המלצות.....

chiki chiki

New member
המלצות.....

תנו לי בקשה המלצות לשירים של atmosphere השיר שלהם like today שיר גאונייייייייי .... אז תמליצו לי על הסגנון הזה

or001

New member
כמה המלצות:

summer song modern man's hustle the woman with the tatooed hands GOD LOVES UGLY (שיר מדהים!) dont ever fuckin question that guns & cigarretes between the lines

Rapid נאור

New member
וואו.. שכחת עוד המון.. אז ככה:

If I Was Santa Claus - שיר מדהים It Goes Aspiring Sociopath Free or Dead Nothing But Sunshine Fuck You Lucy Scapegoat זה מאטמוספיר.. עכשיו כמה המלצות של סלאג לבד (סלאג זה הראפר - הוא ואנט המפיק יוצרים את אטמוספיר) The Abusing Of The Rib - המעולה מ-Se7ens The River - שיר מדהים מתוך Sad Clown Bad Dub 2 כמובן שיש את הדיסק המצויים שלו ושל עוד ראפר שתמיד בורח לי השם שלו (פלג יזכיר לי כבר) Dynospectrum ואת הדיסק המצויין עם חברי להקת אנטיקון Deep Puddle Dynamics את כל זה יש על השרת שלי במירק.. תהנו.

Bracker Bracker

New member
אני אוהב גם מהדיסק הראשון...

של אטמוספייר כשSpowan (או איך שלא כותבים את זה ) היה שם הנה מספרים שירים נחמדים משם : 1957 Current Status Brief Description Complications גם לא הזכרתם את Homecoming עם El-P שיר ענק לפי דעתי

or001

New member
לא שכחתי כלום

את 'santa claus' באמת שכחתי. אחלה שיר. את 'it goes' לא אהבתי כ"כ, ואת השאר אני לא מכיר אם כבר סלאג יש איזה וידאו שלו עם איידיאה, שהם עושים פריסטייל איזה רבע שעה, הכל מהראש כמובן ואח"כ הם עוברים לירידות אחד על השני. אני צריך לחפש את זה אולי יש לי......

Rapid נאור

New member
כמה תיקונים קטנים

זה פריסטייל של 10 דקות בתי חלקי וידיאו מה-Wake up show אם יש לך את זה, אני מחפש את זה נואשות כי לי נשרף ההארדיסק עם הקליפים.. דבר מדהים איידיאה פשוט פריסטיילר גאון. נאור.

Gza

New member
עוד1

שיר מעולה של סלאג שנקרא End of My Rope יש אותו בקאאזה אני לא יודע מאיפה אלבום זה מי שיכול למצוא את הליריקס של השיר הזה אני יודה לו

or001

New member
רק אם תשלח לי נדירים של הדג נחש ../images/Emo13.gif

Gza

New member
טוב

יש לי שיר חדש שנקרא לא מוותר שיר בנזונה

volatile

New member
השם של הראפר השני בדינוספקטרום

הוא Beyond-I AKA Musab פעם אחרונה שאני מזכיר לך נאור
פלג.

ATMOSPHERE

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=205&msgid=11187858 המלצה מושקעת שלי אני יעתיק אותה לפה...

../images/Emo24.gifבלאג כפרה עליו!

אני חושבת שlucy ford של atmosphere הרבה יותר טוב שזה הep שלהם! בכל מקרה atmosphere להקה ממיניאפוליס, וסובבת סביב slug , כסשסים תיכון הוא הקים הרכב בשם Rhyme Sayers Collective עם שנים מחבריו מהתיכון Siddiq Ali (Stress) ו- Derek Turner (Spawn).אחרי כמה הופעות כ Urban Atmosphere, התחברו למפיק בשם Anthony Davis הידוע גם כAnt, ועוד כמה MC´S מקומיים, ויחד הקימו קבוצה שהתמקדה בפריסטיילים, וליריקה שנונה. 1998 Atmosphere הוציאו את אלבום הבכורה שלהם overcast, כבר אז הכירו שהם כהרכב מחתרתי הודות לליריקה של סלאג ולהפקות של Ant . הדיסק הבא שלהם נקרא Sad Clown Bad Dub II, ושנה אחרי זה הם הוציאו את האי פי שלהם Lucy ford שהתמקד במערכת יחסים כושלת של סלאג עם האקסית שלו, איבוד האהבה של חייו וכל הסיבוכים הנלויים. ב2002 ההרכב שהצתמצם רק לAnt &slug הוציאו את God loves Ugly . בכל קמרה אישית אני באמת ממליצה לשמוע את Lucy ford ... * למרותש אני משארת שרוב החברה פה לפחותה ותיקים יותר מןה סתם מכירים את כל מה שכתבתי כבודוש´ ליאתוש´ :)

volatile

New member
הסבר מלא טעויות יקירתי

סלאג הוציא בריים סיירס קולקטיב, שבעה דיסקים שהם מעין אוספים של שירים שהוא והחברים שלו הקליטו (רובם באיכות ג'יפה וברמה ג'יפה) כמה מהאנשים שניתן לראות שם זה את איידיה (בזמנו בן 15), Beyond-I חברו ועוד כל מיני הרכבים מקומיים ממינאפוליס. הדיסק שחתם את הסדרה הזאת (שהופצה לרוב בקלטות ולא בדיסקים) נקרא Se7en. ואכן אחריו יצא הדיסק של אטמוספיר Overcast (בזמנו הכיל ההרכב את הראפרים סלאג, סטרס וספוון והמפיק אנט), לאחרת צאת הדיסק היו סכסוכים שבעיקר סבבו את נושא האגו בין סטרס לספוון וסלאג ושני הראשונים עזבו את ההרכב. לאחר מכן הוציאו אטמוספיר בהרכבם המצומצם (אנט וסלאג) 3 Ep's שעונים לשם Lucy ו - Ford 1 ו - Ford 2. לאחר שהוא הוציא את האלבומים הנ"ל הוציא סלאג EP בקלטת שנקרא Sad Clown Bad Dub שהוא מכר בהופעות. וריכז את שלושת ה - Ep's שהוא הוציא קודם לדיסק אחד שנקרא Lucy Ford (מדובר למעשה באוסף של השירים הכי טובים מכל האיפיז, והוא לדעתי עד היום הדיסק הכי טוב שיצא לו). הוא הוסיף עוד קצת שירים ושכלל את הדיסק שהוא מכר בהופעות והתוצאה היתה Sad Clown Bad Dub II (למעשה אותו הדיסק בתוספת כמה שירים שהם לא ממש להיט). לאחר שנתיים וחצי של ציפייה, יצא Godlovesugly שהוא למעשה האלבום השלם הראשון של אטמוספיר מאז Overcast אלבומם הראשון. מתישהו ב - 2002 יצא גם Sad Clown Bad Dub III כשלמעשה מדובר הפעם בהקלטה של הופעה חייה של סלאג ביחד עם להקת ההיפ-הופ החייה The Hierospecs במועדון The 5th Element, מי שהקליט דווקא את ההופעה זה איזה בוטלגר, סלאג וחבריו תפסו אותו מקליט, הרביצו לו ולקחו את ההקלטה, והוציאו את זה בעצמם למכירה, התוצאה של הדיסק הזה, זה סלאג אנפלגד, ולעניות דעתי הדיסק הכי טוב שיצא עד עכשיו לחובבי סלאג. זהו סיקרתי את הרוב בקצרה. פלג (מתחיל שגעון סלאג/קאנינגלינגוויסטס בארץ, כן זה אני תירו בי)

lyrical viper

New member
אני מציע

שתשאלי את נאור הוא יביא לך שיר מא עד ת של אטמוספיר השירים הכי חדשים\ישנים\יפים\קלאסים רק תבקשי

בוקר טוב

היא רוצה מישהוש מכיר את אטמוספיר מא' עד ת' אז שתדבר איתי או עם כל אחד מה"סלאגיסטים" של החברה שלנו... ואני חושתב ששמתי המלצה + הסבר יפה על הלהקה אז בואו כולנו נרגיע... אם היא רוצה שנאי ישלח לה בפלי ליסט של 3 הדיסקים כולל האן פלאגד של סלאג אני ישלח.... אבל לא קטונתי מול אף אחד בפורום הזה בידע על אטמוספיר תודה!

למעלה