המלצות!

המלצות!

על איזו להקה אתם הכי ממליצים? איזה שיר (לא של הלהקה מלמעלה) אתם הכי אוהבים? איזה קליפ הוא האהוב עליכם?

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

על איזו להקה אתם הכי ממליצים? סימפל פלאןD: איזה שיר (לא של הלהקה מלמעלה) אתם הכי אוהבים? זה בציוניות לא?
או שאני סתם יצאתי פה אמה
אה,לא יודעת, איך אפשר לבחור שיר אהוב?של כל להקה,זה כאילו קשה!! איזה קליפ הוא האהוב עליכם? איי דו אנית'ינג D:

Devils Pet

New member
הא.

על איזו להקה אתם הכי ממליצים? מרילין מנסון
איזה שיר (לא של הלהקה מלמעלה) אתם הכי אוהבים? קשה.. אני אלך על Meds של Placebo. אני אני גם מכור ל"HEY" של הפיקסיז. איזה קליפ הוא האהוב עליכם? Disposable Teens , נחשו של מי.

MispIaced

New member
נמנמ

על איזו להקה אתם הכי ממליצים? לורדי, כמובן. איזה שיר (לא של הלהקה מלמעלה) אתם הכי אוהבים? נגיד Bless the child של נייטוויש. איזה קליפ הוא האהוב עליכם? Hard rock hallelujah- הגירסא של 2007.

Billy Shirs

New member
נמנמ

להקה - התפוחים. Fאנק-ג'אז עם סקראצ'ינג. אני לא ממש מבינה בתחום אבל לפי מה ששמעתי הם חדשניים, והשירים שלהם קצביים, מאגניבים ומיוחדים. שיר - Date Rape - Sublime. למרות שהשיר מספר על בחורה שנאנסת, הוא קצבי, שמח ועשה לי חשק ללמוד לנגן על גיטרה. אפשר למצוא אותו ביוטיוב אם בא לכם (ובאמת כדאי). קליפ - אני לא ממש רואה קליפים, אבל אני דיי אוהבת את הקליפ של פאניק אט דה דיסקו, But It's Better If You Do. סגנון קברט מגניב שתואם לשיר ההו-כה-מוצלח הזה.

Billy Shirs

New member
אנא, התחרטתי.

קליפ יותר טוב מזה של פאניק הוא זה של Bowling for Soup - Punk Rock 101. קונספט של boot camp לרוק. שיר חביב אבל קליפ בנזונה.

netahaa

New member
היי היי

שנים שלא נכנסתי :p להקה: יש כל כל הרבה.... אז הייתי חייבת כמה - ברייקין בנג'מין, לינקין פארק, טוקיו הוטל(שקט
), סקונד טו מארס, סימפל פלאןן ובלאק אייד פיז וכוליוכוליוכלי שיר: Three Days Grace - I Hate Everything About You
קליפ: simple plan - your love is a lie חג שמחח

PerfectSP

New member
סימפל פלאןDDDDDDD: ../images/Emo190.gif

למרות שזה קליפ די עקום לטעמי><" את בפורום?!

PerfectSP

New member
אני כבר לא זוכרת את הכינויים../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

רק של מי שמגיב הרבה..^^ אפעם לא הייתי ספצה בשמות

Billy Shirs

New member
I Hate Everything About You?

האמת, אני לא ממש אוהבת את השיר הזה ויש להם לדעתי כמה יותר טובים. המילים נראות כאלה מעפנות, זה כמו פארודיה על מטאל
Pain, Get Out Alive למרות הפזמון המפגר, Time of Dying , זה שיר פשוט מצוין. 3DG

netahaa

New member
ממ יש גם עוד שיר

just like you/ גם נחמד טיים אוף דיין ו- איי הייט אוורי בללהבלה מאותו אלבום?

sweet shir

New member
חחח זה קליפ אחד הגרועים שראיתי XD

(ואני חולה על סימפל פלאן P:)

PerfectSP

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

אני גם לא אוהבת אותו
אבל זה סימפל פלאן
ואי אפשר בכלל להשוות

למעלה