המלצות

clyps

New member
אתגר קרת../images/Emo99.gif

אניהו פשוט גדול !! חחחח "יורים בטוביה"

אתגר קרת מצוין.

יש בו כ"כ הרבה מעבר לסיפורים האלה, רובד נסתר. רק את "הקיטנה של קנלר" ויש לי הכל
מי קונה לי מתנה לראש-השנה?

FooK MI

New member
יש לי את כל הספרים של אתגרוש,

הוא לא רע בכלל-בכלל.

DirtySpirit

New member
ממ

דיסק טוב - Evanescense- Fallen, מוניקה סקס- פצעים ונשיקות ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון) "אירופה, אירופה"/שלמה פרל :ם מקום לטייל בו - ארה"ב ^^ תמונה נחמדה שמצאתם - יש הרבה שיר - שוב, יש הרבה ציטוט - מה שמודגש בחתימה שלי[למרות שיש עוד מלאמלא נחמדיםP:]

clyps

New member
הא../images/Emo6.gif

דיסק טוב - חח... אממ.. דפנה והעוגיות/דפנה והעוגיות , תנינענק/קורין אלאל ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון)- אממ.. שניים- אחד- "משחקים בחצר האחורית"/עדנה מזי"א (מחזה, למי שאוהב), השני- "קופסה שחורה"/עמוס עוז (גם כן מחזה) מקום לטייל בו -בארץ? נחל קיבוצים (באביב!) ועין טינה (באביב!!) בעולם? אירלנד
תמונה נחמדה שמצאתם -נמ.. נו טוב... שיר - "מסך"-דפנה והעוגיות", "אוירון"-קורין אלאל, "l'hymne a l'amour"-אדית פיאף ציטוט - "אלוהים מרסן תאוות בתפילין אך ללב יש סיבות שהאל לא מבין" , "בדידותי במיטה.." ואלו המלצותיי להפעם

../images/Emo207.gifאמאלה../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

אבא שלי עבר בת"א עם האוטו
פתאום הוא רואה את מירי מסיקה קוראת לו: "אתה אבא של נועה!!!!!" חחחח אמאאאאאאאאא אני עדיין בשוק..
. איזה מגניב

גם אני! גם אני!!

דיסק טוב - וואו, יש הרבה מאוד. כרגע אני אמליץ על שניים: Bob Dylan - Highway 61 Revisited אלבום מעולה. לפי דעתי זה האלבום הכי טוב של דילן. King Crimson - In The Court Of The Crimson King אין פרוגרסיב שאני אוהב יותר מזה. הכי טוב שיש. ספר טוב - (בכללי או שקוראים בדיוק, אם אין רעיון) - מסע אל בטן האדמה של ז'ול ורן וגם העץ הנדיב מקום לטייל בו - בכדור הארץ! תמונה נחמדה שמצאתם - אין לי. שיר - "העיירה שלי" של אריק סיני P: אני אוהב את השיר הזה! ציטוט - (בשיעור מתמטיקה) "1+1 שווה 3, זה במבצע"

Stillwater

New member
אוי, אני אוהבת דברים כאלה...

דיסק טוב - וואו, זה קשה נורא להחליט על אחד...אבל הפעם אני לא אלך על איזו קלאסיקה. ממליצה על הליברטינז. ספר טוב -ארוכה הדרך למטה של ניק הורבני מקום לטייל בו - כל מקום שהוא יער. או בסמטאות יפו העתיקה בשעות אחה"צ תמונה נחמדה שמצאתם - מממ... שיר -hey you-pink floyd ציטוט - "הכל צפוי והרשות נתונה"

למעלה