המלצות...

המלצות...../images/Emo239.gif

שלום לכולם.. אני רוצה לפתוח פה פינה חדשה בפורם.. אני מאוד אוהב לראות טלוויזיה.. אז אני רוצה להקים באופן רשמי את פינת ההמלצות :"מה לראות בטלויזיה": אני יודע שזה לא קשור כל כך לפורום אבל עדיין אפשר גם לדבר קצת על דברים אחרים.. וגם אני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים... אז בואו נתחיל עם ההמלצה הראשונה שלי: יש המון סדרות שלא מגיעות אלינו או שמגיעות באיחור,אז אני רוצה להמליץ פה על סדרה שהתחילה לפני חודשיים בארה"ב וניתן לראות אותה רק באינטרנט כרגע,אני מאמין שהיא תגיע גם לארץ בשלב מסוים.. לסדרה קוראים בעברית:"מלכי הבריחה" ובאנגלית: "breakout kings" סדרה ממש טובה יש כבר 9 פרקים הסדרה משודרת ברשת שהיא יחסית קטנה בארה"ב ולא ברשתות הגדולות, בעצם מסופר על 4 אסירים מורשעים שעושים עסקה עם החוק,במסגרת העסקה הם מתחייבים לעזור ל2 חוקרים לתפוס אסירים שבורחים מהכלא. שווה לראות.. ממש מומלץ!!! מהיוצרים של נמלטים!! אז בכלל שווה להציץ!! שיהיה המשך שבוע טוב לכולם..

צודק סרוג... אפשר בהחלט לגוון

את הפורום בנושאים שונים... והנ המלצתי לפחות ליום העצמאות: "חידון התנףך העולמי" אחד הסמלים היחודיים של יום העצמאות. תהנו מהחידון.

יש לה תרגום? אני ממליצה על..

*גיבורים, *ועל נקיטה (אפילו שאת נקיטה עוד לא ראיתי.. היא בהורדה אצלי)

טיףטף2

New member
אני ממליץ על

עושים שוק עם גיל חובב. מצטער,אבל מלא זמן לא עקבתי אחר תוכניות טלווזיה............בעצם האח הגדול בזמנו.

frankie246

New member
יש שיגידו סרט ויש שיגידו מיני סדרה

השם זה "אגורא" כל מילה שאגיד רק מוריד מערך העלילה. אם תתעקשו, תקישו בגוגל "אגורא" וכנסו לויקיפדיה (למרות שאני חושב שיש שם הרבה דברים שהם לא ציינו). ובמילה אחת: שווההההההההההההה

תצחקו עלי ???‏

אז ככה מאז שחזרנו בתשובה כמעט ולא ראיתי טלויזיה אז אומר לכם מה שזכור לי מתכניות /‏ סדרות טלויזיה.‏ הכי אהבתי את "נילס הולגרסון " מומלץ ביותר ‏.‏ ומי שאוהב סרטי אהבה שיראה את "מרקו " אחד הסרטים היפים -‏ יש עם תרגום חחחח.‏ ומי שממש אבל ממש אוהב סרטי אימה שיראה את "המומינים " זה ממש מפחיד.‏ סרטי גייז וכאלה תראו את " פינוקיו " הוא ממש הומו....‏ חחחח.‏ יש למישהו משהו להוסיפ ? מישהו בכלל מכיר את הסרטים האהובים שלי ? תמשיכו להנות עם הסרטים היפים שלכם.‏ אה תגידו לי עדיין יש את "החדר של חני " אני חולה על חני נחמיאס.‏ מת עליה....‏ ‏

למעלה