המלצות על רופאים

sharon981

New member
המלצות על רופאים

שלום בנות אני חדשה בנושא אבל לצערי מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים עזים בצד ימין וככה גיליתי את האנדומטריומה ידוע לי שעליי לבצע לפרוסקופיה במהרה ולכן הייתי רוצה את המלצתכן הדחופה בעניין רופאים שעובדים עם כללית שמומלצים לביצוע הניתוח. הייתי אצל סוריאנו וכדי לבצע אצלו את הניתוח באופן פרטי עליי לשלם 20 אלף שקלים (הקופה לא משתתפת) לכן אני אודה לכן מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רופא טוב שעובד עם קופת חולים כללית ומבצע ניתוחי לפרוסקופיה ברמה טובה לפחות כמו סוריאנו תודה

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו
באיזה גודל האנדומטריומה ולמה הוחלט על ניתוח? לגבי שאלתך- רופאים טובים העובדים עם הכללית הם- ד"ר פנסקי מרדכי ד"ר ניטקה פרופ' דיקר ממליצה לך לפנות אל כללית קול בטלפון *2700 שם תוכלי לברר לגבי ההשתתפות הכספית שלך.

sharon981

New member
תודה

תודה על התשובה מדובר באנדומטריומה בגודל של כ-8סמ בשחלה ימנית האם את מכירה בנות שביצעו את הניתוח אצל רופאים אלו והאם הם מומחים ללפרוסקופיה להוצאת אנדומטריומה מהשחלה באופן עקרוני אף פעם לא ידעתי שיש לי אנדומטריומה והמחזור שלי היה כואב אבל לא חשבתי שזה משהו מיוחד בעקבות התחלה של טיפולי פוריות המחזורים שלי היו קשים יותר ולאחר המחזור כאבים עזים בצד ימין, בבדיקת אולטרסאונד גילו את האנדומטריומה שכנראה היתה רדומה כל השנים ובעקבות טיפול התעוררה לחיים לצערי הרב

ר ו מ י ה

New member
יש פה נשים שנותחו ע"י

הרופאים שהזכרתי ואני מניחה שהן יכתבו את המלצותיהן בהמשך. עד אז ממליצה לך לעשות חיפוש בסרגל החיפושים של הפורום, אבל שלושתם נחשבים מקצועיים ביותר. בגדול מומלץ לנתח כאשר האנדומטריומה מגיעה לגדלים כמו שלך, מה עוד שבניתוח יוכלו לראות מה מצב האגן מבחינת הדבקויות ונגעים. מכיוון שאת נמצאת במסגרת טיפולים הייתי ממליצה לך לערב גם את רופא הפריון שלך בנושא. בהצלחה ואנחנו פה לשאלות נוספות

לולי72

New member
שרון - לא הבנתי משהו

את שייכת לכללית? כי אם כן, גם אני שייכת לכללית ודרכם קיבלתי טופס 17 לניתוח בלי לשלם שום דבר ונותחתי אצל ד"ר סוריאנו, לא הבנתי למה את צריכה לשלם כל כך הרבה כסף. כל פעם שהגעתי לתל השומר הוצאתי טופס 17 והיו אולי 6-7 ביקורים כאלה עד הניתוח. אני ממליצה בחום על ד"ר סוריאנו, הוא מקסים.

אני ממליצה להילחם עם הכללית

נכון שהרופאים שציינה רומיה הם מעולים אבל סוריאנו הוא הכירורג המוביל. אם יש לך אפשרות להגיע לתה"ש- אז תממשי אותה. גם אם זה יקח קצת זמן, שלא ילחיצו אותך לנתח מעכשיו לעכשיו. תרגישי טוב

סדני

New member
איך הצלחת להוציא טפסי 17 מכללית?

לי כבר הם הוציאו את הנשמה. למרכז אנדו' אמנם נתנו לי טפסים אבל לא לשאר הרופאים.

מישמש33

New member
מצטרפת למה שלולי 72 כתבה

בנוסף, אצלי בכללית עשו בעיות לקבלת טופס 17 לתל השומר ולאחר מס' סירובים מהרופאה המחוזית פניתי למנהלת ובאמצעות ד"ר סוריאנו שהתערב קיבלתי אישור כולל לכל הטיפולים שהמרכז לאנדו' מציע, כך ששווה להילחם ומה גם שיש מי שעוזר, אין צורך שתשלמי כאלה סכומים על משהו שמגיע לך דרך קופת החולים. בהצלחה.

סדני

New member
קיבלת מעין אישור תמידי

למרכז אנדו'? האמת זה מה שביקשתי וזה עדיין בטיפול... באיזה איזור הקופת חולים שלך? אשמח אם תיכתבי לי במסר

לולי72

New member
בוקר טוב סדני

כאשר עלה אצלי החשש לאנדו' שאותו גיליתי מיוזמתי כמובן (ולא תודות לרופא "המהולל" שלי) דודה שלי עובדת ברמב"ם והיא סידרה לי יעוץ שעלה לי 100 ש"ח אצל רופא נשים שישר לפי מה שסיפרתי לו אמר שזה אנדו' ושאני אצטרך לעשות צילום רחם וכנראה גם לפרסקופיה. כאשר ביקשתי לעשות ברמב"ם את צילום הרחם, התברר לי שקופ"ח שלי לא עובדת עם רמב"ם ולאחר שכתבתי מכתב חריף ביותר למנהל המרפאה, הוא הזמין אותי לשיחה ואחרי שאמרתי לו שבתה"ש יש מרפאה שמתמחה בטיפול באנדו', אמר לי שדווקא לשם אני יכולה לקבל טופס 17 כי קופת חולים כללית במגדל העמק (שם אני גרה) עובדת עם תל השומר, וזהו. לא עשו לי שום בעיות להפך, אני תמיד צחקתי עם המזכירה שהיא צריכה לפתוח לי קופה מיוחדת על טופס 17 כי יצא לי להיות בתל השומר כמה וכמה פעמים וגם בעפולה אז אני צריכה קופה מיוחדת על שמי של טופס 17. בהצלחה לך ותילחמי, על תוותרי על הזכויות שמגיעות לך. תפני במכתבים למי שצריך ואם זה למנהל המרפאה או למנהל המחוז, כי אלו דברים שמגיעים לנו ואסור לנו לוותר עליהם, אלו כאבים קשים ביותר ואנחנו לא נהנות לבלות בבתי החולים כי בא לנו, אנחנו סובלות וסובלות קשה וככל שיטפלו בנו בתל השומר מהר יותר, ככה יהיה לנו יותר טוב. דרך אגב, פתחו לי תיק ב - ivf שם ואני מקווה שלא אצטרך לבוא לשם אבל גם שם ממה שהספקתי להכיר, הצוות מקסים ביותר.

למעלה