המלצות

bboy tb

New member
המלצות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקי.קצת המלצות לא יותר מסובכות. קצת ג´אז קצת פאנק ועוד קצת דברים אחרים. Weather report להקה מצוינת שידועה בעיקר בגלל הבאסיסט שלה שנחשב לטוב ביותר. ביצועים לא אנושים. שירים: Havona Birdland וכל דבר אחר שתצליחו להשיג. Thelonius Monk פסנתרן אגדי שיש לו דברים ממש ממש טובים ומרגיעים: Straight No Chaser Monk´s Dream Briliant Corners ועוד הרבה דברים טובים. כדאי להוריד. עוד סתם דברים מומלצים: כל הFSS 7 מיקסטייפ. - משלב פאנק, ראפ, ברייקביטס וג´אז. שווה מאוד להשיג. dj shadow - Just be good to me (fakin the funk mix) ray_parker_jr._&_raydio_-_Still_in_the_groove Aretha Franklin - Respect Afu-Ra - Whirlwind Thru Cities big daddy kane - ain´t no half steppin´ Bobby Byrd - Hot Pants (i´m coming, coming, i´m coming) Mongo Santamaria - I Can´t Get Next To You Mocean Worker - Times of Danger nina simone - funkier than a mosquitos tweeter Sway & King Tech, Big Daddy Kane, Chino XL, Kool G Rap - 3 To The Dome umc´s - One To Grow On סגנונות שונים שכדאי להקשיב אם יש זמן

BoogieDTN

New member
WORD ../images/Emo45.gif

בנזונה של המלצות יש לי הרבה שירים של THELONIOUS MONK ושל WEATHER REPORT כל הכבוד.... עכשיו אני כותב עוד רשימת המלצות של ג´אז פאנק בהמשך לראשונה...

bboy tb

New member
סבבה

אני מנגן דברים שלו
...בן זונה קשה. בכל מקרה... אהה.. המלצות מצוינות נתת..יש לי הרבה...

למעלה