המלצות?

• פותח הנושא Soth
  • פורסם בתאריך

Soth

New member
המלצות?

אילו ספרים של רומח הדרקון כבר קראתם? המלצות? (התנצלות מראש אם כבר נפתח טופיק כזה בעבר מכיוון שאני חדש ולא ממש התעמקתי בפורום :\ ). אישית אני קורא את רומח הדרקון 3 חודשים ועד עכשיו הספקתי לקרוא את הרשומות, כבשן הנשמה + אחים לנשק. כרגע אני נמצא במלחמת התאומים באגדות... על כל פנים אני מתכוון לקרוא את כל הספרים שתורגמו לעברית ואת War Of Souls. אם יש המלצות על ספרים של רומח הדרקון לא של וייס והיקמן (מכיוון שאני מפחד לקנות ספר של סופר גרוע ויש כאלה :\ ) אז שתפוני...

ברינסלי

New member
ששת ספרי "שישיית המפגשים"

שעוד אפשר למצוא גם בתרגום העברי: 1. נשמות אחיות 2. תאוות נדודים 3. לב אפל 4. השבועה והמידה 5. פלדה ואבן 6. החבורה וכדאי גם את "הדור השני" של ווייס והיקמן, שבניגוד ל"מפגשים" שייך לסדרה המרכזית.

בושה וחרפה

זאת בושה וחרפה להמליץ את הספרים הגרועים הללו! את הראשון אולי עוד אפשר איכשהו לקרוא, אבל כולם כתובים, במיוחד הרביעי, בצורה מסריחה.

et81

New member
הרביעי היה הספר שעסק בסער...

אם אני לא טועה, ולא רק שהוא היה הכי גרוע אני מצאתי לנכון לקבוע שכל הספרים של מייקל ווילאמס פשוט מחרידים וזה עינוי לקרוא אותם מרגע ההתחלה, היות ואני אף פעם לא מפסיק לקרוא ספר שהתחלתי. ET

אתה כל כך צודק...

ראה מקרה The Dark Queen. ה"משורר הלאומי של דרגונלאנס" (כפי שאני וחברי מכנים אותו) הוא הסופר הגרוע ביותר בהסטוריה של הרומח. ורק כאנקדוטה - יש לו תואר שני בספרות של ימי הביניים והוא מרצה על זה באיזו אוניברסיטה
אני ממליץ בכל הזדמנות על הספר Lord Toede - אחד הספרים הללא-ספק מצחיקים ביותר בכל הסדרה. גם כן מעולה The Doom Brigade של Don Perrin וספר ההמשך המצויין שלו Kang´s Regiment. בנוסף לא הייתי פוסל את הסאגה של ג´ין ריב כפי שעשו אחרים, ואני אף ממליץ להמשיך ולקרוא את ה-Dhamon Saga.

et81

New member
על זה אני יכול להסכים...

בתוך משורר הוא אחלה :)

La Gamba

New member
כמו דן פרקינסון

צייר מעולה, אבל הספר שלו על הגמדים הסתומים לא משהו

Northern Lights

New member
למה הם לקחו משוררים וציירים

ועשו מהם סופרים? למה להרוס? למה?! וד"א, מה זה האיש הכחול של השירותי גברים שרץ על המסך השלי עשרים פעמים בזמן כתיבת ההודעה? מה זה ג´וינט 7? ולמה אי אפשר לסגור את האיש הזה? למה הוא חוזר?! רד מהמסך שלי סססססעמממממממממממק!

SaberTooth

New member
ג´וינט 7....

ג´וינט 7, הוא משחק בין-לאומי בסגנון פירמידה (לא ה"פירמידה" שבערוץ 2). בישראל, נבחרה תפוז - אנשים להפעלת המשחק. נכון, האיש הזה מעצבן, אבל הוא לא מפריע לכתיבת ההודעה.

נראה לי שאתה טועה...

לצייר קוראים קית´ פרקינסון. אבל כמובן ויתכן ואני טועה...

et81

New member
הספרים הממש טובים הם:

Dwarven Nations Trilogy Elven Nations Trilogy טרילוגיות מהנות במיוחד ששופכות אור על ההיסטוריה של קריין, וגם הם מהנים מאוד לקריאה. בברכת יום טוב, ET

למעלה