המלצות + שאלה

המלצות + שאלה

אנחנו אחרי שיפוץ מאסיבי. מה שאומר שנאלצנו ל"שפץ" גם את הגינה... האמת, אחרי הבאסה הגדולה של אבל על ההרס, שתילה וקניות צמחים זה די כיף (חבל שהתקציב לא באמת מאפשר לקנות את מה שהעיניים רוצות, אבל זה טבעם של תקיבים ובמיוחד כאלו של סוף שיפוץ) הקיביצר- המלצות: * "גילינו" משתלה מקסימה בפרדס חנה (צומת אחד אחרי גן-שמואל) שפתוחה בימי שישי עד 15:00 שמתמחה בעיקר בדקלים וגם בעצי פרי. המחירים מאוד הגיוניים, בעל הבית מקסים והעיקר הצמחים יפים!!! * את הפקעות השנה רכשתי באתר של אסא והם הגיעו תוך 3 ימים. יותר אני לא צריכה לבקש במשתלה כל מיני סוגי פקעות במיוחד... ושאלה- עם הפקעות, התפתיתי להזמין זרעים (לוע-ארי, אמנון ותמר וכובע נזיר) סתם כי רציתי לעשות "ניסויים" בעניין. אשמח לקבל הוראות הפעלה: מתי לזרוע ואיך? ישר בגינה או במשטח הנבטה?

קודם כל, כאן בפורום לא קונים צמחים

שאפשר לקבל מחברי הפורום חינם במפגשים או במעטפה בדואר. שנית, את כולם אפשר לזרוע עכשיו בגינה. כובע נזיר משזרע את עצמו בסוף העונה, משני האחרים כדאי לאסוף זרעים.

אני קונה כי אני רק "אורחת-פורחת"

משחקת בגננות בשנים האחרונות (מאז שיש לנו בית פרטי) אבל זה בא לי בתקופות (למזלה של הגינה העסקנו גנן אמיתי, עד לשיפוץ) ועכשיו נעזרתי בכם לחיפושי מידע בשיפוץ הגינה.. ושאלה של מתחילים: לזרוע באיזה עומק ובאילו מרווחים?

טסונמי1

New member
תלוי מאוד בגודל הזרעים-זרעים

קטנטנים בגובה 0 עים מעט אדמה רכה לכיסוי זרעים גדולים כמו תורמוס כובע נזיר ואפונה ריחנית ניתן לידחוף עים האצבע לאדמה לחה בעומק של עד 5 סמ

למעלה