המלצות על YES

TheHead

New member
המלצות על YES

היי, הורדתי לפני כמה חודשים כמה שירים שלהם ודי התאכזבתי. מאז שמעתי די הרבה פרוג ויכול להיות שזה פשוט הטעם שלי שהתעדן, כי עכשיו מישהו הביא לי את The Yes Album ולדעתי הוא פשוט ענק!!!!!!!!!!!!! בכל אופן, חבר חובב-פרוג אחר אמר לי שזה העניין איתם - פשוט צריך לדעת ליפול על האלבומים הנכונים שלהם. מישהו יכול להמליץ לי על אלבומים טובים שלהם, ברוח ה-Yes Album? אני מגיע מהכיוון של קרימזון וג´טרו טאל וממש אהבתי את האופטימיות והמילים הנהדרות של YES באלבום הנ"ל. בתודה מראש, --ראש.

המלצות

טעמי האישי לפי הסדר הבא: 1) Relayer 2) Fragile 3) Close to the edge 4) The Yes album שונה, אבל עדיין עם קטעים לא רעים - Going for the one (אבל כבר לא בטוח שזה עדיין פרוג)

מורנא007

New member
אני ממליץ על Fragile

הוא הדומה לyes album relayer בעיני יותר מופשט, יצירה מעולה [מישני רק לבחצר המלך
] ול - it´s a beautiful day בשביר תמצא את השיר Heart Of The Sunrise שלדעתי הוא הקטע היפה באלבום. עוד אלבום שקשור הוא ודי דומה הוא: Steve Howe Album זה לא יס ממש, אבל לא רחוק מזה.

godbluff

New member
תקליטי החובה:

דעה אישית: מקום ראשון: relayer מקום שני: close to the edge מקום שלישי: fragile מקום רביעי: tales from topographic oceans מקום חמישי: going for the one מקום שישי: drama

moshel

New member
ההמלצה שלי

ההמלצה שלי היא שפשוט תגיע לערב של YES & ELP שאני עושה בהייניקן הבימה קלאב ב6.2.03 תיראה את כל ה DVD ואז אני בטוח שתוכל להתרשם גם בצורה זו כנס ללינק כדי להזמין מקום זה נכון שאני עכשו מיחצן את הערב אבל זה גם דרך להכיר את הלהקה מושל

למעלה