המלצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
המלצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמו שאתם כולכם יודעים, דרגון בול זי היא סדרת אנימה.. ולכן רציתי להקדיש שרשור אחד לראות על איזו אנימות אתם ממליצים.. יותר נכון, איזו אנימה אתם חושבים מסוגלת להתחרות עם דרגון בול זי? באייכות בעיקר וגם בעומק... המלצות שלי... קודם כל נארוטו שזו סדרה מצוינת, אבל הבעיה איתה היא שהיא לא הסתיימה לצאת עדיין.. למען האמת לא קרובה אפילו והיא רק בחצי.... אני מאמין שיש אנשים אחרים שירצו להמליץ עליה ולכן אני אקדיש את רוב ההמלצה שלי לסדרה שלאחרונה סיימתי את כל הפרקים שיצאו.. לסדרה קוראים hunter x hunter הסדרה הזו כל כך מצוינת... יש בה אקשן ודרמה בצורה כל כך מושלמת זה מדהים.. לא פעם במהלך הסדרה התרגשתי מאוד בקטע זה או אחר. האופי של הדמויות כל כך מושך ויוצר הזדהות שזה ממש יפה. לסדרה יש 62 פרקים ובינתיים 2 אובות... הסדרה לא הסתיימה לצאת וב18 בפברואר מתחיל לצאת האובה השלישי.. אישית אני ממש ממש ממליץ.. יש בה חסרון לדעתי שזה חוסר במוזיקה... בנארוטו למשל יש מגוון רחב של מוזיקות כמעט לכל אירוע בסדרה ולמען האמת הפסקול של נארוטו ממש מצוין.. לעומת זאת בהאנטר האנטר אין כזה פס קול יפה וזה גורע ממנה.. אך לדעתי הסדרה הזו מתחרה מאוד בדרגון בול זי. היה לי מאוד כיף לראות אותה... אגב אני ורדיץ(שהופיע פה בפורום לפני כמה זמן) ראינו את כל הסדרה כולל האובות בפחות משבוע...

ashkeloni

New member
המלצות שלי

כמובן אני ממליץ על נארוטו אני ממליץ גם על kenshin שהיא אחלה אנימה! ועוד אנימה שממש אהבתי היא hikaru no go

Sakura Chan

New member
אמ... ^_^

קודם כל היי קינגי! ^_^ אממ.. אני רואה בעיקר אנימות לא בסגנון דיביזי ואלו יותר אנימות של בנות אפשר לומר והבנות בפורום זה הן ממש ספורות... למשל אני ראיתי D.N Angel שזוהי אנימה ממש טובה לדעתי והמעלה שלה על פני דיביזי שזוהי אנימה קצרה (26 פרקים בסך הכל!) ולכן היא לא יותר מדי מושכת את הסידרה והדמויות לא משתנות מהר כל כך כמו בדיביזי! גם הסגנון ציור באנימה והאיכות הרבה יותר טובה (אבל דיביזי זו סדרה מלפי 364573567 שנה אז אין מה להתלונן ^_^) בעיקרון כל האנימות שאני רואה ואוהבת לראות הם בסגנון דומה ודיביזי זוהי הסידרה האהובה עליי! גם ניסיתי קצת לצפות בנארוטו ולא כל כך הבנתי ואהבתי (לא לתלות אותי בבקשה! ^_^)

Brolly

New member
המלצה שלי

ברסרק לאב הינה צ'וביטס פול מטאל פאניק נארוטו קאובוי ביבופ ואחרון חביב הלסינג פשוט אין לי כח לחשוב על עוד סדרות מהאלו שכבר ראיתי

king kazabubu

New member
אבל לא נתתם ממש סיבות למה

למשל ברזרק הייתה סדרה טובה מאוד.. אבל מאוד לא ברורה גם.. לקח לי זמן להבין אותה לגמרי וגם עכשיו אני לא מבין לחלוטין.. וצריך לקרוא את כל המנגה כדי לסיים אותה באמת.... וזה מאוד חבל שלא מוציאים אותה באייכות יותר טובה וממשיכים אותה... צ'וביטס סדרה מצויינת אבל לא מתחרה בדרגון בול... הלסינג, לא התחברתי כל כך

אמממ..

אני אישית לא אהבתי צ'וביטס כל כך. הכל שם מסתכם ב- צ'יי הולכת לאוקינוס צ'יי עונה צ'יי עוזרת צ'יי לא עושה כלום ורק הפרק האחרון נחמד.

king kazabubu

New member
אני לא מסכים

הסדרה מראה איך צ'י מקבלת את הזיכרון שלה לאט לאט ומוצאת את האדם הנכון בשבילה... פרק 15 היה אחד הפרקים הכי יפים שהיו באנימות אי פעם...

למעלה