המלצות על מחשב נייד

מיכאל1111

New member
המלצות על מחשב נייד

שלום לכולם, אני מחפש המלצות שלכם/ן על מחשב נייד. אז ככה, אני בגדול נוסע יום יום ברכבת מב"ש למרכז ככה שאני רוצה מחשב שהוא נוח לעבודה גם ברכבת. אני רוצה מחשב עם ביצועים דיי טובים (כמה שיותר טוב מן הסתם עדיף :) ). אין יל ענין במשחקים ואני בעיקר משתמש בו לצרכי תכנות (לעיתים הרצה כבדה), אינטרנט אי מייל וכ"ו... התקציב: כרגע אני מעריך באזור ה- 5000+ עם אפשרות להגיע עד אזור ה- 7000. אני פעם אהבתי LG (אני פשוט אוהב איך שהם נראים), אך מוכם לנסות מחשבים אחרים. גם ה- HP החדשים נראים נחמד ושמעתי על DELL שהם טובים. כן חשוב לי מחשב שגם נראה טוב ושכיף לעבדו עליו :). אחד המחשבים שהמליצו לי עליו הוא Latitude D630 Nvidia. למרות שלא ראיתי אותו בעין הוא לא נראה הכי מושך בעולם ככה שזה קצת מבאס. אשמח לשמוע הצעות ורעיונות למחשבים שיכולים להתאים, תדוה רבה

יאיר B

New member
יש אינטרנט אלחוטי ברכבת?

הערה קטנה: אני חושב שמחשב זה כלי עבודה - הוא צריך להיות יעיל, מותאם לצרכים ואמין. יש כאלה שיחלקו עלי. ההערה הזאת היא בגלל שלטיטיוד היא סדרה טובה של דל (סדרת המנהלים שלהם - לרוב סדרות כאלה עדיפות בגלל איכות הבנייה). תעשה לעצמך רשימה של דרישות חומרה (מה התוכנות שאתה מתכוון להשתמש בהן דורשות מהמחשב? כמה זיכרון/מעבד? אמרת שאתה לא רוצה גרפיקה תלת ממדית = אפשר לוותר על כרטיס מסך יעודי ולחסוך כסף). אגב, בניידים קונים לפי הצורך, לא כמה שיותר טוב. כל תוספת זה הרבה כסף וחבל אם לא משתמשים בזה (גם על זה יש כאלה שיחלקו עלי). אל תשכח שניידים לא ניתן לשדרג בקלות כמו שולחניים, אז צריך לחשוב מראש מה רוצים היום, אבל גם מחר.

מיכאל1111

New member
אני קצת חולק וקצת מסכים

מצד אחד, ברור שמחשב נייד צריך להתאים לצרכי המשתמש אבל... מצד שני, כשאתה בא ומתיישב ליד מחשב נייד יפה יותר כיף לך לעבוד ומחקרים מראים שזה גם מגביר את היעילות והתפוקה של העבודה שלך, לכן חשוב לי גם מחשב נייד שיהיה כיף לגשת לעבוד אליו.

GuGuSH

New member
רוצה מחשב יפה? תקנה macbook.

הם הכי יפים וגם הכי יקרים. אישית אני חושב שעם הזמן אתה "תלמד לאהוב" את המחשב שלך. לפחות זה המצב איתי. חחח.. תגידו מה שתגידו.. ולכן אני לא חושב שצריך לעשות אישיו גדול מאיך שהמחשב נראה. אבל אם לך זה חשוב, בסדר גמור. כמו שיאיר כבר אמר, מה התוכנות שאתה תעבוד איתן ואיזה מפרט פחות או יותר תצטרך?

מיכאל1111

New member
אז ככה....

אני עובד בעיקר עם MATLAB, גרפיקה של מטלב, גלשיה ואימיילים, אהה, וגם צפיה בסרטים, אחד המחשבים שחבתי עליהם הוא : Latitude D630 120GB 2.2GHz נראה מפרט דיי מגניב, בהחלט בתקציב, וקשיח (שזה חשוב לי כי אני הרבה בנסיעות)

מיכאל1111

New member
היי... יש רעיונות???

מה נשמע? אין לאף אחד המלצות על מחשבים? מה קורה? אי ממש אשמח לשמוע מכם רעיונות והציות, תודה

למעלה