המלצות על חופשת סקי

masada

New member
המלצות על חופשת סקי

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מן האתרים הבאים לחופשת סקי בפסח :

1. סן(ט?) אנטון.
2. מאיירהופן.
3. סלבך (Saalbach).
4. קיצביהל.
5. סלבה ואל גרדנה.
6. סרר שבליה.

אנחנו זוג עם ילד, ואנחנו נוסעים עם ההורים של אשתי. רק אנחנו עושים סקי, ולכן נדרשת לנו עיירה שיש בה מה לעשות במהלך היום, וחוץ מזה, הם גם עושים בייביסיטר על הילד (בן שנה וחצי בפסח).

תודה לכולם :)

Snow Fiend

New member
במקרה שלכם אני חושב שקיצבוהל הכי מתאימה

מכיוון שמדובר בפסח (סוף מרץ) זה עלול להיות בעייתי מבחינת מצב השלג.

ולמרות זאת, לדעתי זה היעד היחיד מבין הנ"ל שיתאים גם להוריכם, שאינם גולשים.

tamarback1

New member
סעיף 2

מאיירהופן מקום שקט ושלו נישמע טוב לזוג עם ילד
יש שם גם קלאב מד נחמד בסביבה שכרגע שככחתי את שמו
סהכ גם אפילו לא ככ יקר..

tamarback1

New member
סעיף 2

נישמע לי טוב אני הייתי שם לפני 5 שנים אומנם אבל יש בי זיכרונות יפים מאז.....
יש שם גם קלאב מד חמוד וזול יחסית ,נישמע כמו משהו אידיאלי לך ולמשפחה..

איל שחר

New member
הצחקת אותנו! מה לדעתך כולנו עושים כאן בין

חופשה אחת לבאה? שיעורי בית במתמטיקה?
רק סמי הזיות קשים. שאחרת, איך נשרוד?

marceloros

Member
מנהל
LOL

אכן לקחתי סמים קשים שנה שעברה כאשר הייתי מנוע מלנסוע.
הפראיירים בקופ"ח הסכימו לספק את זה מתוך הסל

Maoz20

New member
לרגע אחד נבהלתי.....

יכול להיות שיש קלאב באוסטריה שאני לא יודע על קיומו....

אבל בירור קטן העלה שמדובר במשרד נסיעות שכנראה מנסה באותם שיטות שראינו כאן לאחרונה לקדם את עצמו.
אני לא יודע מה יותר עצוב, בחירה של חברת קידום אתרים כ"כ עלובה או משרד נסיעות שמפגין בורות וחוסר ידע בכל הקשור לחופשות סקי ומיקום מועדונים באירופה.
מעוז

talniv75

New member
בחירה בין אתרים שונים במרץ

היי
אני כבר מראש אומר שאין לי מושג איזה אתר יהייה ידידותי יותר לסבים סבתות וילד וגם בשאלות ששאלת או יותר נכון באפשרויות שנתת כיסית את כל האלפים:
סנקט אנטון הוא אזור (מחולק ל3 אתרי סקי- סט.אנטון, לך וצורס) באוסטריה על גבול שווייץ שנקרא "פור ארלברג. זהו אזור באלפים המזרחיים, בצד הצפוני שלהם, יחסית נמוך ומושלג מאוד בחורפים טובים. העיירה בנוייה על תיירות חורף ז"א שיש שם מלונות, דירות נופש, מרכז ספורט וכו'

מאיירהופן היא עיירה בעמק הצילר (צילרטאל) גם שבנוייה על תיירות חורף. בממוצע פחות מושלגת מפור ארלברג (נמצאת על הרכס המרכזי של מרכז האלפים המזרחיים) אבל גם היא משוייכת לאלפים הצפוניים. העיר אינסברוק- בירת האלפים המזרחיים- קרובה מאוד למאיירהופן וניתן להגיע אליה תוך 30-40 ד" תלוי בתנועה.

סלבך וקיטזבוהל הם שניים מהאתרים הכי נמוכים שנתת- יכול להיות שבמרץ (לרוב האמת) יהייה שם מספיק שלג אבל תנאי גלישה "אביביים" (פחות פאודר) ויכול להיות שיהייה מלא פאודר- אלו שני אתרים שמצפון לרכס המרכזי של האלפים, קרובים לעיירה סלצבורג באוסטריה, חורף שעבר הייה שם המון שלג. שניי האתרים קרובים מאוד אחד לשני.

וואל גרדנה- שייך לאלפים המזרחיים אבל לצד הדרומי באזור הדולומיטים (דרום טירול) שייך לאיטליה אבל מנטאליות טירולית (מדברים גרמנית, אוכלים קנודל וכו'...) שוב, תלוי מאוד בתנאים- אזור יפהפה אבל דרומי (בממוצע פחות משקעים) הם מומחים בשלג מלאכותי (אם אתם גולשים על הפיסט כמות המשקעים לא משנה)

סר שבליה- כמעט הכי מערבי באלפים המערביים שאפשר לדמיין...לרוב משקעים רבים (אם שלג או גשם זה כבר עניין של מזל) אזור יחסית יוקרתי, צרפת, המון פיסטים.

בקיצור- הכל לדעתי אפשרי עם ילד- תבדקו מה מצב השלג לפני שאתם נוסעים ותזמינו הכי מאוחר שאפשר.
תהנו!
טל

alonaski

New member
אפשר להציע אתרים מחוץ לרשימה שציינת?

אם כן - אז שאמוני!

עיירה מקסימה לכשעצמה!! יש מללללאאאאאאאאאאאא מה לעשות שם!! אתרים לביקור, כמו מערת קרח, או סתם תצפית מהמונבלאן, מלא מסעדות ובתי קפה, חנויות... עיירה ציורית ומקסימה!
יש עוד עיירה צרפתית חמודה בסגנון עתיק ויפה נקראת:... בהההה... ברח לי השם שלה עכשיו! תיכף אעשה חיפוש או אזכר...

alonaski

New member
נזכרתי! התכוונתי ל - מג'ב MEGEVE

היה פה מישהו לפני כמה שנים שסיפר כמה שהיא ציורית עם מבנים עתיקים ומרשימים... אחד שמאוד אהב אותה!

לא מצליחה להזיז את מנוע החיפוש שיאתר את הפוסט שלו...

marceloros

Member
מנהל
חברים שלי היו שם

הגבר גלש כל היום, הגברת ציירה את כל העיירה בערך

למעלה