המלצות

ravit5

New member
המלצות

בתור חובבת אומנויות מתחילה (והדגש על מתחילה
)אני מסתובבת להנאתי בחנויות מה שנקרא "מלאכת יד", נעזרת בהמלצות הפורום, קונה ומתנסה. לפעמים מצליח לפעמים לא
. בשיטוטיי ראיתי שחלק מהחנויות מציעות סדנאות וקורסים (לא זולים). השאלה אם אפשר לקבל כאן המלצות, על סמך התנסויות של בנות , למקומות טובים במחירים סבירים באזור המרכז, או שלא מקובל לעשות פה פירסומת שלילית או חיובית למקומות?

ונוס 39

New member
תראי

אני לא עושה פרסומות כי לא מקבלת על זה כלום יש כמה חנויות טובות במרכז אני קונה הכל...ממש הכל ב´´מלאכת מחשבת´´ בפ´´ת יש על הלוח את הטל שלהם כי יש להם הכל מהכל אני גם קונה לב´יס שם אני מורה לאמנות .. וגם לחוגים שלי המחירים שלהם נוחים מאוד ויש להם חוגים שם והאנשים אדיבים יש גם בגני תקווה חנות מקסימה קצת יותר קטנה אז לשיקולך....

ravit5

New member
אזור המרכז - בגבולות האוטובוסים ../images/Emo13.gif

ראיתי שיש פה רשימה ענקית של חנויות מומלצות והייתי כבר בכמה מהן, אולי יש גם המלצות על סדנאות וקורסים. הייתי היום במכללת ורצברגר, אבל חוץ מלדעת איפה הם נמצאים אני לא יודעת עליהם כלום
ובכלל..עכשיו אני חושבת שאולי כדאי יותר לחסוך את ה 500 ש"ח, ובכסף הזה לקנות חומרים ולהתנסות לבד..

Noga222

New member
אכן!!!

בתור אחת שכמעט לא היתה בקורסים, להתנסות וללמוד לבד זה גם כיף לא קטן, למי שאוהבת את התהליך ולא רק את התוצאה!!!

למעלה