המלצות..

CommandeRiker

New member
המלצות..

ככה, חרשתי כבר על קלפטון, הנדריקס , פוליס, הסמיתס, ודייר סטרייטס.. למישו יש המלצות בשבילי?

מה עם פינק פלויד?מה עם לד זפלין?

אהמ..הנה המלצות לשירים. פינק פלויד: Hey You Run like hell Comfortably Numb Goodbye blue sky Mother In the flesh Wish you were here Have a cigar Baby blue Another brick in the wall Time Us and them Outside the wall וזה רק קמצוץ. לד זפלין (הם לא רעים ביחס לחבורה של מוצצי לימון): Kashmir Ramble on Stairway to heaven Rock n roll Communication breakdown the rain song Black dog baby im gonna leave you Tangerine Good times bad times Dazed & confused Whole lotta love The song remains the same גם זאת אנציקלופדיה מקוצרת למדי. ויש לי גם הרבה המלצות ללהקות קצת שונות..יותר גראנג' ורוק...פרל ג'ם,אליס אין צ'יינס,סאונדגארדן,פיית' נו מור וכו'... אז אתה מעוניין,תגיד לי,ואני אתן לך הרבה המלצות.

SickAgain

New member
על השחיטה? ../images/Emo13.gif

ככה לזרוק שמות של שירים? ממש חילול הקודש. שתי להקות של מה שנקרא: "אלבום אוריינטד רוק", משמע, שירים שלא יכולים להינתק מהאלבום בהם הם נימצאים :)

HelterSkelter1

New member
באמ"ג קוראים לזה Album Rock

וזאת הגדרה חוץ מוסיקלית נכונה לדעתי.

אאהההםםם

מה נותן לזרוק שמות באוויר?, זה לא רק לא עוזר לכלום, זה אפילו קצת מעצבן, אם את ממליצה על שיר, לפחות תגידי למה.

מצטערת שניסיתי לעזור...

בשביל מה הקטנוניות? אני ממליצה על שירים שאני חושבת שהם טובים ושאני אוהבת.ולא צריך סיבה לכל שיר.זה קטנוניות שלדעתי לא נחוצה. שישמע,אולי יאהב,אולי לא.מה צריך יותר? ואם אתם מתעקשים על אלבומים... אז הנה כמה שאני אוהבת: פינק פלויד: the dark side of the moon wish you were here Animals The Wall לד זפלין: (את רוב האלבומים אני אוהבת..) led zeppelin 1 Led zeppelin 2 led zeppelin 4 Physical Graffiti Houses of the Holy

זה הכל עניין של טעם חבובים..

פשוט את 3 לא אהבתי במיוחד,כמו שאהבתי את השאר. אבל זה לא אומר שהוא לא טוב. ולדעתי 2 ו4 מעולים...קשה לי לבחור אחד מועדף.

מצטער אם לא הובנתי נכון

אני כמובן בעד לעזור לאחרים, העניין שאישית אני ממש לא אוהב שממליצים על שירים בלי להסביר עליהם כלום, הרבה פעמים זה מוביל לאכזבות (לא כולנו מורדים שירים יש כאלה שעוד קונים אלבומים...), חוץ מזה, כמנהל הפורום המטרה שלי היא לעורר דיון, אני מכיר מעט מאוד דיונים שהתפתחו מלזרוק שמות, ולכן הבקשה הקבועה שלי להמנע מזה. מקווה שלא נפגעת
וכל הכבוד על הנכונות לעזור.

עכשיו הבנתי אותך יותר טוב ..

ולא נפגעתי.. פשוט אתה עוזר למישהו,כותב,ומתאמץ..ובסוף עוד אומרים שזה לא טוב .. זה קצת מרגיז לא? בכל אופן,פעם הבאה אני אמנע מלזרוק "סתם שמות".

Tomer 123

New member
הייתי מוסיף עוד כמה

אצל פינק פלויד החסרת כמה חשובים: Brain Damage See Emily Play If Arnold Layne Eclipse Astronomy Domine Shine On You Crazy Diamond Money The Great Gig in the sky אצל זפלין לא מצאתי הרבה חסרים, אבל הייתי מוסיף לרשימה את Since I've Been Loving You

Jam Head

New member
אין בעייה -

אני יודע רק להמליץ על אלבומים , אז תעשה עם זה מה שאתה חושב - The Who : The Who Sell Out The Who Sings My Generation Who's Next ? King Crimson - In the court of the crimson king Lizard Red In the Wake of Poseidon Deep Purple - Machine Head In Rock Shades of Deep Purple Queen - Queen II A night at the Opeara Sheer Heart Attack

CommandeRiker

New member
תודה על ההמלצות,

אבל כנראה שכחתי להגיד שאת פלויד זפלין, הביטלס ופארל ג'אם אני כבר מכיר ושמעתי... גם את קווין, ואני לא מת עליהם... ו The Who אבל אני אנסה את קינג קריזמון

למעלה