המלצות

איז

New member
המלצות

אני רוצה להכיר יותר את פרל ג´ם ו/או אליס אין צ´יינס... אבל אני צריך עזרה. אין לי מושג מאיפה להתחיל. מישהו יכול לתת לי כמה (לא הרבה) שירים שלהם, שירים "קלאסיים" כאלה... משהו ברמה של נגיד סמלז לייק טין ספיריט של נירוונה, אבל של פרל ג´ם/אליס.. הבנתם? שירים ממוכרים כאלה. ואם אפשר - אז גם כמה של סאונד גרדן. תודה!

amirk16

New member
מס´ שירים

ההמלצה שלי כוללת את: Alice In Chains - Would, Rooster, Down in a hole. Pearl Jam - Alive, Even Flow, Black, Jeremy. Soundgarden - מכיר רק את Black hole sun לצערי. אלו הם שירים קלאסיים, ואני מקווה שתהנה מהם.

Cheezus

New member
There you go, my friend:

אליס: Nutshell, Down in a hole, Again, Would, Rooster ופרל ג´ם (לאו דווקא מה שאני חושבת שהכי טוב, אבל המפורסמים יותר): Black, Alive, Even Flow, Jeremy

elad2002

New member
אגב בקשר לפאל ג´אם

פשוט תקנה הופעה שלהם (אחת מה 72 בעריזת קרטון) וככה תכיר שירים......

made in china

New member
אני מצטרפת להיכרות!

יופי...אז גם אני אכיר אותם בהזדמנות. הורדתי כמה שירים שלהם: hearts n toughts yellow let better black אבל עדיין לא ממש "הקשבתי להם" חוצמזה שאני צריכה את הליריקס..מישהו? אה...וסאונד גארדן טובים....או לפחות ככה נדמה לי משיר אחד שלהם ששמעתי!

theAMP

New member
elderly woman...

behind the counter in a small town... זה השם המדויק של השיר שאת מכירה בתור hearts and thoughts

Down in a hole

New member
זה בכלל לא בעיה!

תקנה את האוספים של הטובים ביותר שלהם נגיד תקנה את ten-pearl jam the best of the box- alice in chains

נראה לי ששכחתם משהו...

אני חושב שיש שירים ב-vs שלא פחות חשובים משירים ב-ten. הייתי מציע לך להוריד את go, daughter, reviewmirror, indiffernce. "once and for all i´m far away, hardly belive...finally the shades are raised"

Stillwater

New member
בסוף גיליתי....

שדווקא לא שלמתי ביוקר על הדיסקים בלונדון! TEN עלה לי 8.50 פאונד שזה 59.50 ש"ח ובארץ זה עולה 89.90

Layne

New member
תשובה

קלאסיים של AIC: Brother Down In A Hole Nutshell (בין השירים הטובים שהומצאו) פרל ג´ם: בלאק דוטר רליז

happyphantom

New member
סאונדארדן

אמנם יש לי רק את האלבום superunknown, אבל השירים הטובים (והמוכרים) יותר באלבום הם: the day i tried to live black days mailman ו- black hole sun שלמרות שהוא שיר מעולה אני לא חושבת שהוא מייצג את אופי האלבום. אבל זו רק דעתי.

WashedInBlack

New member
עוד קצת סאונדגארדן

הרבה ענו לך לגבי פרל ג´ם ואליס אין צ´אינס. מוזר לי שאין כאן אף אחד שמכיר את סאונדגארדן מעבר לsuperunknown. אז קבל המלצה, ביחד עם כל שאר הפורום: blow up the outside world pretty noose outshined hands all over mind riot

star lili

New member
if you ask me...

ברוב המקרים אני הגעתי למסקנה שהשירים הכי טובים של הרבה להקות/ אמנים הם בדרך כלל השירים שלא נבחרים כסינגלים, ושפחות מוכרים לקהל הרחב... אם אתה רוצה *אמת* להכיר להקה, ה- "best of" שלהם אף פעם לא מספיק הכי טוב זה פשוט לרשום את השם של הלהקה במנוע חיפוש ולהוריד באופן אקראי בשביל היכרות ראשונית, ולאו דווקא לחפש להיטים... אבל זאת רק דעתי
חוצמיזה, כל הלהקות שציינת מומלצות ביותר (ד´הה)

למעלה