המלצות על שירים

marand

New member
המלצות על שירים

שירים שכיף לשמוע באוטובוס בדיסק מן, בינתיים יש לי את יוני בלוך- מכיר אותו בדיסק אחר שהוא פיצוץ יש לי: ארקדי דוכין= עוד נגיעה, הרבה של מוניקה סקס. מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי, אחלום לנצח קרח תשע - איתו לנצח תיסלם - רדיו חזק זקני צפת - השכן אבטיפוס - מועקה המכשפות - מכשפות + עד העונג הבא. שירים בסגנון הזה...

מישהי007

New member
יש גם:

השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד יוני בלוך - תפוזים בתי - פרפרים אביב גפן - עונות פורטרט - עד אלייך , הכל מבינה איפה הילד - מה שעובר עליי

היי גם הלילות הקסומים שיר מדהים!

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני בדרך כלל ממש אובת להשתגע כשאני שומעת דיסקמן נגיד בטיולים... ואז הכי טוב זה ה-ר-ב-ה שייגעצ וה-ר-ב-ה אינפקציה!!! וחוץ מזה.. הרבה מוניקה מופע הארנבות כמובן- בשמלה אדומה.... אם אתה אוהב משינה אז כמעט כל השירים שלהם כיף לשמוע... הממ...-אם תגיד יותר את הסגנון אני אכתוב לך הרבה שירים!!:))

תערובת אסקוט- החדר האינטימי שלי

נוער שוליים- אמסטרדם\ציירי לך שפם פורטרט- עד אלייך קרח 9- אסף אמדורסקי רוקפור- הכעס\שוב לא שקט שלומי שבן- כולם אומרים משינה- תחזור תחזור זקני צפת- רק אל תלכי גן חיות- ירח כחול ברי סחרוף- עבדים איפה הילד- מה שעובר עליי יהלי סובול- סוס המכשפות- המכשפות ג'ינג'יות- ג'ינג'יות ע"מ- משינה- אנה

עוד קצת ../images/Emo9.gif

אינפקציה- הברוך של סלקום איפה הילד- מישהו שומע אותי ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון המכשפות- עד העונג הבא משינה- אהובתי\היא התווכחה איתו שעות נושאי המגבעת- הבא בתור הוא סוס פורטיסחרוף- אין קץ לילדות\ניצוצות\ולס עם מטילדה תיסלם- רדיו חזק וזהו:) באמת! ע"מ- pink floyd- comfortably numb

למעלה