המלצות

המלצות ../images/Emo23.gif

כאן אפשר להמליץ על דברים שונים שהתנסינו בהם. בין אם זה ספר, סדנה, הרצאה, או כל דבר אחר.
תמליצו חופשי על דברים שחוויתם.

צפיתי בה גם בשביל לשפר

את כישורי המשחק שלי (אני משתתפת בסדנת משחק), אז אני לא מתחייבת שהיא הטעם המועדף על כולם או משהו כזה

asian girl

New member
ספרים ועוד:

1. סאנאיה רומן "לחיות מתוך שמחה" 2. ד"ר ג'וזף מרפי "כוחו של התת-מודע" אהבתי סדנאות של סילביה אבר. למי שרוצה לקרוא מאמרים כנסו לאתר שלה: www.silvia-aber.co.il

צמיחה רוחנית להיות העצמי הגבוה

הוא הספר עבורי כיום. הוא מפתח להכל. מתחברת דרכו ליקום, לעצמי, לכל דבר

המלצות ../images/Emo28.gif

ספרים- כוחו של הרגע הזה, ארץ חדשה\ אקהרט טול המסע הביתה קריון 5 אחי היאקוזה ארבע ההסכמות\ דון מיגל רואיז כוחו של התת מודע \ דר' גוזף מרפי צ'אקרות \ ברברה וייט & רותי פישמן טקס סווט לודג' חוויית ריפוי חזקה. מדיטציית AUM מדיטציית דיינאמיק מדיטציה סופית נו דיימנשיין לשבת למרגלות עץ ולעשות מדיטציה שקטה מאוד כיף
. טרייבל דאנס חוויית הטראנס השבטי חוויה מדהימה ומהנה. לרקוד פשוט לרקוד כאילו אין מחר. לשבת בים בשעת זריחה ושקיעה ורק לנשום אוויר ולהתבונן על הסביבה, להרגיש את הגוף. לשמוע מוסיקה שנעימה לנו או שאוהבים. לזכור שאנחנו חופשיים. לזכור שהכול בסדר. לזכור להיות נוכחים ברגע ההווה. לזכור שהחיים יפים ומלאי קסמים. לזכור לנשום. ללמוד קונג פו
או כל אומנות אחרת שפשוט מחוללת פלאים ולוקחת אותך למסע מופלא. לכתוב לצייר לבשל לעצמך מידי פעם משהו טעים או כל פעם
. לנגן על כלי כלשהו. לשכב על הדשא ולהתבונן בכוכבים. לקבל מסאז' או טיפול במגע מידי פעם. לבחור באורח חיים בריא יותר. להגיד תודה על כל מה שיש לנו בחיים |לב.| ללמוד משהו שיעשה לנו טוב. לתת בעצמנו אמון. לתת חיבוק
לתת כסף לנזקקים בלי לשפוט את לאן הולך הכסף.

הי בעז גם אני קראתי

את "כוחו של התת מודע" של ג'וזף מרפי זה ספר אדיר . אף פעם לא ידעתי כמה המחשבות שלנו יכולות להשפיע בצורה כל כך גדולה על חיינו כמו נבואות המגשימות עצמן. ממש ספר טוב...עושה חשק לקרוא אותו מחדש:) האמת אני לא קוראת הרבה ספרים...רק כאלה לעזרה עצמית לפעמים או של רוחניות, מה שמעבר למודע :) אותי זה מאוד מרתק. קבל חיבוק =()=(צר לי שהאייקונים שלי לא עובדים)

למעלה