המלצות

ר ו מ י 5

New member
המלצות

היי יקרות, ממש בא לי לצאת היום למקום כייפי, עם אווירה טובה, אתמול ביקשתי המלצות ולא זכרתן שום דבר, אולי היום יש לכן איזו הצעה מענינת בשבילי? אני מחפשת מקום כייפי, עם מוזיקה, או /והופעה, שיושבות בו נשים כמונו, לא קטנות וצעירות מדיי, כאלה עם ראש טוב... מחכה להמלצה של מישהי שתשלח אותי לבילוי המתאים...תודה
שבת של שלום...

פאמקי

New member
רומי יקרה...

את צריכה למקד (בשרשור זה!
) את שאלתך, אילו סוגי בילוי מעניינים אותך? מה המטרה? חברויות? ריקודים (אילו?)? הכרויות? שירה? בתי קפה? הופעות...? באיזה אזור (אני יודעת, שואלת בשביל החברות כאן, שיהיו מעוניינות להמליץ לך)? אם את בעניין חברויות, את מוזמנת להרים מפגשון באזור שלך. אם הכרות/אהבה היא מטרתך, מפגשון יכול לענות גם על צורך זה
. נסי לתת כמה שיותר מידע, בטוחה שהחברות כאן ישמחו לתרום מניסיונן. בינתיים... יודעת על מסיבה, שתערך במועדון ה- EVE, ביד חרוצים 16, בת"א.. ב- 06.12 (שבת), היא לכל המגדרים והמינים, כניסה- 15 ש"ח, או לפי יכולת יש לי פרטים נוספים, למי שתבקש. (מי יודע, אולי נצליח לארגן בילוי משותף).

lev1239

New member
היי לך

אין לי המלצה לבנות לא צעירות,אני בת 35, וקשה לי להימצא במועדון נשים שכמעט כולן קטנות ממני,אז אני מציעה שתיצאי עם בת גילך,ואז תתנחמו ביחד... זה מה שאני עושה.

ר ו מ י 5

New member
תודה על ההמלצה

ויחד עם זאת, לב יקירה...אין בי שום צורך להתנחם, לא עם בנות גילי ולא עם בנות גיל אחר... אני מרגישה מצויין עם הגיל שלי ועם נשים צעירות ממני גם. אני לא טיפוס של מועדונים ולכן לא נראה לי שאמצא את עצמי במועדון, לא חשוב מה גיל המשתתפות... ויש המון מקומות בילוי כייפים ומקסימים, כשכתבתי בבקשתי המלצה למקום בילוי, התכוונתי למקום שמיועד לנשים או שנחשב GAY FRIENDLY... ואם אני יוצאת, ביחד עם חברה או חברות בת גילי, בוגרת, צעירה, לא חשוב, אז הכוונה היא בבילןוי והנאה, ואני יכולה רק להציע, פחות לחשוב על "להתנחם" כי זה שם אותך, אותנו...במקום של מסכנה,ף קורבנית קצת...סליחה אם דבריי לא נעימים או פוגעים, אני לא מתכוונת להיות פוגענית, אבל באמצעי הזה, אין לדעת איך תקראו את השורות שאני כותבת. לסיכום, אני מאמינה שאנחנו צריכות לחגוג את החיים בכל שלב ובכל גיל, וממש כך אפשר ורצוי להנות מאד מכל סוג של בילוי שמהנה אותנו, לשבת עם חברה, לרקוד, לקפוץ באנג'י או לשבת בבית ולהתפנק עם האהובה. מאחלת לכן שבוע של הנאות, פינוקים, הרבה ביחד והרבה שמחת חיים.

למעלה