המלצות על אבחון ADD

Deep1

New member
המלצות על אבחון ADD

שלום, אני ככל הנראה סובל מ-ADD, וגיליתי את זה מאוחר כי אני הישגי (יותר מדי), והצלחתי בלימודים. תוכלו להמליץ לי על מאבחן טוב באזור ירושלים (קופת חולים שלי - מאוחדת), עדיף לא יקר מדי? האם רצוי קודם לעשות TOVA, ואחרי זה לקבוע תור למאבחן? המטרה שלי כפולה - גם לטיפול (כי קשה לי לתפקד ולהתרכז) וגם לצורך הקלות באוניברסיטה... תודה רבה!

zivadina

New member
אבחון בירושליים

לצורך טיפול צריך לעבור אבחון רפואי אצל פסיכיאטר או נוירולוג שיודעים לאבחן ADHD. לצורך התאמות בבחינות ובלימודים צריך לעבור אבחון דידקטי אצל מאבחן דידקטי שמוכר על ידי האוניברסיטה שאתה לומד בה.

Deep1

New member
ל-zivadina

אבל אמרו לי באוניברסיטה (העברית) שמספיק דו"ח של נוירולוג או פסיכיאטר עם המלצות בשביל ההתאמות. את בטוחה שכולם דורשים איבחון דידקטי? אני די מתוסכל כי בחיפושים מצאתי רק רופאים מומלצים שעובדים עם מכבי או כללית, ואני צריך המלצות על מכונים או מאבחנים שעובדים עם המאוחדת... המחיר הלא מסובסד יקר לי מדי. והאמת שלאור החיפושים היום גם די נלחצתי כי הבנתי שלוקח חודשים עד האיבחון (בגלל קביעת התור), והאוניברסיטה דורשת להגיש את הדו"ח כבר בשבועיים הראשונים, מה גם שאני כנראה אהיה זקוק לריטאלין כבר בתחילת הלימודים, אחרת זאת סתם תהיה עוד מלחמה אינסופית בריכוז ובדחיינות... בקיצור, אני מאד אשמח לקבל המלצות על מאבחנים \ מכונים שעובדים עם המאוחדת...

zivadina

New member
באוניברסיטה העברית

מחברנו עדו בן צבי, אשר טיפל בלקויי למידה באוניברסיטה העברית, הבנתי שהם גמשישים יותר מכל האוניברסיטאות. כמובן שצריך לנהוג לפי עצתם ולא לפי עצתי.... לדעתי, עדיף לך לעבור אבחון רפואי אצל מאבחן מאזור המרכז. שם יש יותר מכונים שעובדים עם "מאוחדת". למשל: "מכון אניגמה", אצל ד"ר אלון אשמן. (אני נסעתי להתאחן במרכז למרות מגוריי ברמת הגולן...)

Deep1

New member
מכונים במרכז

תודה, זה באמת רעיון טוב דוקא... מכון אניגמה מומלץ? אפשר לתת דוגמאות לעוד מכונים או מאבחנים שעובדים עם מאוחדת במרכז? תודה!

למעלה