המלצות של מרפאת קשב

הרהרנית

New member
המלצות של מרפאת קשב

שלום לכולכם, הבטחתי עדכון. אז היום חזרנו מסיכום עם דר מנור, ואלו ההמלצות: ראשית, לנו ההורים, צירפה אותנו לקבוצת תמיכה של הורים לידי ADD. זה אפילו ללא תשלום! תאמינו או לא, מתחיל השבוע, על יד הבית, הדבר השני, הוא מזמנת את בית הספר, כלומר מחנכת, יועצצת, או כל מי שיש לו ענין, לבוא אליה, למתן דרכים לעזור לאור במסגרת המערכת, כגע, היא חושבת שזהו.האמת, נשארנו די בשוק, היא לא ממליצה לשלוח אותו לשיחות, הוא כבר היה מספיק לטעמה, אנחנו ובית הספר עוד לא מילאנו את המכסה. אשמח לשמוע מה דעתכם? תודה.

נפלא!!! כל הכבוד לה!!

אהבתי לאללה!! קודם כל אני בהחלט מאמינה שיש להורים מה ללמוד בהתמודדות עם הילדים וקבוצת תמיכה היא מקום טוב לעשות את זה, רוכשים שם טכניקות ומחליפים שם דעות (הממ...קצת כמו אצלנו לא?
) תבטיחי שתספרי לנו מה היה שם ועל מה דיברו?! לגבי בית הספר - פה אני קצת עגומה יותר, בתי הספר לא ממלאים אפילו את קצה קציה של המכסה שלהם, אני מקווה שאיתך ישתפו פעולה, אני כבר עומדת עם ככפות אגרוף על הידיים כשמדובר בבית הספר שבו לומדת בתי, שוקלת אפילו להעביר אותה...בני נכנס שנה הבאה לכיתה א´ ולמותר לציין שאיתו אין לי כבר שום ציפיות. מאחלת לך הצלחה וגם שולחת חיבוקי חיזוק!
אפרת

הרהרנית

New member
קיבלתי וגם איפסנתי את החיבוק

חן חן, אני אכן לא מעודדת מבית הספר, שהוא כאמור גרוע במיוחד, לצערי, אבל המחנכת , מלאת כוונות, ותלך ברצון, וגם זה משהו. חוץ מזה היה לו יום מה זה רגוע, כך שאני מלאת אנרגיות. התחלתי לפעול עעל מנת למצוא לו מסגרת של יום בשבוע, אם כי פה יש כיתת מחוננים של כל השבוע, ושם יהיה לו כאמור מתסכל עוד יותר, אבל מצאתי יום בשבוע, רק מה זה למגזר הדתי, אבל אולי נקבל אישור, ככה במקום שאני אשאיר אותו בבית ליום בשבוע, הוא יקבל העשרה בכייף עם חברה יותר ברמה שלו, סליחה אם זה נשמע, עם יוהרה וגאווה, אבל הוא באמת עילוי, כך אומרים המומחים, וגם זה מה שמעורר כל כך הרבה תיסכולים, בכל אופן אספר בשמחה ביום חמישי בלילה. ישר כוח על התגובה המחממת. נגה

קורנית

New member
יש בתי ספר אחרים

אני מלמדת באחד כזה, וגם בני למד בו בית ספר קיבוצי... עם התכוונות לילד ולצרכיו, עם הבנה שיש ילדים אחרים שמגיע להם להצליח למרות הקשיים שלהם, עם מורים שמקדישים - לא כולם, אבל רובם - מעל ומעבר לילדים עם מערכת שמעודדת הורים וילדים ללכת ולהתאבחן, ומקבל ומישמת את ההמלצות מעל ומעבר לא אגדה, לא פנטזיה ויש, בטח, עוד כאלה

שמעתי על בתי הספר האלה

ואפילו התקשרתי ורקבעתי פגישה באחד מהם - אבל הבעיות הביורוקרטיות לרשום ילד שהוא לא מהסביבה לאחד מבתי הספר הקיבוציים הן רבות, כמו כן יש לשקול את המחיר החברתי שמשלם הילד על הריחוק בקבוצת הילדים איתה הוא לומד... מעניין אם את מלמדת באותו בית ספר שאני ביררתי לגביו? שלחי לי אי מייל בעניין אפרת

קורנית

New member
מחיר חברתי

משולם, בכאב רב מאד, כשילד נמצא בבית הספר שבו מורים וילדים מכאיבים לו

גליה12

New member
הבן שלי לומד בכתה קטנה (כתה ה´)

באחד מבתי הספר הקיבוציים המאגד תלמידים מכל איזור הצפון (לא ממש חוכמה כי אנחנו מהקבוץ עצמו), ואכן המורות מנסות מעל ומעבר, אבל... וכאן בא האבל הגדול מדיניות בית הספר היא הפרדת הילדים שלומדים בכתות הקטנות מיתר ילדי בית הספר- קודם כל פיזית- המבנה שלהם מופרד מיתר המבנים, וגם בשיעורים אין ערבוב- תהרגו אותי לא אבין למה הבן שלי (ואחרים כמובן) לא יכול ללמוד התעמלות, מוזיקה, ומלאכה עם ילדים אחרים בני גילו.-גם פיעלויות אחרות כמו טיולים מופרדות. בשיחות הרבות שניהלתי עם המנהלת והמורות- הם הסכימו איתי- עקרונית- אבל לא הזיזו דבר. הבן שלי אישית לא נפגע חברתית כי הוא מכיר את ילדי השיכבה שלו ויוצא לשחק איתם בהפסקות- אבל ראיתי ילדים אחרים- שאין בינם לבין בני גילם כל קשר- הם באים בהסעה בבוקר- נכנסים לכתה ונשארים שם עד שהולכים הביתה. לי ברור שלו היו פעילויות משותפות הם היו מרגישים עצמם כחלק מילדי בית הספר.

למעלה