המלצות על תנורים

דורית פ.

New member
המלצות על תנורים

אנחנו מחפשים תנור (built in) למטבח. שמעתי שיש תנורים שבלחיצת כפתור ה``מגש`` של התנור יוצא אליך דבר שמונע את הצורך להכניס ידיים לתנור חם. נשמח לקבל המלצות על תנורים טובים או פונקציות חשובות.כנ``ל לגבי כיריים. תודה מראש.

רובנס

New member
תלוי בגובה הסכום אותו מוכנים

להשקיע ישנם תנורים עם אבן אפיה שיש לה חמום נפרד ובנוסף יש להם פטנט לשמירת הלחות ועוד כל מיני שכלולים אך המחיר יחסית גבוה לכל כיס

דורית פ.

New member
לא הבנתי את האבן החמה.

לגבי הסכום הוא גמיש נקרא לזה כך.אם אפשר גם שמות של דגמים. תודה.

yaron1

New member
אבן

יש תנורים המכילים בתוכם גם משטח אפיה מאבן. יתרונה של האבן היא שכשמניחים עליה את הבצק של המאפה היא סופחת אליה את הלחות בבצק מה שיוצר תחתית חומה ופריכה לבצק כמו בפיצות או פיתות. גימיק נחמד, אני קניתי אבן כזאת בנפרד מהתנור (היה פעם בערוץ הקניות) ואני אופה עליה פיצות מצויינות.

רובנס

New member
לתנור שאני מתכוון יש לאבן גוף חימום

נפרד ואת התנורים האלה עם כל השיכלולים ובוודאי ישנם כבר שכלולים חדשים ניתן להשיג אצל בבלטהאופ דיזנגוף 295 טל` 5444471 -03 ולחדשים יש מנגנון המווסת לחות חשוב מאוד באפיית לחמים

yaron1

New member
כיריים

אם את בכיוון כיריים גז אז בהחלט מומלץ לרכוש כיריים עם חיישן מנתק גז. הפטנט הזה מונע יציאת גז ברגע שאין להבה, פטנט בטיחותי ממדרגה ראשונה, אמנם קצת מיקר את הכיריים ומעט יותר ניג`וס בהדלקה אבל שווה. ולעיניין פרקטי לנסות למצוא כיריים עם משטח חלק ומבערים בעלי צורה חלקה ללא זיזים מיותרים מה שיקל מאוד על הניקוי.

למעלה