המלצות על מובילים?

דורפל

New member
המלצות על מובילים?

ראיתי שזה לא עלה בזמן האחרון, אז רציתי לבקש מבעלי הנסיון שבכם המלצות על מובילים, כי עד כה שמעתי רק סיפורי זוועה. אנחנו עוברים בתוך ת"א, 400 מטר בקו אווירי. מעבירים ספה, מזרון, מכונת כביסה, ופסנתר (מה שיהווה את העלות המרכזית כמובן), ועוד מספר לא ידוע של ארגזים וריהוט קטן. עוברים מקומה ראשונה ללא מעלית לחמישית עם מעלית קטנה שלא מיועדת להובלות, ובכל מקרה אי אפשר להכניס אליה ספה. אני לא יודע גם עם יש אפשרות להכניס את הפסנתר עם מנוף לדירה, כך שאני מניח שיצטרכו להעלות אותו חמש קומות במדרגות (תודה לאל שיש סבלים). מישהו יכול להמליץ על מתאימים?

tulchi

New member
זה אתר בתשלום?

לא ממש הבנתי מה הולך שם... צריך לספק מס' טלפון ואני לא מרגישה נוח עם זה.

מIתר לי

New member
כן ולא...

יש אפשרות להתנסות באתר ללא תשלום, אבל אם את רוצה הרבה בעלי מקצוע משם אז תצטרכי להרשם... לגבי הטלפון- הם חוזרים ללקוח על מנת שיוכל לתת להם חוות דעת על בעל המקצוע שטיפל בו, ולעניות דעתי חוות דעתם של משתמשי האתר זהו דבר חשוב מאד. אישית הזמנתי משם טכנאי למכונת הכביסה ולרגע לא מתחרטת- לא מהעבודה, לא מהתשלום עליה ולא ממסירת מס' הטלפון (שבאמת הולך רק לחוות הדעת ולא נכנס למאגרים שאלוהים יודע למי הם שייכים...)

תגידי את עובדת שם?

חחחחחחח....סתם.... בהחלט ממליצה על מידרג! אני גם לקחתי משם מוביל וטכנאי מכונות כביסה והיה מעולה! לפי התקנון שלהם רשום שהם לא מעבירים את המס' טלפון וזה רק בשביל לקבל משוב על הבעל מקצוע (האתר בנוי על המשובים האלה)

למעלה