המלצות קניה

• פותח הנושא SGS1
  • פורסם בתאריך

SGS1

New member
המלצות קניה

החמודים שלי לא התאפקו ונולדו בשבוע 33, כרגע אנחנו בפגיה ומחכים שהם יעלו במשקל. עקב ההקדמה הבלתי צפוניה , לצריכה עזרה על קניה של כמה פריטים שטרם הספקתי לבדוק : כרית הנקה לתאומים תיק לעגלה כמו כן אשמח לקבל כל טיפ שנראה לכן (סליחה אם אני מעליבה את הגברים בחבורה) על שהיה בפגיה או קניות חשובות שצריך או שממש לא צריך. תודה בתקוה לשבת שקטה

מזל טוב!

ראשית מזל טוב ושתצאו מהר מהפגייה.. מקווה שאת מרגישה בסדר ושהקטנים בסדר.
לגבי ההמלצות אולי תנסי לפרט קצת במה את זקוקה לעזרה ואענה בשמחה.
בכל מקרה לגבי כרית הנקה אני השתמשתי בכרית שנקראית easy to nurse היא רחבה ושולחנית כזו אז מאוד נוח לשים עליה את התינוקות כשהם קטנים. השתמשתי בה עד שהיו בני שלושה חודשים בערך. השאלתי אותה מיועצת הנקה. אחכ הנקתי בנפרד אז השתמשתי בכרית רגילה של סלון או בכרית הנקה של simply good חצי כרית.
תיק לעגלה של גיטה באגס הדגם הכי גדול. נכנס בו הרבה אבל לי עדיין לא מספיק כי אני שמה הרבה דברים אז מקס שמה גם בשק מתחת לעגלה.
המון בהצלחה!

dd8888

New member
מזל טוב! והמלצה

מזל טוב ושיצאו מהפגיה מהר

אני מאוד ממליצה לקנות דברים מסויימים יד שניה. ורק אם הם במצב ממש טוב.
לצערי, אני לא יכלתי כי גרתי בטאיוון ובאוסטרליה ולא הייתה לי גישה ליד שניה שם. כל הציוד היקר הזה נמצא בשימוש מעט זמן יחסית וממש חבל לשלם כל-כך הרבה.
לגבי כרית הנקה, אם תרצי אני מוכרת כרית הנקה מצויינת שכאמור השתמשתי בה מעט, גם תיק לעגלה גדול שעלה לי הון...
אני ברמת השרון אז אם את באיזור אני יכולה להקפיץ אליך.
מצרפת תמונות וגם לינק לעוד פריטים שאני מוכרת יד שניה שאולי יעניינו אותך (כרית לאמבט, כסא לאמבט, סלקל, מובייל, רעשנים איכותיים ועוד). גראז' סייל

שוב מזל טוב

וואוו, אני לא יודע, שיהיה מזל טוב

חשוב לארגן עריסות, יש להשכרה, משאבת חלב, בקבוקים, אני הייתי קונה הרבה בקבוקים ושני צבעים כדי שתזכרי למי נתת מה, מוצצים, בגדים כמובן תנסי בגדים קטנים, הכי טוב בגד גוף-חזיה ורגליות, סדין לעריסה, שמיכות קטנות, חיתולי טטרא, סימילאק או מטרנה לכל מקרה גם אם את מניקה, מגבונים, חיתולים, מגבות לאמבטיה אני מאד אוהבת את אלו עם המקום לראשים את שמה א הראש ועוטפת משני הצדדים, שמן בלנאום, משחה לטויסק אני אוהבת אורה, סלקלים כמובן, עגלה לנו יש של ברייטקס מרוצה ממנה ואם את קונה עגלה בלי אמבטיה אז חשוב לקנות מזרונים לעגלה, אמבטיה+מעמד, כובעים קטנים, אם יש ציפורניים ארוכות אז כפפות על מנת שלא ישרטו את עצמם, סטרליזטור

בהצלחה !

iron lung

New member
מצרפת לך קובץ עם הרשימות שלי

לא הכל רלוונטי לך, את החלק של הלידה והאשפוז עברת כמובן, ויש עוד דברים ברשימה שממש אופציונליים.
ממליצה לך לחכות עם כרית ההנקה. מניחה שכרגע את שואבת, מניסיון - קשה לדעת איך זה ילך בהמשך. תמיד אפשר להשתמש בכריות רגילות בבית ואם זה זורם והולך טוב לקנות כרית. הכריות האלה הן עסק יקר משום מה, ואת הולכת להוציא גם ככה הרבה על דברים אחרים.
לדעתי, מנשא זה אביזר הרבה יותר הכרחי מכרית הנקה. גם אותו לא הייתי קונה מראש, אלא הולכת עם אחד התינוקות אחרי החזרה הביתה למקום שבו אפשר למדוד מנשאים עם התינוק, וככה לבחור - מה נוח לך ומה נוח להם. אני הלכתי ליועצת מנשאים של "המנשא הנכון" (כן, יש יועצת לכל דבר היום) וזה היה מוצלח מאוד.
לגבי עריסות / מיטות / מיטה אחת לשתיהן - את צריכה להחליט מה מתאים לך בתור התחלה, ובהתאם לזה לקנות את כל המצעים ומגיני הראש. בעיני העריסות היו גדולות מדי בשבילם, אז בניגוד לתכנון המקורי שלי שמתי אותם בהתחלה בתוך מיטה אחת, ובהמשך העברתי לשתיים. אצלי הם גם ישנו בהתחלה בתוך לול בסלון - לפעמים זה יותר נוח במשך היום.
ממליצה לך לקנות דברים ביד2 אם יש לך כוח - זה חוסך (אני קניתי מיטות, שידה, לול ביד2 ואת כל הבגדים הראשוניים קיבלתי מחברות - תוך שלושה חודשים זה ממילא עובר הלאה).
סדיניות זה דבר שהשקעתי בו כסף ומעולם לא השתמשתי בו - בהתחלה הם פולטים כל הזמן ומתחלף להם השיער ולמי יש כוח וזמן לקשור כל פעם את ארבע הפינות האלה? פורשים על הסדין חיתול טטרא / פלנל וגמרנו. ממליצה לקנות הרבה כאלה - פריט שימושי שהולך לכביסה בכמויות (החיתולים של "בייבי מישל" רכים ונעימים יותר לעומת סוגים אחרים).
מוצר שהשקעתי בו ושווה כל שקל בעיני - פח לחיתולים. אני יודעת שיש הרבה שלא משתמשות, אבל זה אוטם ריחות ולא צריך להתעסק איתו כל יום. מוצר נוסף שאני מאוד ממליצה עליו זה בלנאום - במקום סבון + שמפו + קרם לחות - בלנאום זה כל אלה במוצר אחד. יש לי בן עם עור מאוד רגיש וזה עושה לו טוב.
מאחלת לך לעבור את תקופת הפגיה מהר. אין לי המלצות מלבד המובן מאליו - לנסות לאזן בין זמן איכות עם הקטנטנים שלך, שככ צריכים אותך, לבין מנוחה לעצמך - את תצטרכי אותה לפני החזרה הביתה. ושכל מי שאוהב אותך ויכול לעזור לך כרגע יכין לך הרבה אוכל שתוכלי להקפיא לאחכ!!
מזל טוב!!

למעלה