המלצות...

המלצות...

אני רוצה להמליץ על שירים שאהבתי לאחרונה M.O.P Ft. Jay Z - 4 Alarm Blaze שיר עצבני ביותר KRS One - 5 Boroughs שיר גדול עם עוד הרבה ראפרים,כל אחד נותן שם בית מעולה Killah Priest - Fall Of Solomon ביט בנזונה,קילה פריסט מספר על שלמה המלך..שיר טוב מאוד Big Pun & Krs1 , Show & AG - Drop Heavy חייב להקשיב פה לבית של KRS בגלל השיר הזה התחלתי לאהוב אותו RZA - Domestic Violence שיר גדול.ריזה רב עם אישתו צועק עליה וכו´ (באורגינל הוא צודק) Nas & The Firm - Phone Tap אהבתי את הביט -ד"א השיר של באיאן ירוק אדום חיקוי של השיר הזה Brand Nubian - Love Vs. Hate חובה להקשיב למילים.שיר גדול למי שמכיר עוד שירים טובים שלהם שיגיד לי RZA - Break Bread ראפ הרדקור עצבננננני !! עם ג´ימי סמרס לדעתי הראפרית הכי טובה שיש Arsonists - Underground Vandal.ארסוניטס יורדים על מלא ראפרים מהאנדרגראונד.למי שיש את המילים שיביא לי בבקשה Royce Da 5´9 - Lets Grow סתם שיר יפה Chino XL - Kreep כנ"ל EMINEM & Shabaam Sahdeeq- 5 Star Generals.אין .סאדיק הזה דפוק בראש חבל על הזמן

2PAC4EVER

New member
זאת ההקפצה הכי גרועה שראיתי בחיים

שלי

חפיף

פעם הבאה שאני יקפיץ תזכיר לי לכתוב נלי שולת הוא משהו דומה כדי שאני יהיה מגניב כמוך

2PAC4EVER

New member
אז קודם כל...

אתה יחול לכלום לאיות מאגנאיב קמוני! דבר שני תלמד לקרוא למי תגובות מופנות אחרי זה תנסה לבוא בירידות... ואם כבר אתה בא בירידות...עזוב שזה לא מצחיק..זה סתם לא אמיתי! אני שם את כל ה550 $ שיש לי עכשיו ונותן לך אותם אם אתה מוצא פעם אחת שכתבתי "נלי שולט"הולך?

kodman

New member
תגידי מרב

סתם אני רוצה לשאול - האם את באמת בת 20? כי ההודעות שלך משום מה מזכירות את ההודעות של הבנות 13-14 שמשעמם להם ורושמות בפורום בנות (בלי להעליב אני פשוט חייב לדעת) kodman

קודמן אחי

שאלה....למה אתה תמיד כותב על פורום בנות יש באמת פורום כזה כי אם יש תגיד איפה אני מת ליראות אותו פעם!! זה בטח מצחיק תחת!

kodman

New member
חחחח אחי

אני לא יודע פעם היה ב IOL סיווני ועוד מישהי (דווקא נורמלית לעומת סיון
) בשם עדי ניהלו אותו - אני זוכר כי הייתי מנהל גם ב IOL והיה את המפגשים.. בטח הוא עבר גם לכאן אז תבדוק ברשימת פורומים: http://www.tapuz.co.il/forums1.htm kodman

2PAC4EVER

New member
עזוב פורום בנות אחי,

בוא לפורום הוגו שם מצחיק תחת! אתה לומד איך להיות זהיר בחשמל.. איך לאיים על חברי כנסת שרוצים להפסיק חשמל לעובדי חברת חשמל... איך להתחבר פירטית לארון חשמל של השכן... איך לשדל ילדים להכניס את האצבע לשלטר... ולמות מצחוק,

אחי אין פורום הוגו!

אבל הודעה מצחיקה ואני רוצה לעשות לכולם פה מבחן קטן..מישיצליח להכנס לפורום קטנטנות למשך יותר מ30 שניות מנצח!!!

kodman

New member
אני לא מעיז

אני מציע להפליל את ארגנטינה - שהעיראקים יהיו בכוננות להפציץ אותם ולא אותנו - אם הם ימחקו אותם לא יהיו טלנובלות חדשות ובסופו של דבר כבר לא יכולו לשדר את השידורים החוזרים
(חייבים בפירוש להשמיד את קטנטנות זה מטריף אותי - אחותי כל היום רואה את זה ויש לה הקלטות של זה ופוסטרים ו 4 ספרים וחוברות ומה לא!!!!!!
קטנטנות ->
-> לחיי האהבה -> סיטי טאוור -> בטי המכוערת -> לגעת באושר ->
= אושר בשבילי!
דרך אגב אם משעמם לך תכנס לפורום אידיש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=516&msgid=6272086
kodman

יוווואווו איזה פורום שולט!!!!!!!!!

אשכרה נכינסתי יוואווווו זה כזה צקום קיטשי!!!!! אני נכנס ואני מתחיל לראות וורוד בעיניים!!! פפפפפפפהההההה!!!!! מתאים לסיווני לנהל פורום כזה[למרות שאני מת עליה]!

kodman

New member
תאמת שזאת בכלל לא הקפצה

כי הוא לא רשם תוכן אלה רק נושא (גם זאת לא הקפצה כי ההודעה בכל מקרה למעלה)
kodman

2PAC4EVER

New member
בגלל זה זה שימש כהקפצה גרועה!

כי לא היה תוכן, אז המטרה לא הושגה!

למעלה