המלצות שירים!

עמיתוש

New member
המלצות שירים!

הרבה זמן לא עשינו את השרשור הזה, ואני תמיד נהנה מהשרשורים האלה כאן כי הרשימת שירים שלי גדלה בהרבה אחרי חחח
.. אז יאללה.. שלי -
אביב גפן - "שיר עצוב"
אביב גפן - "עכשיו מעונן" (אתם בטח מכירים אותו בתור "אנחנו דור מזויין"
).
חיים משה - "נשבע" (וזה הרבה יותר טוב מהגירסה של רויזדה
)
זוהר ארגוב - "ים של דמעות" (לדעתי, אם כמה שאני נדהם מהקול של נינט, זה בהחלט עובר את הגרסה שלה)
משינה - "משהו קטן וטוב" בהחלט שיר שווה!
הבליינים - "שוביניסט" שיר עם מילים מטומטמות להחריד ("לא, אני לא רוצה לאכול אורז"?!?!) אבל מנגינה ממכרת.
הבילויים - "אוטו זבל" שיר קרווועעע! חחח.. קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש..
דנה ברגר - "תוך כדי תנועה" -
שיר מאוד נחמד
.
קרח 9 - "איתו לנצח" -
כן, זה השיר הזה שמדבר על אהבה הומוסקסואלית.. מנגינה ממכרת גם כן. ועכשיו סתם בשביל הצחוק, לא בגלל שזה שיר טוב - Goldfinger - woodchuck
.. למה השיר הזה כ"כ קורע, אתם שואלים? ובכן, הוא לוקח את המשפט שנועד לבלבל את הלשון How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood? והפך אותו למין שיר רוק דיכאון מוות כזה.. וזה פשוט קורע.. לא יודע אפילו להסביר את הסיבה.. לפני כמה ימים קראתי לעדי שתשמע את זה סתם בשביל הבידור ואני התחלתי להתפקע.. ועדי, בכלל, כמעט נפלה מרוב צחוק..
נסו ותהנו!
צריך גם להזכיר שהרבה מהשירים שאני המלצתי עליהם כאן הומלצו לי בהתחלה ע"י עדי היקירה
. יאללה, שרשרו גם אתם!
.

QuEeN oF mE

New member
הוו..גודי! ../images/Emo13.gif

אוקיי.. אז גם אני רציתי להמליץ על אוטו זבל של הבילויים-קורע בהחלט! וגם על השוביניסט של הבליינים..אבל נסלח לך
היהודים- אלה [חברה שלי הדביקה אותי לזה! אבל שיר יפה
]
הבליינים-הכל יכול [כמה שהם מפחידים אותי בקליפים שלהם..אני איכשהו ממשיכה לשמוע את השירים שלהם..אבל..מאוד מפחידים אותי חיחחי]
הבליינים- הטלפון [שיר מצחייייק
]
שחר אבן צור-מכורבל על הספסל [חחח..אוי גם זה מצחיק אותי]
שחר אבן צור-רק בן 20 [חמוד
]
הדורבנים-לא בא לי לשמוע
בוטן מתוק בקרקס-כדור של אש [
הוו בוטן...]
בוטן מתוק בקרקס-כלב מת
בוטן מתוק בקרקס- זה כל מה שנשאר
משינה-אז למה לי פוליטקה עכשיו
משינה- שלח לי מלאך
מופע הארנבות של ד"ר קספר-אחלום לנצח
Led zepplin-fool in the rain
Go Go Dolls-broadway
GO GO DOlls-slide אוקיי..יש לי עוד הרבה המלצות..אבל כבר כתבתי הרבה לדעתי

QuEeN oF mE

New member
חחח..../images/Emo6.gif

טוב גם הטלפון קצת מפחיד... אבל ראית את הקליפ של "גולה גולה"? זה..עשה לי סיוטים!

עמיתוש

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif..

סיוטים? פעם אחת היה לי משעמם לאיזו חצי שעה ממש מאוחר בלילה (בסוכות) אז סתם הדלקתי 24, ובלילה הם שמים את הקליפים הזולים.. וזה באמת עושה סיוטים! חחחח
..

QuEeN oF mE

New member
נו רואה? ../images/Emo8.gif

גם פעם ישנתי אצל חברה..ובלילה השארנו את ערוץ 24 דולק.ין לי שמץ למה..חח] בכל מקרה מתישהו באמצע התעוררתי..ראיתי את הקליפ של מוניקה סקס-על הרצפה..ואני חושבת שחלמתי על זה אחרי זה..גם איזה משהו מפחיד..
ד"א..כרגע חזרתי מבצפר

don't get me started

טוב, אז ככה כל שיר של הביטלס כל שיר של אלביס כל שיר של פרנק סינטרה ועכשיו, נהיה ספציפיים the platters-only you billy joel-new york state of mind billy joel-piano man billy joel-she's always a woman billy joel-the river of dreams simon&garfunkel-bridge over troubled water david gray-this year's love david gray-other side david gray-please forgive me david gray-coming down espen lind-when susannah cries eva cassidy-songbird די, התעייפתי חזרתי לגסוס במיטה
אני חולה

דיתוּש

New member
גם אני רוצה להוסיף! המון...../images/Emo141.gif

אממ... כל השירים של הביטלס (מאיפה זה מוכר לי?) כל השירים של אלביס (זה גם מוכר לי משום מה... ביניהם Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes) כל השירים של Coldplay (ביניהם Yellow, Green Eyes, I'll See You Soon, Beautiful World) רוב השירים של Nirvana כל השירים של Scott Joplin (שאלה לא שירים, רק מנגינות על פסנתר. מכירים The Entertainer? בטוח שכן
) כל השירים של Queen (שאת המומלצים שלי אפרט:) Queen Behemian Rhapsody Killer Queen Bicycle Race Don't Stop Me Now Somebody To Love Good Old-Fashioned Lover Boy Seven Seas Of Rhye We Will Rock You We Are The Champions Show Must Go On Radio Ga-Ga I Want To Break Free ויש עוד הרבה שירים בודדים, אני אכתוב רק שבעה כי באמת הגזמתי... חחח
Dido-White Flag Charles Aznavour-She Blur-The Universal Norah Jones-Shoot The Moon Madness-It Must Be Love Puddle Of Mud-She Hates Me The Swinging Blue Jeans-The Hippy Hippy Shake וכמובן-כשאני אומרת "כל" השירים... זה לא באמת כל השירים. אבל פשוט הסגנון של הלהקה או הזמר עצמו/עצמה כ"כ אהוב עליי שכמעט כל שיר שלהם הופך להיות חביב עליי. בגלל זה ב-Queen כתבתי את המומלצים... כי את אלה אני הכי אוהבת! אבל תכלס? כל השירים שלהם קסם. אחד אחד

דיתוּש

New member
אגב שירים! חחח מה קרה לי היום...

היה לנו מבחן בהיסטוריה (
). ואיך שהתחיל המבחן מתחיל להתנגן לי בראש "Heartbreak Hotel" של אלביס. זה היה נוראי, לא הצלחתי להתרכז בכלל, רק הוא מזמר לי שוב ושוב בראש. אח"כ זה נהיה יותר גרוע, השיר התחלף ל-Hippy Hippy Shake שאליו קיוויתי לא להידבק, כי נדבקתי אליו בערך כל השבוע הקודם... אבוי לי! וגם לא הספקתי לעשות חלק אחד, אז 10 נקודות כבר אין לי... אוף איזה באסה!!!

Conspiracy

New member
אוווווו שירשור כלבבי ../images/Emo13.gif

אני בדיוק מורידה את כל השירים שאני הכי אוהבת, מסדרת אותם יפה יפה ברשימה, ונותנת למישהו שיכין לי מהם דיסק. עכשיו אני רק צריכה למצוא את המישהו הזה..:) אז ככה: <והרשימה ארוווווווווווווווכה!> Fenix TX - El Borracho Cranberries - Linger A New Found Glory - Better off dead Charmed - Theme song (השיר המלא) Don McLean - American Pie ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון ענבל פרלמוטר - זהירות מהמרווח אביב גפן - יומן מסע NOFX - Bob ירמי קפלן - כבר עכשיו היהודים - לפעמים four non blondes - what's up? NOFX - bottles to the ground Anouk - nobodie's wife משינה - נגעה בשמיים Chad Kroeger - Hero cranberries - ode to my family אביב גפן - אור הירח treble charger - american psycho Queen - bohemian raphsody Garbage - the world is not enough Anouk - Michel Stained - outside treble charger - hundred million ארקדי דוכין - חדר משלי רמי פורטיס וברי סחרוף - ניצוצות אביתר בנאי - תתחנני אליי הילדים של חורף שנת 73 no doubt - I'm just a girl REM - shiny happy people המכשפות - עוד מעט fugees - killing me softly המכשפות - הולכת בשקט anti flag - underground network רונית שחר - אהוב יקר אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך אביב גפן - עונות אביתר בנאי וקורין אלאל - כשזה עמוק no doubt - sunday morning ארקדי דוכין ומאיר בנאי - אהבה צעירה Krishna Das - devi puja REM - everybody hurts That 70's show - full song Nirvana - come as you ar והשיר שעוד לא הצלחתי למצוא - איתו לנצח של קרח 9..
זאת לא הרשימה הסופית, אני בטוחה שיש עוד מלא שירים שאני אזכר בהם.. וסורי שכתבתי כל כך הרבה

עמיתוש

New member
יו אנשים!

בסוף רשימת השירים שלי תתפוס את כל המחשב! כבר היא תופסת איזה ג'יגה
...

עמיתוש

New member
שירים ששכחתי בצד ../images/Emo9.gif..

הנה כמה שירים גם טובים ברשימה שלי שקצת שכחתי..
Alain Barriere - Elle était si jolie
Jhon Williams - Forrest Gump Theme
Eminem - Sing for the moment
אחינועם ניני - קרן אור
ירמי קפלן - גלי
תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי
Herman's Hermits - No Milk Today
(ולמרות שבעיקרון המליצו כאן על כל השירים של הביטלס, זה מאוד אהוב עליי אז הייתי חייב להזכיר
) Beatles - Strawberry Fields Forever
הדורבנים - יופי טופי אחלה בחלה
(זאת הגירסת המקור של גלי) נועם יקניאל - גלי
ניסים סרוסי - אשליות אוף.. עכשיו אני בטוח שברגע שאני לוחץ שלח אני אזכר בעוד 3,000 שירים.. זה תמיד קורה לי

יאאאאאא ../images/Emo9.gif יש כ"כ הרבה!

אוקי, אז סליחה מראש אם חלק מהשירים שאני כותבת כבר נכתבו בשירשור הזה... אלו כל השירים שאני אוהבת ושאני מניחה שתמיד אאהב, במידה זו או אחרת [השירים 'שלי', מה שנקרא...
] אהמ אהמ:
יש לך אותי [תיסלם]
שיר פרידה [שלמה ובן ארצי]
רק בגלל הרוח [שלומי שבת]
נגד הרוח [שלום חנוך]
אהוב יקר [רונית שחר]
עוף עם צ'יפס [כוכב נולד... אני כל פעם נקרעת מחדש מהשיר הזה
]
עברי לידר: כמה כוכב צוכה בוחקת בוא בשקט בשקט [או: אף אחד משנינו... עד היום לא הבנתי איך קוראים באמת לשיר הזה, אבל זה שיר מדהים] ואולי גשם אחרון מלטף ומשקר יותר טוב כלום מכמעט [וכל שאר השירים שלו, אבל אלו העיקריים.]
את לא כמו כולם [משינה]
אפרוש כנפיים [מרגלית צנעני...
]
חמי רודנר: מלנכוליה אהובתי בואי ניפרד יהיה מה שיהיה יפה לי מקרוב סוד הדברים הפשוטים רק בשביל לקבל חיבוק [דואט יחד עם איגי וקסמן]
כולם מדברים על שלום [מוקי]
מוניקה סקס: גשם חזק פרפר כל החבר'ה פצעים ונשיקות שנים חסומות [וכל שאר השירים שלהם... דאמט, הם כ"כ טובים!]
ימים של שקט [לולה]
ירמי קפלן: קולה וברה הפוך אני אשתנה שוברת לבבות קטנה [בדואט עם גידי גוב]
אומרים ישנה ארץ [ירדן בר כוכבא. זה היה שיר הנושא של 'בנות בראון' שאהבתי כ"כ...
]
יהודה פוליקר: פנים אל מול פנים פרח
ים של דמעות [זוהר ארגוב]
אהבה של אמא [זהבה בן]
הקיץ האחרון [שפיות זמנית. אבל גם אהבתי מאוד את הביצוע של מעיין שקד מ'כוכב נולד'. יש לה קול, זאתי, שתהיה בריאה!]
שמים כחוליפ [המשולש]
אני אוהב שוקולד [הכבש השישה עשר...
]
היהודים: לא קל קח אותי לפעמים טיפה בים
החלונות הגבוהים: אינך יכולה התשמע קולי יחזקאל [אל אל אל, יחזקאל
]
הדורבנים: יופי טופי אחלה בחלה לא רוצה לשמוע קרנבל
אלוהים שלי [עוזי חיטמן, והגירסה המחודש של הדג נחש. דגול, פשוט דגול]
דניאל סלומון: עדיף בא מכאב
דיוויד ברוזה: יהיה טוב בוכה אל הקירות שניים זה הכל או כלום
אני רץ [דודו טסה. חבר שלי הדביק אותי לזה
]
חזקה מהרוח [גלי עטרי]
גידי גוב: אין עוד יום [יש גם גירסה של רון שובל. שתיהן גירסאות יפות לטעמי] עוף גוזל [בדואט עם שלמה ארצי] עניין של זמן אינך יכולה [דואט עם ארכדי דוכין. עושה לי לבכות של כמעט] יש אי שם [עושה לי לבכות באמת]
תסתכל לה בעיניים [ברי סחרוף]
ארכדי דוכין: עוד נגיעה היא לא דומה אהבה קצרה
אחינועם ניני: we smile פאראנויה [אני ועמית תמיד צוחקים מהשיר הזה
]
אביב גפן: שתיקה מלאך שיר עצוב שיר תקווה המכתב לבכות לך יומן מסע האם להיות בך מאוהב גשם כבד עומד ליפול אולי [וכמעט את כל שאר השירים שלו. הוא יוצר מדהים לדעתי.]
בהודעה הבאה אני ארשום את השירים הלועזיים שאני הכי אוהבת [יההה, עמיתוש, איזה שירשור כיפי! :)]

- המשך ../images/Emo9.gif -

more than words [בגירסא של ה- extreme, אבל בעצם בכל גירסא. גם הגירסא של westlife מדהימה, ועושה לי צביטות כל פעם מחדש]
vonda shepard: שיר הנושא של 'אלי מקביל' [אוף, ברח לי השם
] crying alone again naturally the end of the world rainbow connection we're all alone
the calling: wherever you will go [פאק, זה שיר פשוט... וואו.] nothing has changed
my favorite things [מתוך "sounds of music"]
angel [של sarah mclauchlan]
when you say nothing at all [של ronan keating אבל יש גם גירסאות אחרות יפות]
streets of london [של ralph mctell]
bob dylan: blowing in the wind hard rain is gonna fall
james taylor: you've got a friend [אחחח אחחח אחחחח... פשוט להתמוגג מול המילים הכ"כ מקסימות האלה
] how sweet it is caolina in my mind [וכמעט כל שאר השירים שלו.]
mariah carey: living without you through the rain [מילים שתמיד מחדירות בי אופטימיות מחודשת]
in the end [של linkin park]
krezip: won't cry I would stay
carpenters: close you you on top of the world when I die
greenday: time of you life [וכל מילה נוספת מיותרת] all by myself [ועוד הרבה שירים שלהם. הם מגניבים
]
goo goo dolls: I won't tell slide Iris
janis ian: days like these when angels cry
tears in heaven [של eric clapton]
hero [של אנריקה איגלסיאס]
elton john: I want love your song [וגם הגירסה של 'מולאן רוז' מדהימה ביופייה] can't you feel the love tonight sorry seems to be the hardest word
beautiful [של כריסטינה. לא אוהבת אותה, אבל השיר הזה פשוט פנטסטי]
eternal flame [של ה- bangles]
celine dion: because you loved me [אחד מהשירים הכי יפים שיש] let's talk about love all by myself [וכמעט כל השירים שלה, אחד אחד, מדהימים]
beatles: across the universe let it be [וגם הם, גם הם המלצה אחת גדולה. אבל שני השירים שלי הם השירים שאני הכי אוהבת שלהם]
armagedon: leaving on a jet plane [הו-הא. איזה שיר!] don't wanna miss a thing *** ובטח יש עוד כ"כ הרבה שירים שאני אוהבת, אבל אני חושבת שדי מיציתי
התגעגעתי אליכם, פורום שלי. המון. אפשר, שוב, לבקש סליחה על ההעלמות שלי? אוהבת.
עדי

למעלה