר, בצורה שאנשי התקופה יהיו מודעים לכך, נוצרים שני מצבים- אנשי העתיד מחכים לו נו נו אוחרת ערב אנשי העבר עושים הופהיי ומאושרים שמישהו בא לקבל את פניהם, או לחילופין מטביעים אותו באגם כדי לבדוק אם הוא משפה. אם תבחרו בשתי האפשרויות או בכל אחת מאלפי האפשרויות שתהינה לכן במסע בזמן, אתם מסכנים את ההווה שאותו נטשתם, וכן מסכנים את האפשרות שיהיה לכם לאן לחזור. אם נוצר מצב שבו בעקבות שינוי העבר בצורה הקטנה ביותר, אנשי העתיד לא יכולים לחכות לכם לארוחת ערב כי איכשהו ההסטוריה התגלגלה לכדי כך שאשתו של זה שהמציא את המכונה החליטה לזרוק אותו מהבית כי הוא לא סידר אחריו את חדר האורחים, ואתם תקועים שם לצח נצחים!! הו הו הו! (זה צחוק רשע). טוב הנקודה שלי קצת הלכה לאיבוד. בקיצור- יכולהיות שכבר היה מצב שבו יכולנו לחזור\להתקדם בזמן - אבל עקב שינוי הסדר המקורי על הציר, המצב הזה נעלם! פופ!

Princes Vespa

New member
זה בדיוק מה שהיה בסרט בחזרה לעתיד

סליחה על ההתעמקות בסרט הדי טיפשי הזה , אבל בדיוק למייקל ג´יי פוקס היתה תמונה שהתחילה לדהות , בגלל שאמא שלו לא התאהבה באבא שלו, ולכן כל הקיום שלו היה בסכנה. בכל מקום שמדברים בו על מסע בזמן , מדברים על הסכנה של להתערב בעבר ולשנות את ההווה והעתיד. בכל משחק מחשב \ סרט \ ספר האלמנט הזה מופיע וחשוב לעלילה. Off Topic מי שיש לו PS2 יש משחק מאוד נחמד על העיקרון של מסע בזמן שנקרא : shadows of memory Princess Vespa

IC4

New member
back to the forum

למה להגיד טיפשי כל אחד אהב את בחזרה לעתיד ועכשיו כשקראתי את מה שנרשם נראה לי מוזר שבסרט הראשון הקיום של מקפליי בסכנה בעוד ששני נוצר מימד/יקום מקביל

למעלה