המלצות על אנשי מקצוע

המלצות על אנשי מקצוע

שוב שלום, אשמח מאד אם יש במאגריכן אנשי מקצוע מומלצים לאספרגר בתפקוד גבוה בן 9. אנחנו גרים בקרית מלאכי, ונשמח להמלצות על משלבות, מנחות סייעות, או תרפיסטים- גברים או נשים. כמו כן, פסיכיאטרים המומלצים ומתמחים באספרגר? לחוו"ד.... תודה רבה ושבת מושלמת לכולם:)

dina199

New member
אני בטוחה שתקבלי המלצות

רק שצריך לזכור שהטיפול הוא לא באספרגר (או ב PDD ) כי א"ס יישאר א"ס תמיד. הטיפול הוא בתופעות שמפריעות להסתדר בסביבה נ"טית (ז"א סביבה 'רגילה' של רוב האנשים ללא קשיי תקשורת). מה שכן כל מטפל צריך להכיר את הספקטרום האוטיסטי (ורצוי מאוד שתהיה גם התמחות בספקטרום ) . כי טיפול באותה תופעה אל א"ס יכול להיות שונה לגמרי (כולל ההיפך המוחלט) מטיפול באותה תופעה אצל לא א"סים.

מכירה באיזור רחובות אנשי מקצוע טובים אם כי

לא מתמחים רק באספרגר אלא בכל קצות הקשת/הרצף.... אם רלוונטי לך, תשלחי לי מסר... שבת שלום

תודה

תודה רבה, אנשי המקצוע באיזה תחום? מחפשים מטפלים ופסיכיאטר/נוירולוג תודה ושבת חמימה:)

לנו יש מרפאה בעיסוק מדהימה וקלינאית נהדרת

שתיהן עובדות בשיטת DIR. על שתיהן יש לי רק מילים טובות לומר ומספיק לראות את הילד זורח בכל פעם שהוא מגיע למכון....איזה אושר! במכון שבו הן עובדות יש עוד קלינאיות ומרפאות בעיסוק. למיטב ידיעתי אין פסיכיאטר/ניורולוג. שבוע טוב ונעים!

תנסי לדבר שם עם חן כרמי - מרפאה בעיסוק בחסד!!

ואישיות מדהימה! גם אם לא יהיו לה תורים זמינים כדי לראות אתכם, היא תדע להפנות אתכם לאנשי מקצוע טובים. בהצלחה!

SMADAR55

New member
המלצות לקלניאית במודיעין?

מחפשת קלינאית תקשורת טובה במודיעין. אשמח מאוד לקבל המלצות במסרים. תודה .

כמה שאלות..

הוא זמין יחסית? ומתעסק באספרגר... כלומר האם יש לו התמחות ספציפית? תודה רבה! יום נפלא...:)

סליחה על העיכוב..

הוא זמין, מתמחה בילדים באופן כללי אבל אני יודעת שגם מטפל בילדים על הספקטרום, אפילו סיפר לי פעם שמלווה איזה שהוא גן תקשורת.

אדרת שטרית- מדהימה לדעתי

הקסם מאוד אוהב אותה, שזו כבר התחלה מצוינת, ומחכה לפגישות איתה. היא נותנת לי מיליון נקודות למחשבה במפגשים בהם אני נוכחת, מלווה אותנו בכל התהליך מסביב, מייעצת, חושבת, ואיכפתית. ברמה המקצועית- אני רואה שיפור, ומעבר לכך- היא יודעת לשים את האצבע על הקושי האמיתי, ולא על כל העשבים השוטים שמסביב

naomami

New member
בי"ח פסיכיאטרי של נס ציונה

בזמנו גם היו להם שלוחות בראשל"צ ואולי במקומות. תור ארוך,אך שירות ממשלתי. בזמנו שמעתי בנוסף לפסיכיאטרים שמתמחים באספרגר יש להם גם קבוצות חברתיות לילדים בגילאים שונים.

למעלה