המלצות על פרופ גדי גולן :(((

erez1012

New member
המלצות על פרופ גדי גולן :(((

הוא מלמד קורס במכלל אריאל (מוליכים למחצה) רציתי לשאול האם הוא מרצה טוב,הכי חשוב ממוצע ציונים שלו,או שהוא שוחט??? תודה רבה

Lost Student

New member
שוחט ברמות במבחנים (אך בד"כ נותן פקטור)

ללא שום חיבה לסטודנטים או לשאלותיהם אבל הוא המרצה המצחיק ביותר שניתקלתי בו.

erez1012

New member
אני מתלבט בינו לבין מרצה אחר שהממוצע שלו הוא

60 והוא ממש קשה השאלה שלי אם אני יכול לקבל ציון גבוה אצל גדי גולן,לא רוצה להרוס את הממוצע תודה

sribnikov

New member
הוא מרצה מסוג אחר לגמרי

הוא לא מבקש ממך הרבה במבחן, הוא רק רוצה לראות את החשיבה שלך אם אתה בקיא בחומר ויש לך יכולת חשיבה אפשר לקבל מעל 80 בקורס בקלות, אני אישית קיבלתי 89.

Lost Student

New member
לפי דעתי בחר במרצה האחר

גדי הוא מהטיפוסים שהתואר פרופ' עלה להם לראש. הוא נכנס לכיתה עם מספר דפים של האונ' הפתוחה ופשוט משרבט דברים על הלוח. האווירה בשעור מאוד כייפית שכן הוא זורק המון בדיחות אך בסוף הסמסטר אתה מבין שיכולת פשוט להשאיל את הספר מהספרייה ולהבין לבד (מה שעשיתי). הוא נותן הרגשה שהוא בכלל עושה לך טובה שהוא החליט להגיע ולא ממש מתייחס לשאלות ואם, ברגע של נחמדות, מחליט כן להתייחס זה בד"כ נגמר בבדיחה על חשבון הסטודנט מה שלא ממש עוזר... אני הייתי ממליץ לא לבחור בו, לא מפני שהוא קוטל (מפני שאתה אומר שגם המרצה השני קוטל) אלא יותר בגלל אופן העברת החומר בקורס (אני בטוח שמרצה אחר יעשה עבודה הרבה יותר טובה).

erez1012

New member
תודה רבה רבה לכם

אין כמו לשמוע על מרצה שאני לא מכיר,מרגיע אם משהו קיבל מעל 80 אז אני רגוע,המרצה השני יש לו ממוצע 55 אז עדיף את גדי ואם למשהו יש מבחנים קצת אני אשמח לקבל :) [email protected]

הלורד

New member
לפי הציונים שהוא חילק במעגלים אנלוגיים...

הוא נותן פקטור מכובד מאוד...

LordLeto

New member
מרצה מצחיק אבל בודק מחמיר

נתן לנו מבחן במיתוג עם 2 שאלות. חומר פתוח, אבל במילים שלו "מצדי תביאו גם את סבתא שלכם - זה לא יעזור". במבחן היתה שאלה אחת סבירה ואחת בלתי אפשרית. ציונים התפזרו אקראית, אנשים שחרטשו קיבלו 70-80, חלק נכשלו חלק קיבלו מעל 80 בלי הרבה קשר למה שכתבו בבחינה.

למעלה