hey hey heeeeeeeeeeey
2Pac ft. Richie Rich - ratha be ya N.I.G.G.A. - לא בדיוק על עישונים, אבל הנושא מוזכר בפזמון ולשיר בכלל יש ווייב כזה. חוצמזה מדובר בקלאסיקה של אחד הצמדים האפקטיביים בהיסטוריה של הראפ, אז מה רע? Young Buck ft. Ky-Mani Marley - Puff Puff Pass - מאוד הופתעתי לגלות כמה השיר הזה טוב, אחלה חצוצרות ברקע. הבן של בוב מארלי נמצא בעיקר ברקע, אבל זה נשמע מצוין. אני יודע שלא ביקשת, אבל כמות הרגאיי כאן ממש מועטה והשיר מאוד מומלץ. 213 - Mary Jane - לשיר הזה יש את אחד האינטרו-אים המצחיקים ששמעתי באדיבותו של דייב שאפל הגדול בחיקוי המושלם שלו לריק ג'יימס שמתלונן על "איך אתם מעיזים לעשות שיר על מרי ג'יין ולא לקרוא לי להופיע?" (האינטרו נמצא בנפרד תחת השם "dave Chappelle skit"). והשיר עצמו? ענק. וורן G וסנופ נשמעים כאילו הם לא דיברנו על הנושא באלף שירים אחרים שלהם ונייט דוגג נותן את אחת מתצוגות השירה הגדולות שלו. DJ Quik - Tha Bumbudd - יש חלק ראשון לשיר שיצא ב91 וחלק שני שיצא ב-98, בשניהם הוא עושה רגאיי מצחיק ומגניב. כדאי למצוא את הביצוע של הקטע בהופעה חיה. Devin the Dude - Doobie Ashtray - נכון, בערך כל שיר של הבנאדם המצחיק הזה מדבר על מריחואנה בדרך כזו או אחרת, אבל: א. אני לא בקיא יותר מדי בדיסקוגרפיה שלו, אז אני לא יכול להמליץ על עוד מהשירים שלו בנושא. ב. די ג'יי פרמייר הפיק את הדבר המדהים הזה. לשיר יש אווירה של בלוז אמיתי ובצדק, כי "למישהו הייתה החוצפה לקחת את הגראס שנשאר לי" (בתרגום עילג). השירה המסטולית של דווין פשוט מקסימה, ההפקה של פרימו היא לא משהו שהייתם שומעים אותו בדרך כלל, והליק של הגיטרה בסוף השיר היא אחד התענוגות הגדולים שהאוזן האנושית יכולה לשמוע. krs-one - i can't wake up - נראה לי שראם המליץ על זה בזמנו, KRS חולם שהוא בלאנט והוא עובר מיד ליד של הראפרים הגדולים בתעשיית ההיפ הופ. אחלה קונספט, אחלה ביצוע. וכמובן... Redman & Method Man - How High - אני באמת צריך לפרט? ומסר אחרון לאומה: ילדים, אל תעשנו סמים מבוגרים, תמצאו משהו יותר טוב לעשות, תראו כמה אהבלים כל הראפרים האלה...