המלצות שירים!

עמיתוש

New member
המלצות שירים! ../images/Emo13.gif

התגעגעתי לשירשורים האלו, בגלל שתמיד אחריהם אני תמיד מפוצץ ברשימצת השירים בעוד איזה 10 שירים, או יותר
. חוץ מזה, שצריך לעורר את הפורום טיפה. אני מקווה שההענות לא תהיה מביכה כמו פעם קודמת להודעה שלי - 0 תגובות. תעשו טובה ותגיבו
- השירים שלי - * Anastacia - Left Outside Alone * Eamon - I don't want you back * הראל סקעת - בתוך (לא שלו כמובן, הגרסה שלו
) * יהודה פוליקר - אפר ואבק * שרונה ודניאלה פיק - תמיד עולה המנגינה (כנ"ל הראל סקעת) * הדג נחש - שירת הסטיקר (מומלץ מאוד מאוד!) * היהודים - מחפש תשובה * היהודים - לפעמים (בהשפעת עדי
) * חמי רודנר - מלנכוליה אהובתי * חופש - לילה ויום * יהושע - מתנדנד ונופל * כלא 6 - פצצת זמן * Treble Charger - Buisness (ככה כותבים?
) * Robbie Williams - Sexed Up * Era - Ameno * Era - Enae Volare * Cardigans - Love Fool זהו. כרגיל, בטח אחרי שאשלח את ההודעה מיד אזכור ששכחתי איזה מיליון שירים, אבל אלו לבינתיים. מקווה שלא תהיו מביכים, חברי פורום שכמותכם! (?)

נושא יותר קל מ"ההתנתקות"...:)

אבטיפוס- בוקר טוב עולם,תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום, אשה אשה אביב גפן-שיר הסמרטוטים קורין אלאל ואביתר בנאי (במקור של ענבל פרלמוטר)-כשזה עמוק איפה הילד- מישהו שומע אותי אפרים שמיר- נכון את יפה אריק איינשטיין ושלום חנוך- גיטרה וכינור, כל אחד רוצה ארקדי דוכין-עכשיו אני, חדר משלי, היא לא דומה אתי אנקרי- מיכאל, רואה לך בעיניים, מליונים (שיר יפה!) גידי גוב- אפונה וגזר, סימן שאתה צעיר גזוז- רוני גלי עטרי- חזקה מהרוח, מה שאת אוהבת דן תורן וחמי רודנר- אימפריות נופלות לאט (טוווב!!) החברים של נטשה- על קו הזינוק החלונות הגבוהים- התשמע קולי (מישהו יודע איך קוראים לשיר החדש הזה של ג'וזי כץ שמתייחס לשיר הזה?) יהודה פוליקר- פנים אל מול פנים (שיר כ-ל כ-ך יפה), פרח, יום שישי את יודעת. שי גבסו- יום ועוד יומיים (מתביישת, קצת) יוני בלוך- נעים בחוץ, נפוליאון שלום חנוך- אהבת נעורי, לכי ילדה אבודה, מאיה מופע הארנבות של ד"ר קספר- בשמלה אדומה, תראו אותי,הקומיקאים ברי סחרוף- מחכים למשיח מיקה קרני- מיטשל, אצלי הכל בסדר משינה- אנה, הכוכבים דולקים על אש קטנה עברי לידר (כל השירים) עברי לידר וריטה- סינדרלה רוקפלה (מגניב ביותר) עידן רייכל- הנך יפה דני ליטני (?)- קח לך אישה שלמה גרוניך- שירים פשוטים שרון רוטר- הילדים מגבעת נפוליאון (מומלץ)

יו!!! תודה תודה תודה!!!

ממש רציתי את השיר הזה ולא זכרתי איך קוראים לו, ולא ידעתי את מי לשאול.. את מלכה! (ד"א, איך קוראים לך?)

דיתוּש

New member
אוקיי :)

יאללה... בכיף! לועזי: The Who - Who are You The Beatles - Across the Universe Four Non Blondes - What's going On Metallica - Master of Puppets Queen - Play the Game The Connels - 74/75 Daft Punk - One more Time Guns n' Roses - Paradice City Pearl Jam - Black Led Zeppelin - Since I've been loving You ישראלי: שלום חנוך / אהבת נעוריי אביב גפן / אילנה שייגעצ / ערוץ הילדים שייגעצ / לב מפלסטיק היהודים / לעוף משינה / תחזור תחזור משינה / רכבת לילה לקהיר אריאל זילבר / רוצי שמוליק אתניקס / ג'סיקה שלמה ארצי / רוב הזמן את אשתי

דיתוּש

New member
אם אני אתחיל עם קולדפליי...

בחיים לא אסיים!!! יאללה, שני הדיסקים של קולדפליי

D i D i 1 5

New member
שלי..

עטור מצחך0אריק אינשטיין תני לזה לפול-יוני בלוך עוד ארון אחד-היהודים אהובתי-משינה התקף לב קטן-יוני בלוך ידיעה-שוטי הנבואה אולי בכל זאת סאלי

למעלה