המלצות?

gunr7

New member
המלצות?

אני רוצה לעשות לרסיטל לבגרות קטע פרוג. משהו בין 4-7 דקות מקסימום, אינסטרומנטלי, לא מסובך יותר מדי ובלי יותר מדי כלים. בתור בסיסט (זאת אומרת שיהיה בקטע באס דומיננטי ומעניין. לא בהכרח קטע סולו). יש למישהו רעיונות?

CaerBannog

New member
הממ

אומנם זה קצת יותר ארוך אבל אפשר לקצר בקלות king crimson- Larks' tongues in aspic part 2 עוד המלצה שהיא די פרוגית Les Claypool - Barrington Hall

emmily plays

New member
ואולי

one of these days של פלויד. אם זה תופס כפרוג. הרבה הרבה באס שמה.

orbiti

New member
אפילו שני בסים (תקשיבי בסטריאו)

אבל תפקיד קל ומשעמם לאללה...

meandmeandme

New member
נכון...

את הבס השני אגב, גילמור ניגן בהקלטות מאיזשהי סיבה לא ברורה.. אבל בהופעות הורידו אותו. go figure.

gunr7

New member
ואו

רעיון מעולה. לארקס 2. תודה! אני אפילו מכיר כנר! ואי עכשיו אני צריך להוציא את התפקידים...

HelterSkelter1

New member
דווקא

בפארט 1 של לארקס יש לבאס תפקיד מרכזי וחשוב יותר לדעתי, אבל מצד שני זה יישמע רזה מדי בלי כלי הקשה

gunr7

New member
לארקס 1 קשה מדי לביצוע

פרט לכך שהנגנים שאני ינגן איתם בכלל לא שומעים פרוג.

meandmeandme

New member
אתה רציני?

לא ידעתי שנותנים לבחור מה רוצים לנגן ברסיטל.. ובטח לא חשבתי שיתנו פרוגרסיב.. חשבתי שזה קטעים שמכתיבים לך ושזה בעיקר קלאסי. איזה יופי
.

gunr7

New member
שנה שעברה ניגנו את

YYZ וBIAXIDENT וקיבלו 100 כמדומני

mr oysterhead

New member
את מדברת על רסיטל קלאסי

שם מגנים חמישה קטעים (בארוק, קלאסי, רומנטי, מודרני וישראלי) הוא מדבר על רסיטל של ג'אז ומוזיקה קלה. שם מנגנים בין שמונה לעשרה קטעים כשהקריטוריון היחיד הוא שלא יהיו קטעים מאותו סגנון אם אתה מחפש לגנוב רעיונות התוכנית שלי למשל היא - באך - סונטה בסול מינור - פראסטו, בעיבוד לגיטרה באס - THERE IS NO GREATER LOVE (סגנון סווינג) - צ'רלי פרקר - ORNITHOLOGY (בי-בופ) - ג'קו פסטוריוס - פורטרייט אוף טרייסי - מתי כספי - אליעזר בן יהודה (בעיבוד של המורה שלי לג'אז, בסגנון לאטין) - דואט באס וסקסופון - סאמר טיים - דרים טיאטר - אוברטור 1928 - ג'קו פסטוריוס - דה צ'יקן (פיוז'ן)

the band member

New member
למה שלא תעשה את BOUREE

של JETHRO TULL? אחלה קו בס. אמנם לא הכי פרוגרסיבי אבל מאוד מזוהה עם הזרם...

RamiSun

New member
מממ...

הבס ליין של I've Seen All Good People של יס. ליין מעולה שיכול לעמוד אפילו כיצירת סולו. רק שהוא לא ממלא 4 דקות בעצם....

למעלה