המלצות

ירקי

New member
המלצות../images/Emo91.gif

הגעתי לשלב קניות/הזמנות אתמול ביצעתי הזמנה מישלב
שידה מיטה ועוד כמה פרטים עסק לא פשוט, המון מחשבה בכדי לקנות את הכי הכי ולא מעט כסף. היתי מעוניינת לקבל הצעות לגבי עגלות מה כדי עגלה עם מתקן סל קל איזה חברות וכו. מהיכן כדי לקנות את שאר הדברים מחנות אחת בלבד.

מירבי*

New member
המלצות../images/Emo140.gif

לי היתה עגלה בשם נניה, זה יבוא מאיטליה, עגלת סל קל שמתלבשת על גלגלים, נוחה מאוד, לא מסורבלת, קלה ובהחלט שווה את המחיר. צריך להזמין את זה מקטלוג מיוחד, אם תרצי פרטים אתן לך. בפורום הריון ולידה יש הרבה יותר מידע על ציוד ראשוני לתינוק, כדאי לך מאוד לבקר שם ולשאול. איזה כיף להתעסק בקניות האלה, מאחלת לכולכם להגיע לשלב ההתלבטות בבחירת העגלה. פורום הריון ולידה

shiran 25

New member
מירבוש היקרה

המחשב לא נותן לי לפתוח את כל הקבצים ולכן אני לא מצליחה להכנס ולכתוב לך מסר אישי וגם אם תכתבי לי אני לא אוכל לפתוח אז רק רציתי לדעת ....... מה קורה? תצרי איתי קשר , אל תעלמי לי

shiran 25

New member
עוד משהו....

אני כבר עובדת בבית ומקבלת לקוחות ואני ממש מרוצה וכמובן שהם מרוצים כי חבר מביא חבר ומישהי שבאה לעשות עם אמא שלה פדיקור וגילתה שאני גם טכנאית ציפורניים רצתה גם מילוי אז עשיתי פדיקור לה ולאמא שלה וגם עשיתי לה מילוי והיא ממש הייתה מרוצה ,זה טוב שיש כמה תחומים שבעצם קשורים לטיפוח ויופי כי זה מושך, אז רציתי לדעת מתי את באה להתפנק אצלי בפדיקור ואיפור????

shiran 25

New member
המלצה טובה

אני ממליצה לכם לקנות רק עגלה של "פג" זאת עגלה שמחזיקים ממנה גם בחו"ל ואחותי שקנתה עגלת פג מאוד מרוצה וסחבה איתה 6 ילדים והיא עדיין כמו חדשה ואני שקניתי "אינגלזינה" יותר יקרה פי 2 והיא על הפנים מאוד לא נוחה וכבדה ,גם שכנה שלי אחרי 3 ילדים נסעה עכשו לי-ם במיוחד כדי לקנות פג והיא ממש מרוצה בקיצור תלכו רק על פג אם חשוב לכם הנוחות והאיכות בהצלחה ושיהיה בשעה טובה בעיתו ובזמנו

למעלה