המלצות על Lnb ל-30 מערב

BlackAdder1976

New member
המלצות על Lnb ל-30 מערב

שלום אני מעוניין לקלוט את הלווין הספרדי ב-30 מערב. אני מאמין שניתן לקלוט אותו עם צלחת 180,אבל עם Lnb ממש טוב,אז... האם מישהו יכול להמליץ על lnb טוב ??? lnb שהוא בדק אותו אישית ??? לידיעתכם הלווין הנ"ל הוא יותר טוב אפילו מאסטרא 19 מזרח. להתראות

אים זוה צלחת עגולה

צריך LNB המתאים לקליטת אסטרה . חוץ מיזה הלוויין מכסה רק את ספרד בהצלחה

m8m8

New member
HISPASAT 1D

הלויון HISPASAT 1D 30 W אהיה יותר חזק מ HISPASAT 1C זה נכון CENTER BEAM לספרד 40 CM לספרד 53 DB במרכז לתורקיה יגיע העוצמה 45 DB שזה קוטר 1 M אני מעריך בישראל יגי לסיגנל 38 DB בין 1.8-2.2 M אתם תיראו בי

m8m8

New member
PALCO MOVIES ON NEW HISPASAT 1D

הי BLACKADDER1976 יש לי חדשות כל ערוצי סרטרים של PLACO SPAIN יעברו מ HISPASAT 1A.1B ל HISPASAT 1D ON 30 W וגם ANTENA 3 TELE 5 הספרדי הלוין ישוגר ביום ד ויחל בסוף אוקטובר כדי ליקלות את VIA DIGITAL TV CABO צריך CI NAGRAVISION V 1.2 כדי שאהיה AU לכרטיסי AVR 3 בי

zweiss

New member
lnb

אתה צריך lnb עם 0.6 db אגב astra 19e יותר חזק בהרבה מהיספסאט. אני קולט astra עם 65-70% והלויין הספרדי רק עם 45-50%.

BlackAdder1976

New member
LNB

שלום אני יודע שאני צריך LNB 0.6 ,השאלה היא האם מישהו יכול להמליץ על LNB כזה שהוא באמת 0.6 ??? ולא סתם מדבקה שכתוב עליה 0.6......LNB שהוא בדק אישית. לי יש LNB 0.7 של sun rise שקניתי מחיפה,והוא עושה את העבודה מצויין עם אסטרא 19 ו 24. כדי שאני אצליח לכוון את הצלחת ל30 מערב אני חייב לשנות את המיקום של הצלחת כי מהמיקום הנוכחי אני לא מגיע ל30 מערב,ואני לא רוצה להתחיל לעבוד סתם לפני שיש לי את הLNB המתאים. להתראות

אתה צריך LNB עים תפס 20 מ"מ

שמתאים לאסטרה יש משהוא טוב של מגנום . אתה רוצה נלווה לך אחד כזה . הLNB הסטנדרטי הוא בקוטר 40 מ"מ

רמי א

New member
לזה צריך צלחת בין

1.8 ל2.4 מטר.הכונה להיספסאט C. והקנאל+ שמשודר היום בהיספסאט 1A עובר להיספסאט 1D וצריך מפענח של נגרויזן כדי ליפתוח אותו.חברת טופ סאט מוכרת LNB ספרת רעש נמוך של 0.6 דציבל.NOWCOM.

למעלה