המלצות? עזרה!

המלצות? עזרה!

אז ככה- הסגנון מוזיקה שלי יותר מדי מצומצם, [זה מתחיל להיוודע לך כשאתה שומע בשיעור היסטוריה רק 54 שירים
] ונאמ,חלקם בגלל העובדה שאני אוהבת להקות איכותיות,להקות שפשוט מבטאות את המילים בצורה נהדרת. והסגנון שלי בעיקר רוק, אני אוהבת להקות כגון-אוונסנס,לינקין פארק,סאמ41,הובסטנק וכו'. אגב,אני אשמח להכיר אומנים איכותיים,שאתם באמת מעריכים. אז אהמ, תעזרו לי להרחיב את האופקים? תכירו לי? אני אשמח. :]

M e n s R e a

New member
על הפנים

את שומעת משהו שלא נמצא ב-MTV? כי אם לא, לא אוכל לעזור לך הרבה. אישית אני ממליץ בחום על לד זפלין ולא, יש להם הרבה שירים יפים, לא רק סטרווי

...

נאמ,אני לא צופה הרבה בטלוויזיה ומעט הזמן שכן-אז כן,בMTV לכן פניתי לכאן, 'להרחיב את האופקים' או משו. S: הו,למה על הפנים?

fire witch

New member
טוב רוני גאוני וסמי חכמי ...

אתם לא עוזרים , בדיוק בשביל זה יש פורום , בשביל שאנשים יבינו שאוונסנס ולינקין זה לא ממש רוק משובח (לצורך העניין אני חושבת שאין בשני אלה כלום טוב כן ?) תשרצי קצת בפורום , עם הזמן תכירי דברים חדשים .... ותעני על השאלון הכרות !

M e n s R e a

New member
../images/Emo6.gif

הרשימות גלגל"צ האלה מוציאות לי את הרצון להיות נחמד חחח

fire witch

New member
ואל תתייחסי לקבלת הפנים ה"לבבית"

באמת באמת שהלהקות שציינת לא מקבלות כאן יותר מדי כבוד , זה לא משהו ספציפי נגדך . בכל אופן ההמלצות שלי מעבר למה שכבר כתבו כאן : Riverside Nazareth Orphaned Land Queens Of The Stone Age

Anuerysm

New member
רשימת להקות

אוקי, לא ממש דומות ללהקות שאת רשמת, אבל את אלה אני מעריך ואוהב הלהקות חובה של כל רוקר לדעתי הן Pink Floyd Led Zeppelin The Beatles The Rolling Stones The Who אם תאהבי ניתן לך עוד אלבומים טובים של פינק פלויד להתחיל: Dark Side Of The Moon The Wall Meddle לד זפלין: Led Zeppelin I Led Zeppelin IV Physical Graffiti ביטלס: Abbey Road Revolver Sgt Pepper דה הו: Who`s Next Tommy Live At Leeds רולינג סטונס: Sticky Fingers Let It Bleed Baggers Banquet

אחי

השירים שהיא אוהבת נראלי זה רק שירים קליטים כאלה שישר נתקעים לך בראש, והרשימה שהבאת זה להקות שצריך ללמוד לאהוב (חוץ מהביטלס), אתה יודע למה אני מתכוון? צריך להגיד לה שלא תשמע איזה שיר אחד וישר תזרוק לפח..

Anuerysm

New member
חוץ מהסטונס

זה ממש לא ככה, תכלס אני חושב שכל אחד יתאהב ישר ב4 של זפלין או בהו'ז נקסט של דה הו

../images/Emo4.gif

אני באתי לכאן כדי לשמוע עוד להקות, כי אני לא בקיאה בסגנון הרוק, ואני לא מכירה הרבה להקות. לכן,יש מצב כשאני אשמע עוד להקות- המוזיקה האהובה עליי תשתנה. קאפיש? :] אני נשמעת כמו אחת שלא יודעת לכתוב בעברית S:

Anuerysm

New member
זה בסדר

ותקשיבי לי זה רשימה איכותית, אם את לא אוהבת אותה ישר על ההתחלה, תשמעי בכח עד שזה יבוא!%*@#%)@#

Anuerysm

New member
בהחלט מהרכישות המוצלחות שלי

אבל הדבר שקיבל הכי חרישה אצלי, היה Who`s Next, במשך חודשיים הייתי שומע רק אותו, בתור חתיכה אחת, הוא היה השעון מעורר שלי, הוא התנגן כשחזרתי מבית ספר, פשוט כל הזמן, לא יכולתי להפסיק

Hosh17

New member
חחח איכותיות משהו..

סתם, כל עוד המוזיקה נעשית מתוך האמת שלהם אז זה יופי. הנה להקות שאני אוהבת ובעיני הם באמת איכותיות: הפינק פלויד , הביטלס, לד זפלין, דה דורז, מטאליקה, אואזיס, קינג קרימזון, קמל, הקיור, קווין, בלאקפילד מעולים בעיני, נירוונה, פרל ג'אם, פוליס

למעלה