המלצות

slallum

New member
המלצות../images/Emo79.gif../images/Emo62.gif

כל אחד ימליץ על להקה או שניים (או כמה שבא לו) שהוא אוהב, תוסיפו הסבר קטן על הלהקה
עדיף להקות לא מוכרות יותר מדי כמובן. אני אתחיל =] ה-Flower Kings. להקת פרוגרסיב רוק, מדי פעם עם שירים קצת מטורפים שכאלו, ולפעמים סתם שירים מצויינים. גיטריסט מצויין וקלידן עוד יותר מצויין, הם אוהבים לתת לקלידים תפקיד דומיננטי בשירים שלהם
מומלצים מאוד, בייחוד האלבום Retropolis
IQ - להקת פרוגרסיב (ניאו) פרוג, (הניאו בסוגריים כי אנל'א בטוח שככה כותבים ולא בטוח בכלל שזה הסיווג שלה, אבל עזבו אותכם
), עם שירים מצויינים, זמר ענק, משום מה הם מזכירים לי מאוד את Rush בתקופת ה-2112 שלהם. אלבום מצויין שלהם שיצא לא מזמן הוא Dark Matter. מומלצים

NiKi†a

New member
../images/Emo13.gifסבבה, הנה../images/Emo27.gif

Anthrax משום מה לראשונה הם הזכירו לי את אליס אין צ'יינס, בעיקר בשיר Black Lodge..אבל אחרי ששומעים יותר משיר אחד מבינים שהם מיוחדים בזכות עצמם. נדמה לי שהם סגנון טראש מטאל [אפעם לא הבנתי במיוחד בסגנונות, אז תקנו אותי אם אני טועה] אומנם לא שמעתי את כל האלבומים שלהם, אבל העדפתי בעיקר את Sound of White Noise.
Angra להקת פרוגרסיב מטאל..אין לי יותר מידי מה לכתוב, הם קמו ב1991, הכרתי אותם פעם מאיזה אתר.. ממש אהבתי את Miliennium Sun...[כי הוא קצת הזכיר לי את דרים
]

להקות לא מוכרות??

ובכן, 13th floor elevators מעליות הקומה השלישית, היו להקת גאראג' רוק, פסיכודליה משנות השישים אין לי המון מה להגיד עליהם מלבד שהם להקה מעולה ייצוג מצוין של הפסיכודליה של שנות השישים. לדעתי האלבום שלהם The psychedelic sounds of the 13th floor elvevators הוא אלבום פסיכודליה מדהים, עם שירים קליטים וטובים. בנוסף לזאת, לדעתי האלבום הוא גם מאוד זהה בצליל ובסאונד שלו לתקופה המוקדמת של הפינק פלויד(סיד בארט), לטעמי יש דימיון בין Piper at the gates dawn לאלבום הנ"ל. ממליץ על הלהקה בחום רב... The Dictators להקת גאראג' רוק, פרוטו פאנק משובחת הישר משנות ה70, בדרך כלל להקות הגאראג' רוק של שנות ה-70 או פרוטו-פאנק פחות ידועות ויש שלושה שמייצגים אותם: The Velvet underground, The Stooges ו- MC5 הדיקטטורז הם לא להקה מיוחדת אבל מאוד טובה, הראמונז חידשו את השיר שלהם California sun ויש להם שירים מאוד טובים, אגרסיבים,מהירים ומשולבים בהומור.. שבוע טוב.

psychedelic sounds שירים קליטים?

זה בערך הדבר האחרון שיש באלבום הזה.. אחד האלבומים היותר קשים לעיכול שאני מכיר. אבל, אין ספק, שמי שעבר את העכול יגלה אלבום מופלא, אנרגטי וסוחף. ועוד משהו, תהרוג אותי, מה למעליות ולפייפר? שני צדדים שונים לחלוטין של פסיכדליה.

אמרתי לדעתי בקטע של הפייפר.

ואני אגיד לך מה,איכשהו משהו בסאונד מזכיר, זה משהו פסיכודלי כנראה שלי(אחרי כמה מנות אסיד). ויש שם כמה שירים קליטים כמו You're gonna miss me

mr dude101

New member
בבקשה :]

Mnemic להקה שוודית שקצת בולטת מעל לכל גל ההארדקור\מטאלקור שתוקף את סצינת המטאל בזמן האחרון. מן מטאלקור עם שילוב של הרבה אלקטרוניקה וסינת' ברקע. מה שבולט אצלם זה הרבה שינויי מקצב ושירים שבנויים בלי איזהו סדר קבוע של "בית פזמון בית פזמון". קאוור מגניב מאוד ל'wild boys של דוראן דוראן. לא רוצה לחפור יותר מידי... שני האלבומים שיצאו עד עכשיו מאוד מומלצים. avenged sevenfold עוד פנינה בים להקות המטאלקור. עושים מן מטאלקור אבל מלא חיים ומרץ עם הרבה הבי מטאל והארד רוק, ובכלל במוסיקה שלהם יש איזו אווירה של גלאם שמלווה את כל השירים.באלבום האחרון city of evil הם לגמרי נשמעים כמו איזו מפלצת האבי מטאל משנות השמונים שקמה לתחייה לתוך הניו מטאל של שנות ה2000, מן האבי מטאל "מודרני". אלבומים מומלצים: city of evil ו waking the fallen

epitaph

New member
אחלה רעיון

צריך להפוך את זה לפינה שבועית או חודשית לדעתי (אפשר אפילו להכניס למאמרים אם זה יהיה מוצלח, מה דעתכם?) בכל מקרה, הנה שני הגרושים שלי להפעם: Comus להקה פולקית יש כאלה שיאמרו פרוגרסיבית אבל אני פחות בדיעה הזאת, בכל מקרה מדובר באחלה מוזיקה אז זה לא משנה יותר מדי. המוזיקה עצמה גורמת למאזין להרגיש כאילו הוא נמצא באמצע טקס פאגני עם הזמירות המשונות, במתח שמצטבר עד לאקסטזה הסופית והטירוף הכללי. כל הכלי נגינה הם אקוסטיים מה שמוסיף לכל ההרגשה הזאת. יצאו להם רק שני אלבומים, הראשון, First Utterance, מומלץ ביותר, השני פחות אבל כל זה לא ממש משנה כי הדבר היחיד שנמצא כיום למכירה זה האוסף שלמעשה הוא פשוט שני הדיסקים מחוברים יחד עם בונוסים שנקרא Song To Comus. Bubu הלהקה בעלת השם הדי מצחיק הזה באה מארגנטינה ואחראית לאחד מהאלבומים היותר טובים שיצא לי לשמוע לאחרונה, Anabelas, הסגנון הוא פרוג סימפוני קצת קרוב לסטייל האיטלקי והמבנה מזכיר את Close To The Edge של יס (יצירה אחת ארוכה ועוד שתיים יותר קצרות כדי לאכל את היצירה המרכזית).

כוח הלב..

אוקיי... הלהקה הראשונה היא THE WILDHEATS... קצת קשה להגדיר את הסגנון שלהם, כי הוא פשוט רוק. אם אני אהיה חייבת להגדיר, אני אלך יותר על הכיוון של אלטרנטיב.. השירים קליטים, כיפים לשמיעה, וג'ינג'ר סולן פשוט מעולה... הם בריטים, מוכרים בעיקר שם, בארה"ב ובארגנטינה, ובהחלט שווים שמיעה! מהרגע ששמעתי אותם פעם ראשונה לפני שנה וחצי, הם פשוט לא יוצאים לי לא מהפלייליסט ולא מהראש... אלבום מומלץ: P.H.U.Q דרך אגב, הסולן הוציא דיסק סולו בשם VALOR DEL CORAZON(לא, הוא לא בספרדית הוא לגמרי באנגלית..) ושלח לי עותק מקורי שלו(כולל הקדשה!! ובקשה) הבקשה היא שאני אגרום לכמה שיותר אנשים בארץ לשמוע את הדיסק(הכפול והמעולה יש לציין).. בתקווה שאולי יכירו אותו מספיק אנשים והוא יוכל להגיע לסיבוב מועדונים בארץ.. ) אז אם מישהו מכם מעוניין, שיפנה אליי במסר.. השני הוא BUTCH WALKER, הוא אמנם לא להקה אלא זמר עצמאי, אבל בהחלט מגיע לו להישמע כאן.. חלק מכירים אותו בתור הזמר לשעבר של MARVELOUS 3 חלק מכירים אותו בתור המפיק של אבריל לוין או פינק, נכון שהן לא טובות, אבל תודו שההפקה טובה, ותחשבו מה הן היו בלי ההפקה הזאת.. כדי להבין חייבים לשמוע אותו... סינגר-סונגרייטר אמריקאי, שמגדיר את עצמו כ"בלתי ניתן להגדרה" אבל מחליק לכיוון האינדי-אלטרנטיב-פאוור פופ.. הלחנים שלו לא עוצמתיים, אפילו פשוטים למדיי, אבל הליריקה פשוט חודרת. אי אפשר להקשיב לו ולא לשים לב לליריקה.. יש לו שירים בעלי אמרה חברתית(SUBURBIA), שירי אהבה עם טעם מר(כמו BEST THING YOU NEVER HAD.. ממש לא מהסוג הקיצ'י ששומעים בדרך כלל), סיפורי אהבה מגוף שלישי(THANK YOU NOTE), אופטימיות זהירה(MAYBE IT'S JUST ME) והשיר שמי שמכיר אותו בארץ מכיר בד"כ בזכותו, הוא הופיע בפסקול של סרט ושל סדרה: TAKE TOMORROW... השקעתי.. מקווה שלפחות תנסו!!!

למעלה